تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1979 از 2605 اولاول ... 97914791879192919691975197619771978197919801981198219831989202920792479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,781 به 19,790 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوشابحالتون من دقیقا اشتباه کردم و طرح همسفر گرفتم و نکته جالب تصویر بالا قیمت طرح های ۵۰ گیگ و ۶۰ گیگ هست که ۵۰ گیگ گرونتر از ۶۰ گیگ هست!!!!
    م
    از دوستان اینجا کسی از طریق سایت ecare سرویس پس پرداختش
    رو به پیش پرداخت تغییر داده؟
    میخوام بدونم اگه سر سال اینکار رو انجام بدم از طریق سایت میتونم ترافیک
    ماهیانه ( برای من 4 گیگ در ماه که میشه 48 گیگ در سال) رو بخرم؟
    یا باید برای همه این کارها برم مرکز مخابراتی؟
    Sent from my SM-G920I using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوشابحالتون من دقیقا اشتباه کردم و طرح همسفر گرفتم و نکته جالب تصویر بالا قیمت طرح های ۵۰ گیگ و ۶۰ گیگ هست که ۵۰ گیگ گرونتر از ۶۰ گیگ هست!!!!
    میدان چدوم
    از دوستان اینجا کسی از طریق سایت ecare سرویس پس پرداختش
    رو به پیش پرداخت تغییر داده؟
    میخوام بدونم اگه سر سال اینکار رو انجام بدم از طریق سایت میتونم ترافیک
    ماهیانه ( برای من 4 گیگ در ماه که میشه 48 گیگ در سال) رو بخرم؟
    یا باید برای همه این کارها برم مرکز مخابراتی؟
    Sent from my SM-G920I using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من چند روز پیش درخواست داده بودم و الان نتم وصل شده، ولی مودمو که کانفیگ کردم اصلا چراغ DSLش روشن نمیشه
    فقط چراغای پاور و وای فای روشنن
    به 2020 هم زنگ زدم گفت مودمو بدون اسپلیتر و مستقیما وصل کن به تلفن، ببین همینجوری میمونه یا نه، که این کارو هم کردم بازم اصلا فرقی نکرد، انگار اصلا مودم به تلفن وصل نیست
    مشکل از چی میتونه باشه؟
    اگه اشتباه کانفیگ کرده باشم چراغش نباید قرمز بشه؟ الان کلا خاموشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند روز پیش درخواست داده بودم و الان نتم وصل شده، ولی مودمو که کانفیگ کردم اصلا چراغ DSLش روشن نمیشه
    به 2020 هم زنگ زدم گفت مودمو بدون اسپلیتر و مستقیما وصل کن به تلفن، ببین همینجوری میمونه یا نه، که این کارو هم کردم بازم اصلا فرقی نکرد، انگار اصلا مودم به تلفن وصل نیست
    مشکل از چی میتونه باشه؟
    سلام
    کانفیگ هم اشتباه باشه، باز چراغ Adsl باید روشن بشه. شما هنوز اینترنتت وصل نشده. ضمنا مودم رو اگر قبلا اینترنتی روش بوده، کامل ریست کن و بعد درست کانفیگ کن.

5. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل از چی میتونه باشه؟
    منم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.

----
    دوستان تاریخ انقضای سرویس منو تو ecare زده بود 4 شهریور ولی پیامی مبنی بر تمدید برای من نیومد و هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه و حجمی که خریده بودم سر جاشه ولی الان موقع حجم خریدن گزینه خرید سرویس میاد فقط. ظاهرا تا وقتی حجم دارم کار میکنه و بعدش باید همون سرویس رو دوباره بخرم (پیش پرداخت-کمپین یاقوت جدید).

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

7. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.

----
    دوستان تاریخ انقضای سرویس منو تو ecare زده بود 4 شهریور ولی پیامی مبنی بر تمدید برای من نیومد و هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه و حجمی که خریده بودم سر جاشه ولی الان موقع حجم خریدن گزینه خرید سرویس میاد فقط. ظاهرا تا وقتی حجم دارم کار میکنه و بعدش باید همون سرویس رو دوباره بخرم (پیش پرداخت-کمپین یاقوت جدید).

چه جالب! یعنی یکسال از تاریخ خرید بسته حجم اضافه حساب میشه نه از تاریخ خرید سرویس!

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جالب! یعنی یکسال از تاریخ خرید بسته حجم اضافه حساب میشه نه از تاریخ خرید سرویس!
    این مخابرات اصن معلوم نیست سیستمش چجوریه. تو هر کمپین یه جوره. 2020 هم که کلا هیچی نمیدونن.

10. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

----

سلام
    کانفیگ هم اشتباه باشه، باز چراغ Adsl باید روشن بشه. شما هنوز اینترنتت وصل نشده. ضمنا مودم رو اگر قبلا اینترنتی روش بوده، کامل ریست کن و بعد درست کانفیگ کن.
    ممنون ازتون. تو سایت تیکت ثبت کردم و امروز صبح یکی اومد از سر خط چک کرد دید لینک نداره و گفت تا 72 ساعت آینده از مرکز وصل میکنن.

12. این کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف
    حذف
    حذف
    حذف
    Last edited by whitewolf; 08-09-2017 at 15:28.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا سریع ترین DNS مخابرات تهران که قطع و وصلی نداشته باشه چیه؟

راستی به نظرتون DNS اولیه رو DNS مخابرات داخلی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS خارحی؟ یا اینکه DNS اولیه رو یه DNS خارجی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS مخابرات؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •