باسلام خدمت دوستان می خواستم بدونم lpf رو .چند هرتز باید تنظیم شه تا صدای کوبش ساب بیشتر شه ؟
باسلام خدمت دوستان می خواستم بدونم lpf رو .چند هرتز باید تنظیم شه تا صدای کوبش ساب بیشتر شه ؟
مین جوری پرسیدم ک گلدین سوپر تیوتر دار یا ن ب خاطر کیفیت محصولات گلیدین ولی ب تازگی تو شر ما محصولات درگ استر اومد ک فکر کنم چیینی ولی سوپر تیوتر اش کیفیتشون نسبت ب قیمتش خیلی مناسب آیا محصولات درگ استر را تست کردید؟
بی زحمت جوابه سوال دوم هم بدین و در صورت امکان برند پایونییر معرفی کنید راستش زیاد راضی نیستم از این باند کنوودی که خریدم (6995ex
دوستان سلام.
من میخوام هد یونیت ماسینم رو عوض کنم مدل قبلی pioneer 6900ub بود که اگه اشتباه نکنم میشه 7950 خودمون چون از اونور آورده بودم الان میخوام تا 700 تومن هزینه کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خودم بین 8750BT , 9650BT,9450UB موندم دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.یکی هم آلپاین رو بهم پیشنهاد داد که ظاهرش و سخت بودن تنظیماتش دو دلم کرد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
شما چی گوش کردی استیج جلو که تو مخ بوده ؟
اولین باره که این رو میشنوم که استیج جلو تو مخ باشه و استیج عقب لذت بخش
این که صدا سلیقه ایه 100% درسته.یکی دوس داره ساب بیس بزنه که تخم مرغای تو یخچال همسایه جوجه شه یکی دوس داره ساب بیسش رو موزیک باشه و یه فردی که گوشش به این چیزا فادت نداشته باشه برای بار اول بشینه تو ماشین بگه اقا سابت روشنه ؟
شما هر ماشین اروپایی و کلا اونور آبی رو نگاه کنی و تولید خارج از کشور بیشتریا استیج جلو کار کردن و یه سنتر گذاشتن عقب .
یوتیوب و یا سایت های دیگه رو ببینید هیچ کس برای کیفیت اصلا از استیج عقب استفاده نمیکنه فقط یه ساب دارن تو صندوق.
استیج عقب به کسی توصیه میشه که دنبال spl بازی باشه.
سلام برادر کوبش ساب ربطش برمیگرده به باکستون و سابتون.
Lpf رو اکثرا 80 میگذارن . شما هم 80 بزار
سلام.دوسته عزیز اگه قرار به خرید پایونیر هست که پخش خودتون رو نگه دارید از این جدیدا بهتر هست . مگر اینکه یه 2تومن بزاری رو 700 تومن به پی99 بخری اکتیو ببندی و بری عشق و حالجنس صدای همشون مثه همه تا زیر همین پی99.اون قدیمیها هم خوبه که باز فلش نمیخوره و قیمتهای فضاییشون اصلا ارزش خرید نداره.
با 700 تومن من اگه بخوام پخش بخرم و فلش هم برام مهم باشه یا 145 الپاین میخرم یا 117 الپاین دسته دو یا 9861 الپاین.
اگر هم فلش مهم نیس براتون یه کلاریون 956 هست قیمتش مفته 700 تومن اگهی کردن از اون بهتر نمیتونی بخری با این پول![]()
وظیفه اس برادر دیگه چیزی که تجربشو داشتیم در اختیار بقیه قرار بدیم
اصلا باند نمیتونه رنج فرکانسی ساب رو اجرا کنه ببینید ساب رنج فرکانسی رو مثلا از 20 هرتز میزنه تا 80 هرتز و باز کامپونت میاد از 80 هرتز اجرا میکنه به بالا و حتی باند هم همینطوره.
من سابم 750 آر ام اس داره اما شما بشینی تو ماشین من صدارو تا خرخره بلند کن صدا از ماشین بیرون نمیرهاصلا به این فکر نباش که صدا بیرون بره و مردم ازاریو و حتی اذیت کردن گوش خودت.
شما فکر میکنم اسم ساب که میاد ذهنت میره به سمته جی بی ال لوله ای که از 2 کیلومتر اونورتر فقط بوم بوم صدا میاد دریغ از مثقالی کیفیت
با تنظیم درست و باکس خوب یه صدایی میتونی بگیری فوق العاده لذت بخش.
اون کارای کوچه بازاری و گذاشتن دو جفت باند بیضی عقب اصن کلاس کاری شمارو میاره پایین میتونی با اون بری هیات و عروسی
همون سابی که پیشنهاد کردم بگیر با یه باکس سیلد 20 25 لیتری مارو دعا میکنی![]()
ممنون از سرعت پاسخ دادن مرسی.دلم میخواد یونیت خوب ببندم ولی بودجم اجازه نمیده کارمندیم دیگه.از اون طرفم برادرم گیر داده ظبط منو میخواد موندم چیکار کنم.حالا شما از بین این 3 تا کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟
یعنی اینا از ضبط خودم تنظیمات و کیفیتش پایین تره؟؟
و آخرین سوال آیا 8750 و 9450 دمو داره یا خیر؟؟
دکمه تشکر پیدا نکردم از پستتون تشکر کنم.![]()
پخش من کنوود هست و استیج جلو هم تجربه کردم حتی با فرمت های flac
در اخر به خوب نکته ای اشاره کردید که استیج عقب برای سیستم های spl بکار میره و این دقیقا مورد علاقه من هست
آیا میشه یه کواک 10*7 رو توی داشبرد یا در نصب کرد یا دو جفت این این کواک ها رو
از استیج جلو فقط میتونید کیفیت با ولوم های متعادل بگیرید ولی از استیج عقب حتی بدون اینکه ساب ببندید میتونید هم قدرت بگیرید و هم کیفیت
باز اخر بحثمون میرسه به سلیقه نوع صدا و نوع گوش دادن بهش
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)