در کل شاید 3 بار از این بسته های نیم ساعته استفاده کردم ولی چیز کاربردی ای بود. من هم خوشحال می شم اگه با حذف این بسته کیفیت افزایش پیدا کنه ولی جالبه از همون روز نه تنها کیفیت افزایش نداشته بلکه به نظر من کاهش هم داشته!!
در کل شاید 3 بار از این بسته های نیم ساعته استفاده کردم ولی چیز کاربردی ای بود. من هم خوشحال می شم اگه با حذف این بسته کیفیت افزایش پیدا کنه ولی جالبه از همون روز نه تنها کیفیت افزایش نداشته بلکه به نظر من کاهش هم داشته!!
گوشیتون چیه؟
یعنی چی 79 تا 110 یعنی توی یک نقطه مشخص اینقدر نوسان دارید؟
بعضی گوشی ها wcdma دارن اون حالت رو برای شبکه انتخاب کنید
من خودم طرفدار این بسته بودم
این حرف رو خطاب به این دوستانی گفتم که می گفتن این بسته شبکه رو خراب کرده
میگم همچین ارزون هم نبود که بخواد خیلی رو شبکه تاثیر بذاره
شادی ارواح مومنین و مومنات بالاخص بسته نیم ساعت نامحدود ایرانسل همه با هم فاتحه مع الصلوات
با اینکه من چندبار با این بسته مشکل داشتم اما سرجمع بسته مناسب و کار راه اندازی بود مخصوصا برای کسانی که دانلود عجله ای داشتن.
خلاصه حرف ایرانسل اینه که خیلی با 195 ور برید از ریشه و اساس می زنم![]()
بالاخره بعد از مدت ها ایرانسل یه نگاهی به اصفهان انداخت
وضعیت 3g خیلی بهتر از قبل شده
چرا راضیی
همین کارا رو میکنیم اپراتورا بجای پیشرفت پسرفت میکنن![]()
دارم خرش میکنم صداشو در نیار. من تا 800 هم بده راضی ام
احتمال داره که ایرانسل بسته نیم ساعته رو بیشتر برای معرفی نرم افزارش ارائه داده بود
تا حدودی هم موفق بوده
پس نتیجه گرفته حالا دیگه بسته کارایی نداره
البته من به این شرکت حق میدم که هر بسته ای دوست داره ارائه بده
ولی این که هر چند وقت یک بار بسته ها رو حذف کنی یا ساعت های اون ها رو تغییر بده چندان جالب نیست
اینجوری مشتری حس بی اعتمادی به شرکت داره
- - - Updated - - -
احتمال داره که ایرانسل بسته نیم ساعته رو بیشتر برای معرفی نرم افزارش ارائه داده بود
تا حدودی هم موفق بوده
پس نتیجه گرفته حالا دیگه بسته کارایی نداره
البته من به این شرکت حق میدم که هر بسته ای دوست داره ارائه بده
ولی این که هر چند وقت یک بار بسته ها رو حذف کنی یا ساعت های اون ها رو تغییر بده چندان جالب نیست
اینجوری مشتری حس بی اعتمادی به شرکت داره
بطور کلی وضعیت آنتی دهی اپراتورها در اصفهان زیاد ربطی به خود اپراتور نداره شهرداری اصفهان سنگ اندازی میکنه در توسعه شبکه
دوست عزیز من اینا کارهاشو قبول ندارم
این اپراتور من مقایسه می کنم با ای دی اس ال خونگی قابل مقایسه نیست
حداقل ای دی اس ال خونگی بیشتر شون واسه جذب مشتری طرح های بهتری نسبت به سال های قبل ارائه می دن ولی ایرانسل
فقط داره به سمت عقب می ره داره طرح هاشو می بنده و هر روز خدا با قرار دادن طرح های مسخره اش اعصابمون خرد می کنه این چه کاری دیگه !!!!
در ضمن ایرانسل تو حجم هم داره دزدی می کنه من وقتی به نت وصل می شم هیچ کاری نمی کنم 1 یا دو مگ می کشه بالا ( فقط تو رو خدا نگید برنامه ات دادره اپدیت می شه از این حرفا که .... همه رو بستم هیچکدوم اپدیت نمی شه )
در کل ایرانسل می بایست حداقلش طرح شبانه 2 تا 8 صبح رایگاه می ذاشت ( نه از مسخره بازی ها 1 یا دو ساعتی که پول هم باید بدیم یک یا دو ساعتیش استفاده کنیم )
اون موقع تازه می شد گفت کمی راضی کننده هست
الان باب شده هر اپراتوری می آد اول طرح های رایگان می زاره بر جذب مشتری بعد یواش یواش همه رو جمع می کنه دست اویل مثل مخابرات
که اینترنت نامحدود ارائه می داد بعد اومد بست و حجمی کرد بعدش خیلی از این شرکت ها هم همین کارو کردند تا کی سر ملت و کلاه می خوان بزارن
من دیگه تا وقتی که سرویس رایکان ارائه بدن استفاده می کنم وقتی سرویشون قطع شد دیگه استفاده نمی کنم اینا همه باید انجام بدن تا ماها هم بهشون یاد بدیم اینا کارشون می تونیم اینطوری جبران کنیم
واقعا مملکت ....!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)