چقدر میخواهید هزینه کنید؟
دوربین و gps هم میخواهید؟
براتون سوکت فابریک نصب میکنن و هر پخشی بخواهید راحت نصب میشه بدون دستکاری در سیمهای فابریک خودرو
چقدر میخواهید هزینه کنید؟
دوربین و gps هم میخواهید؟
براتون سوکت فابریک نصب میکنن و هر پخشی بخواهید راحت نصب میشه بدون دستکاری در سیمهای فابریک خودرو
واسه باند 6995ex kenwood چه بخشی پیشنهاد میکنید ؟ در حال حاضر این باند رو بخش اورجینال 206 هست اگه بخوام کیفیت بیشتر شه تغییر پخش چقدر تاثیر داره تو صدا ؟
تا 250 اینا میتونم هزینه کنم
امیر حسین جان اول خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به من لطف کردی که تا این اندازه کامل جوابم رو بدی
فقط یک مورد مد نظرم اومد که گفتم ازتون بپرسم
نظرتون با حذف کردن ساب چیه و بودجشو بذارم رو بقیه؟
آخه زیاد دنبال بلند کردن آنچنانی صدا نیستم و تا اون حدی میخوام بلند کنم که کل فضای داخل ماشین رو پوشش بده و بقول خودتون خودم از موسیقی لذت ببرم و در عین حال اون بیس نرم رو داشته باشم
یا اینکه بجاش 2تا باند رو تاقچه عقب بذارم!!
Last edited by m.behnam; 28-02-2016 at 20:49.
سلام حمید جان
چشم حتما بابت وسایل اگه قسمت شد مزاحمتون میشم
چون راسیتش تو شهرما پیدا کردن بعضی اجناس خیلی کار سختی هست و پیدا نمیشه!
درود دوست عزیز
شمت قبلا برای استیچ جلو(زیر داشتبورد یا توی در) اسپیکر یا کامپوننت داشتید یا اصلا صدای از سمت جلو و فاصله نزدیک رو شنیدید؟
صدا سلیقه ای هست و هرکس یه نظری داره ولی من اصلا توصیه نمیکنم برای استیج جلو هزینه کنید
شاید یکی دو روز اول خوشتون بیاد ولی بعد از مدتی کاملا زده میشید ازش و اینکه کلا روی اعصاب و تمرکز هست
پیشنهاد میکنم یه بار صدای سیستم رو از استیج عقب و یه بار هم صدای سیستم از استیج جلو گوش کنید
سلام
دوستان سرشون گرمه
یه کامپوننت با یه ساب فکر کنم کافی باشه
اگه میتونی مارک گلیدن بگیر
کامپونت ۱۶ سانتی
ساب هم ۱۲ اینچ
چون میخوایی ساب بزاری بهتره دنبال ۶*۹ نری
مدلاشم چند صفحه قبل دوستان پیشنهاد دادن
ولی کلا اگه میتونی این کارو نکن
برو سیستم مخصوص خونه بگیر که صدای خیلی عالی دارن دیگه دردسر طراحی باکس و برق هم نداری
سلام اسماعیل جان
خیلی ممنونم از نظرت
راسیتش تو ماشین دوستانیم که سیستم تنها عقب هست و بیشتر صدا از عقب ماشین میاد میشینم اصلا از موسیقی لذت نمیبرم و احساس دلچسبی ندارم !!
اما برعکس تو ماشینم خودم که حتما سیستمی هم نداره و فابریک خود ماشین هست با این حال چون صدا از داخل در های جلو میاد بیشتر لذت میبرم...
بازم بقول شما سلیقه ای هست و ممنونم از اینکنه نظر خودون رو برام مطرح کردیذ![]()
سلام
گلیدن کلا سوپر تویتر تولید نمیکنه.کدوم سوپر تویتر رو میفرمائید؟!!!
سلام
کن وود u300 جدید آمده هم زیباس و هم صدای خوبی داره.قیمتش 300 و خورده ایه ولی ارزش داره.
سلام اسماعیل جان.
آقا کلا ارنج سیستمهای های اند و بردی زیر سوالااکثر سیستمهای حرفه ای به صورت تک استیج جلو+ ساب ووفر استفاده میشن.تا جائی که پایونیر تو طراحی پخش p99 که معروف به استیج 4 هست همین کار رو کرد یعنی یه ست 3Way جلو و یه ساب عقب.
البته قبول دارم که سلیقه هم درش هست ولی به نظر من کمتر از 5% از افراد هستند که نظرشون مخالف نصب اسپیکر در استیج جلو هست.
داریم کسانی که دو استیج رو بیشتر میپسندن ولی نبود استیج جلو رو نه خیلی به ندرت
شما اسپیکرهات چی بوده؟کلا این حس و حالی که نوشتی رو با چه قطعاتی تجربه کردی؟![]()
درود
البته من نمیگم استیج جلو بستن غیر حرفه ای هست
من صدای هرنوع سیستمی رو شنیدم، شما وقتی جلو نشستی و ولوم رو میبری بالا چون خیلی نزدیک به اسپیکر هستی بعضی از فرکانس ها رو نمیشنوی(حتی اگه ساب هم داشته باشی ، توی ولوم بابا اینقدر فرکانس های بالا روی گوشتون تاثیر میزاره که صدای ساب رو نمیشنوید)، حتی ممکنه روی تمرکز راننده هم تاثیر بزاره و صدای اطراف رو نشنوه، وقتی اتاق ماشین خیلی کوچیک هست و میتونید از اسپیکرهای با کیفیت و حجم بالا برای استیج عقب استفاده کنید نیازی نیست دم گوشتون بلندگو نصب کنید.
البته بازم میگم سلیقه ای هست( و شاید اینکه خیلی ها بلندگو جلو رو میپسندن ، دلیلش این باشه که همیشه توی ماشین ها بصورت فابریک بلندگو جلو داشتن و به این عادت کردن ، که به نظر من کار اشتباهی هم نبوده و سلیقه ای بوده)
من dls 1073 + Pioneer 1675 دارم
شنیدن حجم صدا و لرزیدن دروپنجره از پشت واسه من خیلی لذتبخش تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)