من بمب میبندم به خودم میرم شاتل و اونجا رو میترکونم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من بمب میبندم به خودم میرم شاتل و اونجا رو میترکونم![]()
آقا ecco 512 دارم . کرج . به من زنگ زدن گفتن لینک برگردونه و تا چند روز قطعی داری حالا که قطعی تموم شده سرعت 2کیلوبایت دارم . قضیه از چه قراره؟؟
این لینک برگردون چیه؟
کانکشن مودم من از دیشب تا حالا قطع نشده و آی پیش هم تغییر نکرده ، الانم داره مثل دیشب با سرعت 50 60 میگیره!
تو که داری فداکاری میکنی ، برو شرکت مخابرات!
آره ، مثلا میگن میخوایم تجهیزاتو ارتقا بدیم ، در صورتی که معلوم نیست چه غلطی می کنن!
چند بار کانکت و دیسکانکت کن تا آی پیت عوض بشه ، بعد ببین سرعتت بالا میره؟
اگه بالا رفت کانکشنو نگه دار تا صبح ، مطمئن باش بالا میمونه
Last edited by Mahdi.p30; 12-05-2010 at 00:23.
مگه جديداً مخابرات بالاي 128 هم ميده؟ آخه تا قبل عيد رو كه ميدونم به استاد دانشگاه هم بالاي 128 نميدادن!!!مخابرات که 128 به بالا نمیده !!!
یکی از دوستام الان 128 مخابرات داره
حدود 2 ماهی میشه داره استفاده میکنه
تا به این لحظه که هیچ مشکلی نداشته
قطعی که نداشته سرعت هم رو 14KB هست
مشکل مخابرات فقط رو سرعت هست
ویژگی اون هم نامحدود بودنش
من آشنا دارم هر سرعتی بخوام میدن!
شایدم 512 گرفتم!
الان قطع شد!
به هیچ وجهی هم بعد از وصل مجدد دیگه سرعت بالا نمیره
روی 0 کیلوبایت یا نهایتا 1 کیلوبایت!!
اکو 512!
Last edited by Mahdi.p30; 12-05-2010 at 05:13.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Kamyar_AnathemA; 12-05-2010 at 04:38.
دیشب سرعت من افتضاح بود .رکورد زدم .تا صبح 100 مگ بیشتر نگرفتم که فک کنم تا حالا کسی همچین رکوردی رو ثبت نکرده باشه!!!
دیشب بعد از یک هفته سرعت شبانه من خوب شده بود و 2.3 گیگ دانلود کردم.
سهمیه بندی پهنای باند !
چرا عزیزم من دیشب 25 مگ هم نتونستم دانلود کنم به پشتیبانی چت کرده بود گفت که در همون موقع که ضعیفه بگید منظورش نصف شب بود من هم دیشب ساعت 3 گفتم گفت که تعداد کاربرا که در شب دانلود میکنند زیاد شده وبرای همین سرعت کم شده منم گفتم که شما که نمیتونید پشتیبانی محکمی داشته باشد چرا بیخود ما رو شبها بیدار نگه میدارید جالب بود گفت که چرا میتونیم منم گفتم که کار شما مثل این میمونه که شرکت سایپا بیاد یه موتور جت بزاره تو پراید بعد بگه پراید 300 تا میره خب حالا با 140 تا که رفتی باد میفته زیر ماشین و چپ میکنه خب حالا این موتوری که میگذارند چه فایده ای داره کار شما هم همین طوره خلاصه تا این رو گفتم دیگه جواب نداد![]()
مگه کدوم سرویسو داری؟دیشب بعد از یک هفته سرعت شبانه من خوب شده بود و 2.3 گیگ دانلود کردم.
سهمیه بندی پهنای باند !
منم دقیقا همینطوریم.الان قطع شد!
به هیچ وجهی هم بعد از وصل مجدد دیگه سرعت بالا نمیره
روی 0 کیلوبایت یا نهایتا 1 کیلوبایت!!
اکو 512!
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)