تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1976 از 2365 اولاول ... 9761476187619261966197219731974197519761977197819791980198620262076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,751 به 19,760 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک پخش مانیتور دار که دوربین عقب پخش فایل تصویری و در صورت امکان gps داشته باشه
    جون 206 دارم یا باید indash بخرم یا از این مدل های که نمایشگرش ۴ اینچی هست
    اصلا و ابدا واسه سیستم بستن و ترکوندن نمیخوام فقط امکانتات میخوام
    ی سوال بسیار مهمی هم دارم ایا همه پخش ها کابل های پشتشون یکی هست ؟
    یعنی من هر مدلی بخرم به سوکت های ۲۰۶ میخوره؟؟
    چقدر میخواهید هزینه کنید؟
    دوربین و gps هم میخواهید؟
    براتون سوکت فابریک نصب میکنن و هر پخشی بخواهید راحت نصب میشه بدون دستکاری در سیمهای فابریک خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واسه باند 6995ex kenwood چه بخشی پیشنهاد میکنید ؟ در حال حاضر این باند رو بخش اورجینال 206 هست اگه بخوام کیفیت بیشتر شه تغییر پخش چقدر تاثیر داره تو صدا ؟
    تا 250 اینا میتونم هزینه کنم

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

من که استاد نیستم داداش نفرمایید
    عزیز ساب رو تاقچه ینی اینکه شما پولتو ریختی دور.چرا؟ چون اگر ساب رو روی تاقچه نصب کنی شما میتونی حداکثر از 30% توان اون ساب بهره ببری و صدای اصلی اون ساب رو نشنوی.و دیگه از رفتار واقعیه ساب خبری نیس.
    کیفیت هم 100% بهتره وقتی که شما یه دست کامپونت جلو میزاری هم صدا تمیز تره و مهم خودتی بقیه رو زیاد توجه نکن
    من سعی میکنم بهترین حالت رو بگم بهتون بازم خودتون و بقیه دوستان نظرشونو بگن شاید من اشتباهی بکنم.
    پخش مهم ترین چیز در سیستم شماست پس یه کم بودجه بیشتری اختصاص میدیم به اون.
    پخش: الپاین 145 دسته دو به قیمت 550تومن یا اکبند به قیمت حدود 750ت.
    یا الپاین 117 دسته دو به قیمت حدود 700 تومن.یا کنوود 7056 اکبند به قیمت حدود 550تومن.
    کامپونت جلو : گلیدن sqx قیمت 740.
    گلیدن rs قیمت 530.
    ادیسان k6 قیمت حدود 700.
    از بین این 3تا به ترتیب اولویت نوشتم یکی رو با توجه به خرید پخش و باقی ماندن بودجه انتخاب کنین.
    امپ 4کانال : هرتز hdp4 قیمت هم حدود 820 تومن.
    یا گلیدن ml95.4 قیمت 710.
    گلیدن rc 70c4 قیمت 570.
    ساب : rs12 گلیدن و بعد ساخت باکس از روی کاتالوگش قیمت 400.
    دو تا rca لازم دارید که اگه کانکشن بگیرید ارزونتر براتون در میاد دونه ای 35تومن.
    یا میتونید یک پک برق کانکشن گیج 4 بگیرید قیمت ندارم من.
    اگر بعد دیدی صدا کمه و دوست داشتی یه جفت دیگه کامپونت اضافه کنی و بودجه دستت اومد میتونی یه امپ مونو جداگانه برای ساب تهیه کنی و ساب رو به اون وصل کنی و کامپونت جدید رو به امپ 4 کانالت.
    سوالی بود در خدمتم.
    امیر حسین جان اول خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به من لطف کردی که تا این اندازه کامل جوابم رو بدی
    فقط یک مورد مد نظرم اومد که گفتم ازتون بپرسم
    نظرتون با حذف کردن ساب چیه و بودجشو بذارم رو بقیه؟
    آخه زیاد دنبال بلند کردن آنچنانی صدا نیستم و تا اون حدی میخوام بلند کنم که کل فضای داخل ماشین رو پوشش بده و بقول خودتون خودم از موسیقی لذت ببرم و در عین حال اون بیس نرم رو داشته باشم
    یا اینکه بجاش 2تا باند رو تاقچه عقب بذارم!!
    Last edited by m.behnam; 28-02-2016 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام
    امیر حسین عزیز بسیار کامل توضیح دادن و ممنونم ازشون.
    من هم با تک استیج کاملا موافقم.بعد از این مدت سیستم بازی و صداهای مختلف و استیج های مختلف رو شنیدن تا حالا اینقدر تک استیج گوش دادن بهم حال نداده بود.ضمنا ساب هم همونطور که امیر جان گفت داخل باکس بزار خیلی موثره.میتونی اگر فضای کمی داری یه 10 تو باکس سیلد ببندی.عالی میشه صدات.حتی 8 هم خوب جواب میده تو 206 هاچ بک.
    اگر گلیدن خواستی بگیری بنده میتونم مستقیم براتون از شرکت تهیه کنم.
    سلام حمید جان
    چشم حتما بابت وسایل اگه قسمت شد مزاحمتون میشم
    چون راسیتش تو شهرما پیدا کردن بعضی اجناس خیلی کار سختی هست و پیدا نمیشه!

5. این کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سوپر تیوتر گلدین موجود قیمت اش چند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

امیر حسین جان اول خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به من لطف کردی که تا این اندازه کامل جوابم رو بدی
    فقط یک مورد مد نظرم اومد که گفتم ازتون بپرسم
    نظرتون با حذف کردن ساب چیه و بودجشو بذارم رو بقیه؟
    آخه زیاد دنبال بلند کردن آنچنانی صدا نیستم و تا اون حدی میخوام بلند کنم که کل فضای داخل ماشین رو پوشش بده و بقول خودتون خودم از موسیقی لذت ببرم و در عین حال اون بیس نرم رو داشته باشم
    یا اینکه بجاش 2تا باند رو تاقچه عقب بذارم!!
    درود دوست عزیز
    شمت قبلا برای استیچ جلو(زیر داشتبورد یا توی در) اسپیکر یا کامپوننت داشتید یا اصلا صدای از سمت جلو و فاصله نزدیک رو شنیدید؟
    صدا سلیقه ای هست و هرکس یه نظری داره ولی من اصلا توصیه نمیکنم برای استیج جلو هزینه کنید
    شاید یکی دو روز اول خوشتون بیاد ولی بعد از مدتی کاملا زده میشید ازش و اینکه کلا روی اعصاب و تمرکز هست
    پیشنهاد میکنم یه بار صدای سیستم رو از استیج عقب و یه بار هم صدای سیستم از استیج جلو گوش کنید

8. این کاربر از esmail194 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

به هرکی ک بعد من پیام گذاشتن جواب دادین جز من...
    سلام
    دوستان سرشون گرمه
    یه کامپوننت با یه ساب فکر کنم کافی باشه
    اگه میتونی مارک گلیدن بگیر
    کامپونت ۱۶ سانتی
    ساب هم ۱۲ اینچ
    چون میخوایی ساب بزاری بهتره دنبال ۶*۹ نری
    مدلاشم چند صفحه قبل دوستان پیشنهاد دادن

ولی کلا اگه میتونی این کارو نکن
    برو سیستم مخصوص خونه بگیر که صدای خیلی عالی دارن دیگه دردسر طراحی باکس و برق هم نداری
    سلام خدمت اساتید پی سی ورلد.
    دوستان لطف منو راهنمایی کنین
    میخوام برا خونه سیستم درست کنم اما نمیدونم چی بخرم
    میخوام یدونه ساب 2جفت بلندگو پخش و امپلی البته اگه نظر شما هم مثبت بود یدونه میدرنج و یدونه توییتر هم میخرم
    ساب مورد نظرم اینه:hertz Ds25.3
    بلندگو هم شما کدوم یکی از این 4تا رو ترجیح میدین؟
    pioneer TS-6965 ؟
    kenwood KFC-PS6995 ؟
    infinity reference 9633i ؟
    soundstream SST6.9 ؟
    میدرنج هم : earthquake EQ8-8
    توییتر هم : dragster super tweeter DTX201
    حالا شمام نظرتون رو بگین هم راجع اینا و هم راجع پخش و امپلی
    باتشکر

10. این کاربر از alihadady1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

درود دوست عزیز
    شمت قبلا برای استیچ جلو(زیر داشتبورد یا توی در) اسپیکر یا کامپوننت داشتید یا اصلا صدای از سمت جلو و فاصله نزدیک رو شنیدید؟
    صدا سلیقه ای هست و هرکس یه نظری داره ولی من اصلا توصیه نمیکنم برای استیج جلو هزینه کنید
    شاید یکی دو روز اول خوشتون بیاد ولی بعد از مدتی کاملا زده میشید ازش و اینکه کلا روی اعصاب و تمرکز هست
    پیشنهاد میکنم یه بار صدای سیستم رو از استیج عقب و یه بار هم صدای سیستم از استیج جلو گوش کنید
    سلام اسماعیل جان
    خیلی ممنونم از نظرت
    راسیتش تو ماشین دوستانیم که سیستم تنها عقب هست و بیشتر صدا از عقب ماشین میاد میشینم اصلا از موسیقی لذت نمیبرم و احساس دلچسبی ندارم !!
    اما برعکس تو ماشینم خودم که حتما سیستمی هم نداره و فابریک خود ماشین هست با این حال چون صدا از داخل در های جلو میاد بیشتر لذت میبرم...
    بازم بقول شما سلیقه ای هست و ممنونم از اینکنه نظر خودون رو برام مطرح کردیذ

