جدول زیر رو ببین: آخرین ورژن گوشی شما، همونیه که خودت نوشتی، یعنی آخرین ورژن رو داری. در ضمن گوشیت برای تایوان ساخته شده.
![]()
جدول زیر رو ببین: آخرین ورژن گوشی شما، همونیه که خودت نوشتی، یعنی آخرین ورژن رو داری. در ضمن گوشیت برای تایوان ساخته شده.
![]()
دقیقا کجاها منظورته؟
مثلا وقتي sms مي فرستم وقتي كلمه اي تايپ ميكنم(مثل world) اين كلمه ذخيره ميشه تا براي دفعه بعد با تايپ w كل كلمه world بياد من نميخوام اينجوري بشه يعني نميخوام وقتي كلمه اي تايپ ميكنم ذخيره بشه يا حداقل اگه نميشه جلوي اين كارو گرفت راهي واسه پاك كردنش باشه.
موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.
سلام خما دوستان اولا رفتم یه مموری گرفتم مدت فیلم برداری شد 5 ساعت
بعد میخواستم ببینم چه جوری شماره ها یی که رو سیم کارت هست دید مرسی
سلام دوستان
من درباره ی فارسی در p990 سرچ کردم اما بدرد بخور ترین تایک یه تاپیک در باره ی فارسی در گوشی های uiq3بود که فکر کنم مال کلنگ جان بود من اون کارا را رو گیشیم کردم اما بازم نه میشه فارسی نوشت و نه اس ام اس فارسی را می خونه می خواستم ببینم برای اینکه فارسی داشته باشم باید چکار کنم
من به سایت سونی اریکسون هم سر زدم اما فایده ای نداشت انگار ایران تو این سایت تحریمه
پیشاپیش از کمک هاتون ممنون
خداوند همواره یادتان باد
تو قسمت contact ، بالای صفحه سمت راست، آیکون یک فولدر هست، اونو کلیک کن و SIM رو انتخاب کن.
دوست عزیز در بخشcontacts یه پوشه اون بالا سمت راست هست رو اون کلیک کن برو به قسمت sim
فقط همین
سلام
متاپکس گوشیمو چون دو تا ورژن نشون میده میخوام فلش کنم میگن 10 تومن با باکس این کار رو بکنم یا جای دیگه ارزون تر هست؟و یارو میگه 100% درست میشه ولی من فکر نمیکنم؟بعد میگم ورژنش مثل این جدیده میشه میگه یه ورژنی میریزم تو اینترنت نباشه ولی میدونم ورژن 100 سال پیشو میریزه ! اگه بعدش خواستم up کنم دوباره خراب میشه؟
بعد گوشی از دستم خور زمین داغون شد اگه بخوام اون قسمتهاش رو که شامل (بالای lcd که led.video call رو پوشش میده ) واستیل های نقره که فلیپ مییاد روش چون اون هم سه چهار جاش فرو رفته عوض کنه 55 تومن میشه به نظرت می صرفه من میخوام از گوشی مدت طولانی اسفاده کنم اونا رو عوض کنم؟
ممنون!
اگه واقعا درست بشه، فکر میکنم بیارزه. چون گوشیهای معمولی 5 تومن میگیرن. بعدش حتما باید آپدیت کنی، فقط بلافاصله این کارو بکن. دیگه نباید مشکلی باشه.
اگه تا 9 ماه یا یه سال دیگه میخوای گوشیو نگه داری، به نظرم به صرفه هست. اگه بیشتر از یه سال میخوای نگه داری، اینو بفروش و یه نو بگیرالبته بماند که قدیمیها بهتر از این جدیدا هستن...
(کوچیکتر هم بنویسی میبینما...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)