حداقل قیافش از اون دیوانه بهتره....
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
و البته باد گلو هم نمیزه !!!!!!!!!!
ولی خب بازیکن بزرگی معرفی کرده و خدا کنه تو پرسپولیس هم موفق باشه
در گفتوگو با فارس
زادمهر: تاپمولر گزينه بهتري براي هدايت پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: اگر اختلاف مالي نباشد تاپ مولر گزينه خوبي براي مربيگري خواهد بود.
محمدرضا زادمهر در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره مذاكره باشگاه پرسپوليس با لوكا پروزوويچ و تاپ مولر براي هدايت اين تيم اظهار داشت: به نظرم هر دو مربي از توانايي بالايي برخوردار هستند ولي براي اينكه موفق شوند بايد امكانات لازم را در اختيار آنها گذاشت.
وي افزود: وقتي مي خواهيم از مربيان خوب خارجي استفاده كنيم بايد امكانات را در اختيارشان بگذاريم و گرنه حضور مربي خارجي فايده اي ندارد.
زادمهر ادامه داد: آنچه مهمتر از توانايي اين مربيان است، تحمل باشگاه بايد براي نتيجه گيري است كه بايد بالا باشد. اين طور نباشد كه با سه باخت نگران شوند و بخواهند تغيير ايجاد كنند. اين مربيان هر كدام كه انتخاب شوند فرصت زيادي براي آماده سازي تيم ندارند. 45 روز فرصت دارند تا تيم را تمرين دهند و تيم هاي ايراني را بشناسند.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: مربي خارجي مناسب خوب است به شرطي كه به او زمان داده شود. كارنامه اين دو مربي موفق بوده و بايد ديد با كدام يك توافق مالي صورت مي گيرد.
زادمهر در پاسخ به اين سئوال كه وي كدام مربي را براي پرسپوليس مناسبتر مي داند گفت: هر دو مربي خوب هستند اما اگر اختلاف مالي بالا نباشد تاپ مولر مي تواند مناسبتر باشد.
احتمال فسخ قرارداد اشپيتين با پرسپوليسابرارورزشی: روز شنبه گذشته قرار بود مديرعامل پرسپوليس ۴۰ درصد از پيش قرارداد اشپيتين آرفى را به او پرداخت كند اما اين موضوع عملى نشد تا شايعات مختلفى در مورد جدايى اين بازيكن مطرح شود.مدير برنامه هاى آرفى براى دريافت ۴۰ درصد از پيش قرارداد او به باشگاه پرسپوليس رفت اما وجود برخى مشكلات مالى موجب شد مدير برنامه هاى آرفى بدون نتيجه باشگاه پرسپوليس را ترك كند.اين موضوع ممكن است تبعاتى منفى براى پرسپوليس داشته باشد و آرفى كه چند تيم ديگر را خواهان خود مى بيند شايد در نهايت از جمع سرخپوشان جدا شود
مولر: منتظر پاسخ مديران پرسپوليس هستم
کانون هواداران پرسپولیس: كلاوس تاپ مولر گفت: پس از آخرين جلسه با مسوولان باشگاه پرسپوليس پيشنهاداتم را ارائه كردم و از اين پس منتظر هستم تا پاسخ آنها را بشنوم. كلاوس تاپ مولر پس از آخرين جلسهاش با مسوولان باشگاه پرسپوليس كه عصر امروز برگزار شد، پيرامون مسائل مطرح شده در اين جلسه اظهار كرد: همه صحبتهايم را با مسوولان باشگاه پرسپوليس مطرح كردم و پيشنهادات و درخواستهايم را نيز به آنها ارائه كردم و از اين پس منتظر پاسخ آنها هستم. وي افزود: شرايط بد نيست. پس از بازديد از محل تمرين تيم پرسپوليس و صحبتهايي كه در اين خصوص انجام شد، ظاهرا هنوز محل قطعي و ثابتي براي تمرين اين تيم در فصل پيش رو تعيين نشده است اما باشگاه اين مساله را باز گذاشت تا شرايط آن در آينده نزديك مشخص شود اما بقيه موارد را نسبتا خوب ارزيابي كردم.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر شناختش از فوتبال ايران و تيم پرسپوليس تصريح كرد: فوتبال ايران را تا حدودي ميشناسم و البته به تيم پرسپوليس نيز آشنايي نسبي دارم. برخي بازيكنان اين تيم از جمله علي كريمي را به خوبي ميشناسم. حتي مهدي مهدوي كيا را خودم به تيم بوخوم آوردم. لذا فكر ميكنم از اين نظر مشكلي نداشته باشم.
تاپ مولر همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا حواشي فوتبال ايران كه معمولا ميتواند عملكرد هر مربياي را تحت تاثير قرار دهد را ميشناسيد و نسبت به آن آشنا هستيد به ايسنا گفت: اين مساله را مسوولان باشگاه نيز با من درميان گذاشتند و پيرامون آن اظهار ناخرسندي كردند كه من به آنها هم پاسخ دادم. فكر ميكنم تجربهي بسيارم در فوتبال جواب محكمي در برابر اين مساله است. بنابراين بعيد ميدانم اين طور مشكلات در هر سطحي هم كه باشد در مقابل تجربهاي كه من دارم بتواند براي تيمم تاثيرگذار باشد.
خوب من یه چند روز و هفته ای بخاطر این مسائل انتخاباتی و تقلب و ... از پرسپولیس به دور بودم ... الان بازیکنایی که خریده کی ها هستند ؟
آشنایی با گزینه کروات سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس / لوکا پرزوویچ
کانون هواداران پرسپولیس: لوکا پرزوویچ، یکی از گزینههای سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس تجربه سه سال فعالیت در فوتبال آسیا را دارد و تیمهای السد قطر و تیم ملی بحرین را هدایت کرده است. لوکا پرزوویچ 57 ساله فوتبال حرفهای خود را از سال 1969 در تیم "هایدوک اشپیلت" یوگسلاوی آغاز کرد. او تا سال 1980 در این تیم حضور داشت و سپس تصمیم به بازی در لیگهای خارجی گرفت. لوکا تیم "اندرلشت" بلژیک را برای ادامه بازی انتخاب کرد و تا سال 1986 این تیم را همراهی کرد. پرزوویچ در سال 1986 مجددا به یوگسلاوی بازگشت و بازهم به تیم هایدوک اشپیلت پیوست. فصل 88-1987 آخرین فصل فوتبالی لوکا پرزوویچ بود و او در این سال رسما با دنیای فوتبال خداحافظی کرد. لوکا طی سالهای 1974 تا 1983 عضو تیم ملی یوگسلاوی بود و 17 بازی نیز برای این تیم انجام داد.
لوکا پرزوویچ دو سال پس از خداحافظی از دنیای فوتبال به جرگه مربیان پیوست و در سال 1990 هدایت تیم هایدوک اشپیلت را برعهده گرفت، همکاری کوتاه مدت او با تیم زادگاهش به دوری دوساله وی از دنیای فوتبال منجر شد. لوکا در سال 1992 هدایت تیم اندرلشت بلژیک را برعهده گرفت و تا پایان فصل این تیم هدایت کرد. "خنک" بلژیک دیگری تیمی بود که پرزوویچ طی سالهای 1993 تا 1994 در آن حضور داشت.
مارسی فرانسه مهمترین تیمی است که لوکا پرزوویچ هدایت آن را برعهده داشته است. او در سال 1995 به مارسی رفت اما خیلی زود همکاریش با این تیم به پایان رسید. او تا سال 1997 به دور از فوتبال بود تا اینکه مسئولیت فنی تیم "گنجربیرلیغی" ترکیه را پذیرفت. وی در سال 98 دوباره به بلژیک برگشت و این بار سرمربی تیم "استانداردلیژ" شد. او در کارنامهاش سابقه هدایت تیم شارلروا بلژیک را نیز دارد.
در تمام این سالها افتخار چشمگیری در فوتبال اروپا نصیب پرزوویچ نشد تا اینکه او در سال 2003 تصمیم به حضور در فوتبال آسیا گرفت. وی در این مدت یکبار با تیم السد قهرمان لیگ قطر شد و پس از آن به تیم ملی بحرین رفت. حضور دوساله در تیم ملی بحرین و ناکامی در راهیابی به جام جهانی 2006 فصل آخر مربیگری پزوویچ است. او این بار پس از سه سال دوری از فوتبال به دنبال مربیگری پرسپولیس است.
به نظرم تاپ مولر گزینه بهتریه واسه پرسپولیس,بایرلورکوزنو نایب قهرمان اروپا کرده.مربی مهدوی کیا هم بوده.
این عمو سیبیلو که زیاد خوب به نظر نمیادش
باز تاپ مولر یه زمانی یه افتخاری داشته
ولی این بابا3ساله اصلا مربی گری نکرده
من كه ميگم به خاطر همين مسائل ما هم بيام كلا اينا رو تحريم كنيم
يعني نه ديگه به استاديوم ها بريم نه ديگه حمايت شون كنيم و ......
ميدونيد چه ضرري مي كنه اين دولت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)