دوستان راهنمایی میکنید خواهشا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان راهنمایی میکنید خواهشا
من ترسم اینه اینجوری نمونه بیشتر نگران میشم وگرنه سرعت شبانه ضحی کیش زغالی بود
ولی من اون 20 گیگ رو نگرفتم چون خودم سرویسمو فعال کردم
سلام
دوستان این 4 گیگ به همه اضافه شده؟
کی؟
به من که چیزی اضافه نشده.....
این دیگه خیلی جالبه کلا 4 گیگ دانلود میکنم 5 گیگ از حجمم کم میشه به صورت واقعی
گرفتار شدیم رفت![]()
خبر جدید
به سرویسهای 5 مگ بالاتر دیگر ساعات رایگان شبانه تعلق نمیگیرد دیشب 5 گیگ رفت از حسابم آخرشم یه باگی داده بود تمام لینکا ریست شده
بود هیچی نتونستم دان کنم زنگ زدم گفتن اگه راه داشت شارژتونو برمیگردونیم دوروزه این قانونو گذاشتن آطلاع رسانیشون تو حلق بد خواهای ...
دقیقا دوروزم هست که شارژم میره روشنه پس!آش نخورده و دهان سوخته این 5 مگ از اولش تا امروز برام فعال نبوده و سرعتم مثل 2 مگ بود ولی
خوب خشک و تر باهم سوخت پس دوستان عزیز که دنبال 10 مگ هستن بسم الله
میگن باد آورده را باد میبرد اون 4 گیگ که داده بودن پس گرفتن رفتیم سر خونه اول![]()
يعني الان سرويس ١٠ مگ ديگه ساعت رايگان نداره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نوچ(متن ارسال شده رو ول کن فروم جان)![]()
درسته،طرح شبانه رو برا سرعت های 5 مگ و 10 مگ برداشتن،تا سرعت 2 مگ دانلود شبانه داره
من امروز رفتم که سرویس 10 مگ رو بگیرم، مثل اینکه قیمت ها رو افزایش دادن!! طرف گفت قیمت توی سایت آپدیت نیست و الان سالی 4.5 میلیون (حدودا) برای 10 مگ، یعنی قیمت هارو تقریبا 10 برابر کردن! کلا اینجا برعکسه همه چیز، این همه مردم استقبال کردن و تقاضا رفته بالا به جای اینکه قیمت ها پایین تر بیاد و سودشون بالاتر بره، اینا برعکس 10 برابر کردن و دانلود رایگان هم حذف کردن!! الان هم 2 شبه که من سرعت دانلود شبانه ام یه خورده کمتر شده (2 مگ دارم)، بجای اینکه مثل همیشه 4 - 4.5 گیگ اینا دانلود کنم، حدود 2 تا 3.5 گیگ دانلود میکنه. مثل اینکه من چشم زدم دیرزو ازشون تعریف کردم!! :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)