تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1979 از 2365 اولاول ... 9791479187919291969197519761977197819791980198119821983198920292079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,781 به 19,790 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

والا من تا حالا ندیدم کسی کواک 7*10 توی داشبورد با حتی روی در ببنده .
    کسی که دنبال spl بازی باشه میره سراغ میدرنج و سوپر تیوتر که توی بیس و ویبره ی سابی که حد اقل 1000 وات آر ام اس داره گم نشه. کسی که میره دو جفت باند رو عقب میبنده شک نکن که از صدا بازی فقط حجم صدا رو فهمیده و بس.فرمت flac هم معجزه نمیکنه این اجزا سیستمه که صدارو واسه شما تولید میکنه و به گوش شما میرسه.
    پس حتما جلو باند بیضی گوش دادین که حجم صداش اذیتتون کرده
    اما در مورد اینکه صدا سلیقه ای هست رو که من اشاره کردم فکر میکنم سما اشتباه گرفتین منظور از صدا سلیقه ای اینه که مثلا منه حقیر تیوتر شارپ دوس دارم و اقای ایکس صدای گرم و نرم دوس داره اما همه ی اینا باز هم در مبحثه سیستم کیفیتی یا همون sq میگنجه .
    در spl دیگه سلیقه ای نداریم هرکی حجم صداش بیشتر بود پس سیستم خفن تری داره
    فکر کنم شما ساب رو به عنوان اصلی ترین جز سیستم صوتی میدونید در صورتیکه که ممکنه یکی بدون بستن ساب نتیجه مطلوب خودش که هم قدرت هست و هم کیفیت رو بگیره
    وقتی میگیم سلیقه یعنی همه چیز
    مثلا من صدای بیسی که از کواک ها میاد رو بهتر میپسندم تا اینکه فرکانس بالا و پایین رو بصورت دو قطعه مجزا تامیین کنم(البته روش علمی اینه که فرکانس بالا و پایین کاملا تفکیک پذیر باشن ولی خب من به دلایلی نمیپسندم و مطمئنم توی دنیا حداقل 1 نفر دیگه هست که مثل من فکر میکنه، پس میشه گفت سلیقه)

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    با اجازه از بزرگان و با تجربه های فروم
    بنده حقیر روز یکشنبه افتخار دیدن حمید خان گل رو بعد از 2 سال مکاتبه و تلفن و تلگرام پیدا کردم و واقعا خوشحالم که با همچین شخص محترم و نازنینی اشنا شدم
    پیرو حرف دوستمون که میخوان ساب نبندن و کامپ برای جلو و کواک برای عقب بگم که تا کامپ رو نصب نکنین نمیدونید چه صدای محشری داره. . . . .
    من با مشاوره ها و زحمت زیاد به اقا حمید به حرفشون گوش کردم و حالا لذتشو میبرم
    گلیدن m165 برای جلو
    گلیدن mc609 برای عقب که کواک فوق العاده با کیفیتی هست
    امپ match ma40fx برای کامپ و کواک(از قبل این امپ محشر رو با کمک اقا حمید تهیه و داشتم)
    امپ گلیدن rc 600c1 برای ساب
    ساب Ground zero (از قبل داشتم)
    پخش هم کنوود 7056 که پارسال با راهنمایی اقا حمید تهیه کرده بودم
    یکی از بهترین سیستم هایی که تا حالا داشتم شده.صدا محشره .با کیفیت و بیس نرم و منظم.در یک کلمه بی نظیر.
    اقای امیرحسین صدرصد تجربه منو داشته که میگه با ساب خیلی بهتره
    خواستم تجربمو بگم برای کسایی که مثل من تا حالا کامپ نبستن که از بستنش پشیمون نمیشین.عکس هم سر فرصت میذارم . . . . .
    بازم از حمید خان عزیز تشکر میکنم
    سلام--درسته واقعا من خیلی از کامپ توصیف زیاد شنیدم--اما متاسفانه توی شهرستانها بیش از 95%کواک برای طاقچه می بندند وکامپ نمی بندند..من خودم به شخصه که توی مشهد هستم تا حالا ندیدم حتی توی ماشینها کسی کامپ بسته باشد لااقل صدایش را بشنوم--قضیه تهران فرق می کند---

3. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.یک پراید داریم برای عهد بوق هست.میخوام یک پخش حالا چه صوتی چه تصویری تا 150 حالا 20 بالا پایین مشکلی نداره ببندم.چی پیشنهاد میدین؟اصلا دنبال سیستم و اینجور چیز ها هم نیستم.فقط کیفیتش با باند های فابریک خوب باشه.
    چند مدل مارشال و مکسیدر دیدم به نظرتون این مارک ها چطورن؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.یک پراید داریم برای عهد بوق هست.میخوام یک پخش حالا چه صوتی چه تصویری تا 150 حالا 20 بالا پایین مشکلی نداره ببندم.چی پیشنهاد میدین؟اصلا دنبال سیستم و اینجور چیز ها هم نیستم.فقط کیفیتش با باند های فابریک خوب باشه.
    چند مدل مارشال و مکسیدر دیدم به نظرتون این مارک ها چطورن؟
    سونی عالیه a100داره 160تومن 1152هم داره 220تومن من بین این دوتا موندم نمیدونم کدومشونو بگیرم
    55وات هم هستن بقیه مارکا تو این قیمت همشون 50واتن
    سونی خوبیش اینه که بدون امپلی فایر هم صداش خراب نمیشه مگر تو ولومای اخر صدا خراب بشه
    ما تقریبا 7-8 سال پیش یه جفت باند 50تومنی سونی زدیم رو سمند ضبط هم سونی بود عالی بودن با اینکه مدل ارزونش بودن گزینه xplodرو ضبط فعال میکردیم اتاقک سمندو میلرزوند بعدش ماشینو عوض کردیم کنوود 718با ضبط dvh3150پایونر زدیم رو ماشین افتضاح بود یکم صدا رو زیاد میکردی صدا خراب میشد
    Last edited by farshad0123; 03-03-2016 at 04:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام--درسته واقعا من خیلی از کامپ توصیف زیاد شنیدم--اما متاسفانه توی شهرستانها بیش از 95%کواک برای طاقچه می بندند وکامپ نمی بندند..من خودم به شخصه که توی مشهد هستم تا حالا ندیدم حتی توی ماشینها کسی کامپ بسته باشد لااقل صدایش را بشنوم--قضیه تهران فرق می کند---
    بچه مشهدی ؟؟؟؟ بیا اقا گوش کن اگه دوس داشتیو حوصله داشتی

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ساب کنوود 3016 داشتم با باکس پورتد . دزد محترم لازم داشت برداشته. الان موندم چی بگیرم. تو همون رنج دویست تا سیصد. امپ 8400 دارم.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    امیر حسین جان برادر بالاخره کامپ چه برندی استفاده کردی برامون از تغییر صدات بگو که با مکینتاش چقدر تفاوت کرده خلاصه یه نتیجه گیری کلی از تغییراتت بگو تا بنده و دوستان استفاده کنیم

9. این کاربر از mmohammadesadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    امیر حسین جان برادر بالاخره کامپ چه برندی استفاده کردی برامون از تغییر صدات بگو که با مکینتاش چقدر تفاوت کرده خلاصه یه نتیجه گیری کلی از تغییراتت بگو تا بنده و دوستان استفاده کنیم
    سلام محمد جان خوبی اقا ؟
    کامپ گلیدن زیرو گرفتم تفاوت با مکینتاش اینجوری بود :
    دیتیل تیوتر و وکال گلیدن 30 درصد بهتر شد اما میدبیس زیرو نسبت به موینتاش باز یه 20 درصدی افت داشت.
    من جفتش رو اکتیو که تست کردم از صدای گلیدن بیشتر خوشم اومد راستش و تصمیم بر این شد که گلیدن رو ماشین نصب بمونه
    ایشالا که باز کرمه راه نیفته اگه نه میرم سراغ یه پخش رو به جلو
    شما چه کردی ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ساب کنوود 3016 داشتم با باکس پورتد . دزد محترم لازم داشت برداشته. الان موندم چی بگیرم. تو همون رنج دویست تا سیصد. امپ 8400 دارم.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    سلام خدا بگم چیکارشون کنه این جماعت رو
    تو این رنج قیمت شما این انتخاب هارو داری :
    گلیدن m12 --> این مورد کیفیتی هستش و انتظار قدرت نباید داشته باشی
    راکفورد p1 اکبند یا p2 دسته دو : این مورد یه کم صدا خشن تره و کوبشی قدرت و کیفیت هم از هم رده های خودش مثه کنوود و پایونیر خیلی بهتره.
    ام تی ایکس 1244 : این مورد هم بیس کوبشی قشنگی داره و کلا یه سابیه که نسبت به قیمت 230 تومنیش خیلی عالی عمل میکنه.
    من بین ایناها خودم شخصا mtx رو ترجیح میدم بازم شما بسته به سلیقه خودتون انتخاب کنید.

12. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه مشهدی ؟؟؟؟ بیا اقا گوش کن اگه دوس داشتیو حوصله داشتی
    سلام-شب بخیر--
    چشم توی عید انشالله وقت شد یه چند دقیقه ای خدمتتان می رسم
    تشکر از محبتت

14. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •