تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1978 از 4105 اولاول ... 978147818781928196819741975197619771978197919801981198219882028207824782978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,771 به 19,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت oosfarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام کسی اعزامی 19 بهمن هشتم شکاری هست؟
    کسی با این پادگان اشنایی داره؟ تجربه ای داره ؟
    با دیپلم اذیت مینن؟
    ممنون میشم اطلاعات بدبد

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

من وروردی بهمن 88 کارشناسی ناپیوسته هستم ... تا الان در حال تحصل بودم .. 6 ترم مجاز + 2 ترم سنوات + 2 ترم ارفاقی نظام وظیفه رو رد کردم ...

یعنی الان 8 ترم گذردوندم و الان دارم وارد ترم 9 میشم ... رفتم نظام وظیفه بهم اجازه داد تا 1393/06/30 بخونم و گفت اخرین مهلتت هست و از طرف دانشگاه هم بهشون تهعد مهظری ندادم ... مثل اینکه تا همین ترم پیش باید دانشججو میرفت و مهظر تعهد میداد که همه چیز رو به عهده بگیره هر اتفاقی براش افتاد ...

تو نامه ای برای من نوشتن قید شده 1393/10/01 مهلت معرفی من به نظام وظیفه هست وگرنه وارد غیبت میشم ...

سوال اینه که من تا 06/30 نمیتونم درسم رو تومو کنم و نیاز به ترم دیگه ای هم دارم ... آیا میتونم ترم دیگه ای رو هم داشته باشم ... آخه تاریخ معرفی من رو 10/01 تو نامه نوشته .. اگر بخوام برای ترم اضافی که لازم دارم برم نامه مهظری بدم درست میشه ؟؟؟

ممنون میشم کامل راهنمایی کنید ..تشکر

----------------------

یه سوال خیلی مهم دیگه یادم اومد اونم اینکه ..امدیم و من نتونستم تا 06/30 تموم کنم ... آیا میتونم تا همیت تاریخی که خوندم انصراف بدم و برم خدمت و بعد اتمام خدمت تطبیق برنم و بقیش رو بخونم تو همین مقطع .. میتونم وسط خدمت سربازی امتحان بدم همین مقطعی که الان میخونم رو اگر قبول شدم از سر خدمت برم برای ادامه ... اگر بخوام همین ناپیوسته رو ادامه بدم باید کنکور ناپویسته بدوم اگر جایی رشته ی من رو ناپیوسته نداشت باید کنکور کاردانی بدم بعدش همه رو تطبیق بزنم ؟؟ درست ؟؟یا ابوالفضل کی میره این همه راه رو ...
    الان سنم 26 ساله بخوام برم خدمت میشم 27 ..برم برگردم میشم 29 .. تازه باز اون موقع شروع کنم ..چه شود ... تازه بعد 2 سال سربازی کی مغر خوندن درس ها رو داره ... ای وای من

یه راه دیگه هم داره که همینجوری بخونم و برم تو غیبت بعد که مدرک رو گرفتم برم خدمت البته معدلم در حد 13 بیش تر نیست ( اگه وارد غیبت بشم فکر کنم باید قید دوره 45 روزه رو حذف آموزشی رو بزنم !!!!! ) ... آیا میشه من لیسانسم رو با هر معدلی بگیرم دوباره همین رشته ی الان خودم رو دوباره شرکت کنم مثلا داشگاه تهران برم که هم بتونم تطبیق بدم هم انیکه معدلم بهتر شه برای استخدامی و هم اینکه داشنگاه بهرتی قبول شم ... حتما با خودتون میگید این چیزا به عقل جن هم نمیرسه .. خوب رام سوال پیش اومده !!!!!!!!!
    قید استخدامی رو با این معدل در پیت باید بزنم اون وقت ( فکر کنم الان همینجوری از نظر سنی شرایط استخدامی رو از دست دادم رفته پی کارش به امید کار آزاد باید باشم ) .. مقطع بالاتر پیش کش .. دوستان راهنمایی کنید ... سرم داره منفجر میشه ..تنبلی کردم اینم نتیجش . خدایا به داد برس .. با بی مبالاتی زندگیم به فنا رفت تنها امیدم اینه که هنوز 24 ماهه نشده

ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید
    Last edited by TATU_TATY; 29-01-2014 at 05:04.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

لیسانس به پایین از 1354 به قبل
    فوق 1352
    دکترا 50
    دکتری پزشکی 1344

tapatalk
    با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    اما مثلا یه شخصی الان 24 سال سنش هست و مثلا میخواید وایسه تا 35 سالش بشه ، آیا این تاریخ ها که گفتید برای امسال هست یا واسه 10 سال دیگه هم همین متولدین فقط معافیت عفو رهبری دارن؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

من وروردی بهمن 88 کارشناسی ناپیوسته هستم ... تا الان در حال تحصل بودم .. 6 ترم مجاز + 2 ترم سنوات + 2 ترم ارفاقی نظام وظیفه رو رد کردم ...

یعنی الان 8 ترم گذردوندم و الان دارم وارد ترم 9 میشم ... رفتم نظام وظیفه بهم اجازه داد تا 1393/06/30 بخونم و گفت اخرین مهلتت هست و از طرف دانشگاه هم بهشون تهعد مهظری ندادم ... مثل اینکه تا همین ترم پیش باید دانشججو میرفت و مهظر تعهد میداد که همه چیز رو به عهده بگیره هر اتفاقی براش افتاد ...

تو نامه ای برای من نوشتن قید شده 1393/10/01 مهلت معرفی من به نظام وظیفه هست وگرنه وارد غیبت میشم ...

سوال اینه که من تا 06/30 نمیتونم درسم رو تومو کنم و نیاز به ترم دیگه ای هم دارم ... آیا میتونم ترم دیگه ای رو هم داشته باشم ... آخه تاریخ معرفی من رو 10/01 تو نامه نوشته .. اگر بخوام برای ترم اضافی که لازم دارم برم نامه مهظری بدم درست میشه ؟؟؟

ممنون میشم کامل راهنمایی کنید ..تشکر

----------------------

یه سوال خیلی مهم دیگه یادم اومد اونم اینکه ..امدیم و من نتونستم تا 06/30 تموم کنم ... آیا میتونم تا همیت تاریخی که خوندم انصراف بدم و برم خدمت و بعد اتمام خدمت تطبیق برنم و بقیش رو بخونم تو همین مقطع .. میتونم وسط خدمت سربازی امتحان بدم همین مقطعی که الان میخونم رو اگر قبول شدم از سر خدمت برم برای ادامه ... اگر بخوام همین ناپیوسته رو ادامه بدم باید کنکور ناپویسته بدوم اگر جایی رشته ی من رو ناپیوسته نداشت باید کنکور کاردانی بدم بعدش همه رو تطبیق بزنم ؟؟ درست ؟؟یا ابوالفضل کی میره این همه راه رو ...
    الان سنم 26 ساله بخوام برم خدمت میشم 27 ..برم برگردم میشم 29 .. تازه باز اون موقع شروع کنم ..چه شود ... تازه بعد 2 سال سربازی کی مغر خوندن درس ها رو داره ... ای وای من

یه راه دیگه هم داره که همینجوری بخونم و برم تو غیبت بعد که مدرک رو گرفتم برم خدمت البته معدلم در حد 13 بیش تر نیست ( اگه وارد غیبت بشم فکر کنم باید قید دوره 45 روزه رو حذف آموزشی رو بزنم !!!!! ) ... آیا میشه من لیسانسم رو با هر معدلی بگیرم دوباره همین رشته ی الان خودم رو دوباره شرکت کنم مثلا داشگاه تهران برم که هم بتونم تطبیق بدم هم انیکه معدلم بهتر شه برای استخدامی و هم اینکه داشنگاه بهرتی قبول شم ... حتما با خودتون میگید این چیزا به عقل جن هم نمیرسه .. خوب رام سوال پیش اومده !!!!!!!!!
    قید استخدامی رو با این معدل در پیت باید بزنم اون وقت ( فکر کنم الان همینجوری از نظر سنی شرایط استخدامی رو از دست دادم رفته پی کارش به امید کار آزاد باید باشم ) .. مقطع بالاتر پیش کش .. دوستان راهنمایی کنید ... سرم داره منفجر میشه ..تنبلی کردم اینم نتیجش . خدایا به داد برس .. با بی مبالاتی زندگیم به فنا رفت تنها امیدم اینه که هنوز 24 ماهه نشده

ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید

سلام دوست من شما بهتره سوالتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید .. اونجا قطعا دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند
    بعد هم با مسئول امور نظام وظیفه دانشگاهتون صحبت کنید اونم باید بتونه راهنمایتون کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    اما مثلا یه شخصی الان 24 سال سنش هست و مثلا میخواید وایسه تا 35 سالش بشه ، آیا این تاریخ ها که گفتید برای امسال هست یا واسه 10 سال دیگه هم همین متولدین فقط معافیت عفو رهبری دارن؟
    دوست من شما حرف 10 سال دیگه رو میزنید ؟؟ قانون دو ماه دیگه مشخص نیست ...
    اگر فردی الان 24 سالش باشه و لیسانس یعنی متولد 1368 ..با قانون حال حاضر اگر تغییر نکنه که صد در صد تغییر میکنه. 14 سال دیگه معاف میشه ...1406...
    Last edited by SNOW PATROL; 29-01-2014 at 10:24.

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به دوستان
    اعزامی اول اسفندم صبح رفتم نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیکی، دیدم آموزشی افتادم نیرو انتظامی شهید باهنر کرمان
    بعد از کلی امیدواری که یه پارتی داریم ما رو میندازه سپاه و بعد از کلی رفتن به افسریه و نیرو زمینی که آره ما میفتیم همینجا، بد حالم گرفته شد
    فقط به خاطر اینکه بسیجی نداشتم، حالا با مدرک لیسانس باید وایسم سر چهارراه
    کسی اطلاعاتی درباره اونجا داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز برگه اعزام من اومد
    افتادم نیروی انتظامی - مرکز اموزش مرزبانی کرمانشاه
    کد قبلیم سپاه بود نمیدونم چرا شده نیرو انتظامی
    اینطور که فهمیدم هر کی اونجا اموزش میبینه میفرستنش لب مرز
    دوستان هر کی درمورد پادگان رجایی کرمانشاه اطلاعات داره بهم بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کد قبلی یعنی چی؟
    قبلا آموزشی رفتی؟

9. این کاربر از omid_kmi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام به دوستان
    اعزامی اول اسفندم صبح رفتم نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیکی، دیدم آموزشی افتادم نیرو انتظامی شهید باهنر کرمان
    بعد از کلی امیدواری که یه پارتی داریم ما رو میندازه سپاه و بعد از کلی رفتن به افسریه و نیرو زمینی که آره ما میفتیم همینجا، بد حالم گرفته شد
    فقط به خاطر اینکه بسیجی نداشتم، حالا با مدرک لیسانس باید وایسم سر چهارراه
    کسی اطلاعاتی درباره اونجا داره؟
    من دیروز رفتم پلیس +10 گفتن هنوز مشخص نشده! برای شما چطور مشخص شده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا تو خدمت باید ریش بزاری یا ریشاتو بزنی؟ پرفوسوری قبول میکنن؟ یا با چوب میندازن ردمون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من دیروز رفتم پلیس +10 گفتن هنوز مشخص نشده! برای شما چطور مشخص شده؟؟؟
    فکر کنم امروز اومده باشه
    اگه تهران باشی میتونی بری نظام وظیفه از سمت چپ اول بزرگراه یه اتاقه که سر درش نوشته خدمات الکترونیکی مشخصات رو میزنی تو سیستم بهت میگه کجا افتادی
    پلیس +10 رو نمیدونم بهت میگن یا نه

13. این کاربر از omid_kmi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •