افتادم نیروی زمینی ارتش تهرانکدش یادم نیست 01 بود یا 02 ولی گفت سه راه نمیدونم چی چی
![]()
افتادم نیروی زمینی ارتش تهرانکدش یادم نیست 01 بود یا 02 ولی گفت سه راه نمیدونم چی چی
![]()
خوشا به حالت ای روستاییبهت تبریک میگم لااقل بهتر از منه که افتادم کرمان
اگه 01 باشی اتوبان بسیج سه راه تختی
من یک بار سال 87 و یک بار سال 90 تمدید کردم اون وقتهام یادم میاد که هر دو بارش هم آموزشیم باهنر کرمان بود، انگار قرارداد باهام بسته بودن نامردا بزور من میخواستن ببرن کرمان
به قول دوستان چون میگذرد غمی نیست
سه راه تختی نبود . فکرکنم افتاده باشم 02![]()
نه نرفتم کد قبلیم سپاه مالک اشتر ارومیه بود
کسی از پلیس +10 تا حالا گرفته برگ سفید رو؟ اعزامی 1 اسفند
نمیدونم سوال رو تو همین تاپیک باید پرسید یا نه . میپرسم اگه لازم بود بگید تا به تاپیک دیگه ای منتقل بشه
سوال :
میخاستم بیمه ی دوران سربازی رو بخرم و وارد سابقه بیمه ام بکنم ، ولی یه جایی خوندم وقتی میخای تقاضا بدی واسه خرید بیمه سربازی باید حداقل 2 سال سابقه بیمه داشته باشی . حالا میخاستم ببینم این قضیه جز قوانین فعلی نظام وظیفه و تامین اجتماعی هست یا صحت نداره ؟
نه هنوز اماده نیست . باید بری خود نظام وظیفه بپرسی
دوستان عزیز بنده اعزامی 1 اسفند هستم.کسی میدونه ساعت کار نظام وظیفه میدان سپاه کی هستش؟و اینکه برای گرفتن کد مرکز اموزشی حتما باید مراجعه کنی به نظام وظیفه یا اینکه تلفنی هم میشه گرفت؟
5 شنبه تا ساعت 12.30 هستن فک کنم
راستش من حدود 10 سال اونجا زندگی کردم و محیطش بد نیست، مهم ترین نکته اینه که نیروی هوایی معمولا خوبه و اذیت نمی کنن البته من دقیق از داخل پادگان آموزشی هشتم شکاری خبری ندارم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)