تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 616 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

كسي ما رو راهنمايي نميكنه من متولد ارديبهشتم
    فعلا مشمول نیستین .
    تا 1 ماه قبل از مشمول شدنتون ( ماه تولدتون ) باید دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.

سلام

دانشجوی پیام نور هستم

میخواستم بدونم برای مقطع کارشناسی چند سال معافیت تحصیلی دارم؟
    فقط تا پایان تحصیل و 6 ماه بعد از آن

سلام. یه سوال از دوستان داشتم. ممنون میشم اگر سریع و صحیح پاسخ بدید؛ چون میخوام انتخاب رشته بکنم:

با توجه به اینکه در صورت عدم قبولی باید به خدمت مقدس! سربازی برم؛ در صورت پذیرش در رشته های نیم سال دوم، در فاصله زمانی شروع دانشگاه (نیم سال دوم) آیا باید به سربازی برم یا خیر؟
    سپاس.

در صورت قبولی در نیمسال دوم باید دفترچه رو بفرستین تا عیبت براتون محسوب نشه و بعد از اومدن برگه ی سبز برای ثبت نام در دانشگاه میتونین اقدام کنین.

موفق باشید

2. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سلام

متولد شهریور 70 کی مشمول هستن و کی باید دفترچه ارسال کنن !؟

من سال دومی بود که کنکور دادم ، حالا اگه نرم ، باید برم خدمت ؟ کی اعزام میشم ؟

اگه بخوام برم چی ؟ بازم باید دفترچه بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام

متولد شهریور 70 کی مشمول هستن و کی باید دفترچه ارسال کنن !؟

من سال دومی بود که کنکور دادم ، حالا اگه نرم ، باید برم خدمت ؟ کی اعزام میشم ؟

اگه بخوام برم چی ؟ بازم باید دفترچه بگیرم ؟

شهریور 89 مشمول هستین

بهتره همین الان دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.

اگه دانشگاه نرین باید برین خدمت. اعزامتون هم همین امسال هست. 2 ماه یا بیشتر بعد از ارسال دفترچه

اگه دانشگاه قبول بشین دیگه دفترچه نمیخواد. به محض ثبت نام در دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه

5. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

شهریور 89 مشمول هستین

بهتره همین الان دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.

اگه دانشگاه نرین باید برین خدمت. اعزامتون هم همین امسال هست. 2 ماه یا بیشتر بعد از ارسال دفترچه

اگه دانشگاه قبول بشین دیگه دفترچه نمیخواد. به محض ثبت نام در دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه
    ممنون از جوابتون !

خب من الانم مطمئن هستم که قبول میشم و مجاز هم که شدم ...

بازم الان لازمه برم دفترچه رو بگیرم و ارسال کنم یا تا اعلام نتایج نهایی کنکور صبر کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ممنون از جوابتون !

خب من الانم مطمئن هستم که قبول میشم و مجاز هم که شدم ...

بازم الان لازمه برم دفترچه رو بگیرم و ارسال کنم یا تا اعلام نتایج نهایی کنکور صبر کنم ؟
    خب نتایج کنکور وقتی میاد که شما غیبت خوردین.!

پس برای اینکه غیبت نخورین ببهتره دفترچه رو بفرستین و اگه تا موقع ثبت نام برگه سبز اومد با برگه سبز برو واسه ثبت نام. اگه هم نیومد که مشکلی نیست. ثبت نام میکنی و معافیت تحصیلی صادر میشه

8. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من متولد مهر 1369 هستم . اگه سال بعد روزانه قبول بشم ميتونم برم درس بخونم ؟
    پيش دانشگاهي رو قراره بزرگسال راه دور ( حضوري ) بگيرم

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

شرایط ثبت‌نام مشمولان دانشگاهها در سال 89 اعلام شد

سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط و مقررات وظیفه عمومی برای ثبت نام مشمولان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در سال 89 را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ واعظی نژاد معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار کرد: افرادی برخوردار از این شرایط، مجاز به ثبت‌نام در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در سال 1389 هستند.

1- دارندگان کارت پایان خدمت

2- دارندگان کارت معافیت دائم در زمان صلح با فرم کامپیوتری

3- کارکنان ثابت شاغل به خدمت در نیروهای نظامی و انتظامی با ارائه گواهی موافقت از یگان مربوطه

4- دارندگان معافیت موقت پزشکی بدون درج غیبت در مدت اعتبار معافیت موقت

5- مشمولان متولد 1371 اعم از این‌که به صورت حضوری یا متفرقه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی اخذ کرده باشند.

6- فارغ‌التحصیلان دوره دیپلم و پیش دانشگاهی در دی ماه 88 و تیر و شهریور 89 که به صورت حضوری (روزانه) تحصیل کرده‌اند. مشروط به آن‌که حداکثر تا سن 24 سالگی فارغ‌التحصیلان شده باشند.

7- مشمولان متولد نیمه دوم سال 1369 که در شهریور سال 88 و قبل از آن دوره پیش دانشگاهی و دیپلم را به صورت حضوری (روزانه) به اتمام رسانده‌اند.

8- دارندگان برگ اعزام به خدمت بدون غیبت، بااضافه خدمت اعم از 90 یا 180 روز و برگه‌های اعزامی که در قسمت مدرک تحصیلی عبارات انصراف، اخراج و مشابه از دانشگاه قید نشده باشد و تاریخ اعزام به خدمت قید شده در زمان ثبت‌نام دانشگاه سپری نشده باشد.

9- سربازان غیرغایب شاغل به خدمت در نیروهای مسلح با ارائه مجوز ثبت‌نام صادره از سوی واحدهای وظیفه عمومی 10- سربازان وظیفه‌ای که تا تاریخ 31/6/89، خدمت دوره ضرورت آنان به اتمام برسد با ارائه گواهی اشتغال به خدمت از یگان مربوط.
    تبصره:‌چنانچه سربازان وظیفه حداکثر تا یک ترم از تاریخ ثبت‌نام در دانشگاه، خدمت قانونی آنان به اتمام برسد، نیازی به ترخیص از خدمت جهت تحصیل نداشته و شروع به تحصیل از ترم دوم (بهمن ماه) بلامانع است.

11- مشمولانی که قبل از ثبت‌نام در دانشگاه در سیر رسیدگی به معافیت پزشکی از طریق دفاتر پلیس +10 قرار گرفته‌اند به شرط نداشتن غیبت با ارائه مجوز ثبت‌نام و شروع به تحصیل از سوی وظیفه عمومی.
    این قبیل مشمولان باید حداکثر ظرف مدت یک ترم نسبت به رسیدگی پزشکی اقدام و در صورت عدم اخذ معافیت، جهت آنان معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.

12- مشمولان فارغ التحصیل دوره کاردانی که در‌ آزمون کارشناسی پیوسته پذیرفته شده‌اند چنانچه در رشته‌های تحصیلی متجانس با رشته تحصیلی دوره کاردانی قبول شوند مجاز به ثبت‌نام بوده و ‌باید طی مدت حداکثر چهارسال دوره کارشناسی پیوسته را به اتمام برسانند.

13- طلبه دارنده دیپلم کامل متوسطه، به شرطی که مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم یا شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان تایید کند که معافیت تحصیلی در حوزه پوششی برای ادامه تحصیل در دانشگاه نمی‌باشد و طلبه قادر است ضمن این‌که در حوزه به تحصیل اشتغال دارد به موازات آن در دانشگاه نیز تحصیل کند، این قبیل مشمولان نیازی به اخذ معافیت تحصیلی جدید نداشته و با همان معافیت تحصیلی حوزه، اشتغال به تحصیل وی دردانشگاه بلامانع است و درهر زمانی که حوزه علمیه معافیت تحصیلی طلبه را خاتمه یافته اعلام کند، مشمول دیگر نمی‌تواند به عنوان دانشجو از معافیت تحصیلی دانشگاه استفاده کند و باید خود را به وظیفه عمومی محل معرفی کند.
    تبصره: افراد مشمول بند فوق قبل از ثبت‌نام در آزمون باید این موافقت‌نامه را از شورای مدیریت حوزه علمیه قم یا شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان (مشهد) دریافت دارند و به هنگام قبولی در دانشگاه ارائه کنند.

14- متعهدان خدمت در وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها که پس از انجام تعهد خدمت معاف می‌باشند،‌در صورت ارائه موافقت‌نامه از بالاترین مقام وزارت یا سازمان متبوع.
    بدیهی است با شروع به تحصیل، تعهد آنان قطع شده و پس از اتمام باید بقیه خدمت مورد تعهد را در وزارت‌خانه یا سازمان متبوع به اتمام برسانند.

همچنین دانشجویان انصرافی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی کشور و دانشگاه پیام نور، مراکز تربیت معلم وابسته به وزارت آموزش وپرورش و دیگر موسسات آموزش عالی (موسسات عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و...) که از معافیت تحصیلی استفاده کرده‌اند لازم است پس از انصراف قطعی از تحصیل، خود را برای اعزام به خدمت به بخش‌های وظیفه عمومی معرفی و به خدمت اعزام شوند. بدیهی است این دسته از داوطلبانی پس از انجام دوران خدمت وظیفه عمومی (خدمت دوره ضرورت) حق ثبت‌نام و شرکت در آزمون‌های سراسری بعدی را خواهند داشت.

لازم به ذکر است، سقف سنوات تحصیل در دوره کاردانی حداکثر سه سال و در دوره کارشناسی پیوسته شش سال و دکتری حرفه‌ای هشت سال است. بدیهی است دانشجویانی که طی مدت فوق به اتمام دوره تحصیل نشوند، شرایط ادامه تحصیل را از دست خواهند داد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از france بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شرایط ثبت‌نام مشمولان دانشگاهها در سال 89 اعلام شد

7- مشمولان متولد نیمه دوم سال 1369 که در شهریور سال 88 و قبل از آن دوره پیش دانشگاهی و دیپلم را به صورت حضوری (روزانه) به اتمام رسانده‌اند.

یعنی اگه کسی متولد نیمه ی دوم سال 1369 باشه و امسال پیش دانشگاهیو اونم به صورت از راه دور خونده باشه نمیتونه امسال بره دانشگاه ؟!

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی اگه کسی متولد نیمه ی دوم سال 1369 باشه و امسال پیش دانشگاهیو اونم به صورت از راه دور خونده باشه نمیتونه امسال بره دانشگاه ؟!
    والا منم اين شرايط رو دارم ولي شهريور 90 تموم ميكنم پيش دانشگاهي رو .
    اينطور كه من ميدونم راه دور ( متفرقه ) حساب ميشه ولي ( غير حضوري ) نيست كه ظاهرا فرقي نداره با بزرگسال معمولي .

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والا منم اين شرايط رو دارم ولي شهريور 90 تموم ميكنم پيش دانشگاهي رو .
    اينطور كه من ميدونم راه دور ( متفرقه ) حساب ميشه ولي ( غير حضوري ) نيست كه ظاهرا فرقي نداره با بزرگسال معمولي .
    بالاخره یعنی مشکلی هست واسه من و شما تو ثبت نام امسال و سال دیگه ی دانشگاه یا نه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •