بدون اطلاع ساعت رایگان شده 2 شب به بعد
کلی از حجم این ماهم رفت![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بدون اطلاع ساعت رایگان شده 2 شب به بعد
کلی از حجم این ماهم رفت![]()
چه تعرفه ای باید گرفت که سرعت دانلود به صورت نامحدود 24 ساعته زیر 60 نیاد ؟
دوستان رمز عبور و نام کاربری رو یکی از آشناها گم کرده چطور پیداش کنه؟؟ از طریق سایت یا اپراتور نمیشه؟؟
تماس بگیرید 1544 به صورت پیامک ارسال می کنند کلمه عبور را...
2 مگ برنزی .
امروز سرویسم تموم میشد بعد دیشب میخواستم تمدید کنم دیدم 400 مگ مونده!رفتم تمدید کردم که بعد اتمام سرویسم شارژ بشه.
یعنی تا 12 دیشب باید تمومش میکردم،منم زدم یه فیلم 1گیگی ریختم با سرعت 1مگ،همشو دانلود کرد
بعد 12 هم، که میشه امروز، 20گیگو500مگ شارژ شده بود.
راضیم![]()
بعد از دو ماه استفاده از سرویس های شرکت اسیاتک(سرویس 256 نامحدود برنزی-سرویس 256 حجمی-سرویس 4 میگ حجمی) به این نتیجه رسیدم:
اسیاتک مزخرفترین شرکتی که تا حالا ازش سرویس داشتم.
تمام
آقا من از آسیاتک نت دارم شهاب 10 مگابیت با 20 گیگ حجم ....سرعت دانلود شبانم 250 هست و بیشتر هم نمیشه ...ولی قبل از خرید سرویس چند بار هم به دفتر شیراز زنگ زدم و در مورد سرعت شبانه ازشون پرسیدم گفتن 10 مگ بگیری دانلود شبانت حدود 800 میشه ولی الان همش 250 هست !
قبلا صبانت بودم همه چیز عالی بود تا این که چند وقت پیش قانون گذاشتن هر چقدر حجم بخری 2 برابرش دانلود شبانت میشه ...
آقا به نظرت از کجا سرویس بگیرم ؟ که پینگش خوب باشه و شبانه محدود نباشه ؟ من شیراز هستم ...تا ماهی 100 تومن هم میدم ...
I
دوست عزیز از های وب میتونی سرویس بگیری
من با سرویس 256 و ترافیک 8 گیگ و ماهی 25 هزار تومن هزینه ماهیانه تقریبا ماهی 50 گیگ دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by wiy2011; 14-10-2014 at 21:18.
سلام
اقا من از صبانت کوفتی در رفتم سمت اسیاتک 10 مگ رو گرفتم سرعت شبانش 200 کیلو است که باید 800 باشه
حالا سوال من اینه پس سرویس 4 مگ اسیاتک شبانه چند کیلو میده؟؟؟
اگه میشه زودتر جوابمو بدین باید فردا سرویس عوض کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)