من 1 مگ دارم شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم هر شب
من 1 مگ دارم شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم هر شب
شما کدوم استان هستید این که فرقی با سرویس 512 نداره اگه اینقدر بدهمن 1 مگ دارم شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم هر شب
دوستان کسی با سرویس 1 مگ بیشتر میگیره تا 3 گیگ مثلا؟
این عکس از ترافیکم گرفته شده
شبها که دانلود رایگانه هر شب بعد از مقدار معینی دانلود دیسکانکت میشه.
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد رو 4 مگ بستن بعضی سرویسها، که یه مدته حرف و حدیثهای زیادی پیرامونش وجود داره، امروز زنگ زدم پشتیبانی قضیه رو پرسیدم
گفت که در یه سری مناطق مخابراتی خاص که ترافیک مصرف اینترنت توسط کاربران خیلی خیلی زیاده سرویس ها رو 4 مگ بستن
دلیلشم اینه که اگه بخوان اونهارو هم رو 2 مگ ببندن سرعتشون به 1 مگ هم نمیرسه
مثلاً در مورد منطقۀ من گفت که وضعیت نرمالی داره و نیازی به انجام این کار نیست
حالا اگه دوستان اطلاعات تکمیلی تری داشتن اضافه کنن
سپاس
دوستان ترافیکی که بخری به دوره بعدت اضافه می شود؟
بله ترافیک خریداری شده در صورت پایان قرارداد به دوره ی بعد منتقل میشه
دقت کنید ترافیکه اولیه ی قرارداد منظورم نیست
دوستان این نکته رو دقت کنید:
ممکنه برست همه ما رو 4 مگ بسته شده باشه ! اما یکی 256 داره میگه من حد اکثر تا 250 بالا میرم. یکی 512 میگه تا 350.
من خودم این دو تعرفه رو داشتم وقتی رو 2 مگ بود. 256 تا 200 بالا میرفت و 512 تا 250.
برست همه ممکنه رو یک عدد بسته شده باشه ! اما باید بک فرقی بین کسی که 128 خریده با 512 فرق کنه دیگه نه ؟ اینطوری که نمیشه.
برای همین.. اونی که 512 گرفته مثلا از اون شخصی که رو همون خط مثلا 256 داره حق تقدم بیشتری داره و بیشتر دانلود میکشه.
این همیشه همینطوری بوده. یادتون نره.
عزیزان زیاد جو گیر نشد پارس آنلاین رفته روی FUP این سیستم جوری هست هر چقدر دانلود کنید سرعت لیمیت می شه بستگی داره در سیستم چطوری تعریف بشه مثلا تا 50 گیگ 400 این عدد رو رد کنه می شه 200 بره 75 گیگ می شه 100 و...
شرکت ما سیستم برای پارس آنلاین راه اندازی کرد تقریبا سه ماه پیش البته شاتل هم همین کار کرده ولی پارس آنلاین خیلی بهتر بسته .
سلام
نه نمیشه
بله نمیشه، با ابزار های بیل تر هم نمیشه
Last edited by fishdilo; 09-10-2012 at 19:38. دليل: غلط املایی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)