فکر کنم به پوند هست درسته؟؟
یعنی اون سرعت 16 مگ نامحدودش من حاضر بودم 20 پوند ماهانه بدم هرچند اونجا 2.5 پوند هست![]()
فکر کنم به پوند هست درسته؟؟
یعنی اون سرعت 16 مگ نامحدودش من حاضر بودم 20 پوند ماهانه بدم هرچند اونجا 2.5 پوند هست![]()
من طرح 512 زدم سرعتش بهتر شد بقیه تعریفی ندارن
مرسی که این عکسو گذاشتی چیزی بود که من چند روز پیش راجبش گفتم. مثلا قیمت پایین ترین سرعتش که 16 مگ هست رو با بالاترین سرعت ایران که 2 هست مقایسه کنید .با این وضع ارز قیمت 16 میشه گفت مجانی تموم میشه حجمشم نامحدود 24 ساعت دانلود بزن حجم و حق کسی رو نمیخوری...با تو ام مسئولین مبین نت اشغال
))))))))))
بطریشون سوراخ بوده پس
حدود 10 12 روزه اینترنت به صورت سراسری و البته راندوم در مناطق مختلف مشکل پیدا میکنه یه روز خوبه یه روز خرابه
پینگ هم از 200 تا 800 هم نوسان داره
یکی از بچه ها میگفت که دارن سیستم فیل رو تغییراتی توش میدن و ممکنه تا آخر سال هم این موضوع پینگ بازی و کاهش شدید سرعت دانلود و وب گردی کِش پیدا کنه (آدم نمیدون چطور هدر رفتن پول و وقتش رو تحمل کنه)
منم 512 4 گیگ دارم سرعتش تقریبا ثابته همون 55 تا 60 ثبات داره
من اکانت 512 مبین نت دارم.
ولی اندازه 64 هم سرعتش نیست.
همیشه خدا هم قطعه.
میخوام از دست این کلاهبردارا شکایت کنم.یکی به من راهنمایی کنه که شنبه میخوام کولاک کنم.
۵۱۲ باید سرعتش ۹۰ باشه ! من تو روز ۹۰ هست تو شب شیرو میبندن میاد رو ۳۵ تا ۵۲ در نوسانه
مگه اینجا بلاد کفره که بری شکایت کنید؟ شکایت هم کنید رسیدگی نمیکنن مطمئن باش.
سعیدجان سرعت 2 مگ گفتی سرعتش بدتر 512 هست؟ مگه میشه... زنگ میزدی میگفتی شاید طرحت فعال نشده بوده
فعال بود چون تا ساعت 1 شب سرعتش 240 بود بعد از تایم شبانه سرعت میومد 15-20 تازه چند تا لینک میزدم بزور به 50 میرسید
منم حجمو تموم کردم یه 512 زدم دیشب 1.2 گیگ دان شد
لطف میکنید دلیل برداشتن این طرح رو بفرمایید؟
سلام !
من الان یه ۵۱۲ دارم سرعت ۶۰ه .. راضیم تقریبا ... ولی می خوام بیشترش کنم ... می خواستم ببینم سرعت ۲ مگش خوبه ؟ شبانش هم مثل روزانس ؟
قیمت هر گیگ اضافی با این طرجی که دارم فرق می کنه ؟ یعنی همون گیگی ۷ تومنه ؟
مرسی .
طرح 512 همه جا ثبات داره و سرعت و کیفیت اش نوسان نداره ولی سرعت های بالاتر شانسی هستند و بسته به یه معدله n مجهولی ممکنه سقف سرعت رو داشته باشید یا سرعت تون از 512 هم کمتر باشه و زیاد ثبات ندارند
هزینه هر گیگ اضافه هم تو هر طرح فرق می کنه و برای 2 مگ مشه 12 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)