نرم افزار ایرانسل من برای شما کار میکنه.؟
نرم افزار ایرانسل من برای شما کار میکنه.؟
منم با برداشتن نيم ساعته موافقم
كلا طرحهاي اينجوري بدون فكر گذاشته ميشه نيم ساعته يك ساعته!
هي هم نگين دانلود مگه كار بديه!
نه كار بدي نيست من خودمم خيلي دانلود ميكنم!
اما وقتي شبكه كشور كشش اينقدر دانلود رو نداره اين طرحهاي اينجوري فقط باعث ضعف شبكه و كم اوردن پهناي باند ميشه!
موقعي اينا جواب ميده پهناي باند كافي واسه دانلودرها باشه
من خودم حاضرم خيلي از دانلودهام انجام ندم اما در عوض در طول روز سرعت از سرورهاي خارجي قابل قبول باشه!
نه اينكه ١٣-١٤ مگ داخلي سرعت باشه اما هارجي به زور به يك مگ هم نرسه
اينجوري ميشه كه شبكه واسه وبگردي و استفاده روزانه غير قابل استفاده ميشه و فقط به درد دانلودرها ميخوره كه اونم واسه سود دهي شبكه ضرر هست!
يه مشكل ديگه اي هم كه اين طرحهاي ساعتي داره اينكه بعضي اوقات شما ميزني طرح فعال بشه اما نميشه و گير ميكنه و خودش مثلا چند ساعت بعد طرح رو فعال ميكنه وقتي ديگه شما نميدوني!
اين باعث ميشه شما پول كم شده از حسابت اما هيچ استفاده اي نكردي ازش
امروز تو کانال D ترکست تبلیغ 4.5g رو میکرد شرکت ترکسل
Z5 PREMIUM DUAL
یکی به میخ زدی یکی به نعل!
بالاخره خوبه یا نه؟؟
دوستان هر طرف باد بياد سريع چهارشاخ ميزنن
ضرب المثل ها
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
اولش گفتم موافقم با برداشته شدن طرحهاي اينجوري تا موقعي كه پهناي باند كافي وجود نداره
ایرانسل از خر لوسیفر بیا پایین بسته نیم ساعته رو برگردون افزایش قیمت هم بدی من راضی ام
سلام. من تا حالا از 3G استفده نکرده بودم ولی الان میخوام برای دانلود استفاده بکنم. وقتی با خود گوشی تست میکنم سرعت 300 تا 350 KB میده و با H+ وصل میشه ... این برای 3G طبیعیه ؟
ولی وقتی با USB Tethering به سیستم وصل میکنم میره رو E وسرعت 20 تا 30 KB میده... کسی با این مشکل مواجه بوده ؟ گوشی هواوی P6 ...
گوشیتون رو بزارید روی حالت 3g only
سرعت نسل سه اول به سیگنال و بعد پهنای باند منطقه و آنتن و تعداد کاربرها بستگی داره
با سیگنال -72 میشه 19 مگ سرعت گرفت اگر همه شرایط مهیا باشه
نداره اینو ... فقط 2g only داره
سیگنال -65 تا -79 برای E دارم , -79 تا -110 برای H+![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)