12. 5 کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوپر تیوتر گلدین موجود قیمت اش چند؟
    سلام
    گلیدن کلا سوپر تویتر تولید نمیکنه.کدوم سوپر تویتر رو میفرمائید؟!!!
    واسه باند 6995ex kenwood چه بخشی پیشنهاد میکنید ؟ در حال حاضر این باند رو بخش اورجینال 206 هست اگه بخوام کیفیت بیشتر شه تغییر پخش چقدر تاثیر داره تو صدا ؟
    تا 250 اینا میتونم هزینه کنم
    سلام
    کن وود u300 جدید آمده هم زیباس و هم صدای خوبی داره.قیمتش 300 و خورده ایه ولی ارزش داره.
    درود دوست عزیز
    سلام اسماعیل جان.
    آقا کلا ارنج سیستمهای های اند و بردی زیر سوالااکثر سیستمهای حرفه ای به صورت تک استیج جلو+ ساب ووفر استفاده میشن.تا جائی که پایونیر تو طراحی پخش p99 که معروف به استیج 4 هست همین کار رو کرد یعنی یه ست 3Way جلو و یه ساب عقب.
    البته قبول دارم که سلیقه هم درش هست ولی به نظر من کمتر از 5% از افراد هستند که نظرشون مخالف نصب اسپیکر در استیج جلو هست.
    داریم کسانی که دو استیج رو بیشتر میپسندن ولی نبود استیج جلو رو نه خیلی به ندرت
    شما اسپیکرهات چی بوده؟کلا این حس و حالی که نوشتی رو با چه قطعاتی تجربه کردی؟

14. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

سلام
    گلیدن کلا سوپر تویتر تولید نمیکنه.کدوم سوپر تویتر رو میفرمائید؟!!!

سلام
    کن وود u300 جدید آمده هم زیباس و هم صدای خوبی داره.قیمتش 300 و خورده ایه ولی ارزش داره.

سلام اسماعیل جان.
    آقا کلا ارنج سیستمهای های اند و بردی زیر سوالااکثر سیستمهای حرفه ای به صورت تک استیج جلو+ ساب ووفر استفاده میشن.تا جائی که پایونیر تو طراحی پخش p99 که معروف به استیج 4 هست همین کار رو کرد یعنی یه ست 3Way جلو و یه ساب عقب.
    البته قبول دارم که سلیقه هم درش هست ولی به نظر من کمتر از 5% از افراد هستند که نظرشون مخالف نصب اسپیکر در استیج جلو هست.
    داریم کسانی که دو استیج رو بیشتر میپسندن ولی نبود استیج جلو رو نه خیلی به ندرت
    شما اسپیکرهات چی بوده؟کلا این حس و حالی که نوشتی رو با چه قطعاتی تجربه کردی؟
    درود
    البته من نمیگم استیج جلو بستن غیر حرفه ای هست
    من صدای هرنوع سیستمی رو شنیدم، شما وقتی جلو نشستی و ولوم رو میبری بالا چون خیلی نزدیک به اسپیکر هستی بعضی از فرکانس ها رو نمیشنوی(حتی اگه ساب هم داشته باشی ، توی ولوم بابا اینقدر فرکانس های بالا روی گوشتون تاثیر میزاره که صدای ساب رو نمیشنوید)، حتی ممکنه روی تمرکز راننده هم تاثیر بزاره و صدای اطراف رو نشنوه، وقتی اتاق ماشین خیلی کوچیک هست و میتونید از اسپیکرهای با کیفیت و حجم بالا برای استیج عقب استفاده کنید نیازی نیست دم گوشتون بلندگو نصب کنید.
    البته بازم میگم سلیقه ای هست( و شاید اینکه خیلی ها بلندگو جلو رو میپسندن ، دلیلش این باشه که همیشه توی ماشین ها بصورت فابریک بلندگو جلو داشتن و به این عادت کردن ، که به نظر من کار اشتباهی هم نبوده و سلیقه ای بوده)
    من dls 1073 + Pioneer 1675 دارم
    شنیدن حجم صدا و لرزیدن دروپنجره از پشت واسه من خیلی لذتبخش تره

16. این کاربر از esmail194 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •