نامحدود آشنای اول بهتره یا اندیشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اشنای اول هم همین طوره
من آشناي اول دارم و راحت باز ميكنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از دیشب، آخروقت باز می کنه
ولی سه چهار روز بود که باز نمی کرد!
5 روزه که نت مخابرات فاجعه هست. فقط از ساعت 7 تا 11 صبح خوبه. بعد اون هم سرعت دانلود و هم پیج باز کردن کلا به فنا میره.
256 نامحدود اندیشه- پورت مخابرات![]()
فردا صبح یوزر های اندیشه دارن برگردان می شن رو پنل مخابرات یه مدت دوباره مشکلات هست که بعدش حل می شه
خواستم در جریان باشید
بدبخت شدیم رفتحالا به چه شکل هست ؟ منطقه به منطقه و اینکه یوزرهای خارج رشت در این مرحله هستن یانه ؟
همچنین کی این مخابرات می خواد پنل نامحدود رو اضافه کنه ؟
کدوم پنل برای دانلود بهتره ؟
ما قبلا می رفتیم تو سایت اندیشه (آدرس مربوط به خودمون) و بعد پنل رو انتخاب می کردیم و تمدید می کردیم . الان چطوره ؟ این سایت مخابرات که سر و ته نداره
----
پ.ن : همین الانش سرعت دانلود از یک شب تا 7 صبح فاجعه هست اونوقت تو اون ساعات ما چی باید دانلود بکنیم خدا می دونه . وبگردی هم که عملا تعطیل میشه چون دو تا پیج باز کنیم یه گیگ یه گیگ باید شارژ بخریم. میگن پنل محدود خلاف قوانینه اونوقت خودشون چیزی به پنل نامحدود ندارن و همه چی محدوده و عملا دزدی تو روز روشن![]()
Last edited by TimeWarp; 24-05-2014 at 21:57.
سلام دوستان
من میخواستم سرویس 2 مگ بگیرم ارزش داره یا همون 512 بگیرم ؟
سرویس 2 مگ حداقل ترافیک ماهانه و قیمتش چقدره ؟
سرعت دانلود شبانه چقدره هنوز رایگانه؟
سرویس 512 چی اگه کسی داره سرعت رایگان شبانش چقدره خیلی ممنون میشم بگین چون یکی دوروز دیگه سرویسم تموم میشه
میخوام عوض کنم
Every Body!!
حداقل ترافيكش فكر كنم ٣ گيگ باشه كه حدود ١٨٥٠٠ ميشه.سرعت دانلودش اگه مشكلي نباشه شب و روز يكسانه و حدود ٢٤٠ هست.بله سرويس ٢ مگ شبانه رايگان داره.فقط ٥ مگ و ١٠ مگ بسته شدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)