تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1976 از 2014 اولاول ... 97614761876192619661972197319741975197619771978197919801986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,751 به 19,760 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مشروح صحبت های افشین قطبی در نشست خبری امروز

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشست مطبوعاتي خود که امروز ساعت 14 در فدراسيون فوتبال برگزار شد مدعی شد که هر مربی دیگری جای او بود نمی توانست این 5 امتیاز را بگیرد!

سرمربي تيم ملي ايران با بیان مطلب فوق به خبرنگاران گفت : من به اين تيم ملي، به اين فدراسيون، به تمام بازيكنان، كادر فني، تداركات و گروه پزشكي افتخار مي‌كنم. در شش هفته گذشته همه آنها نهايت انرژي خود را براي موفقيت تيم ملي گذاشتند تا ما به جام جهاني صعود كنيم و تا 9 دقيقه پاياني با كره جنوبي ما فاصله‌اي با آفريقاي جنوبي نداشتيم. واقعا هر ثانيه از اول تا آخر احساسم اين بود كه ما كيفيت لازم براي صعود به جام جهاني را داريم. من مسئوليت اين ناكامي را مي‌پذيرم و از تك تك مردم عذرخواهي مي كنم .

قطبي ادامه داد: همه تمركز و انرژي كه در وجدان همه ما اين بود كه در سه بازي گذشته پيروز شويم. هرچه خدا به من توانايي داده بود در آن مسابقات گذاشتم و به كاري كه كردم افتخار مي‌كنم اما دوباره از اينكه به جام جهاني نرفتيم عذرخواهي مي‌كنم.

قطبي گفت: در پايان هر مسابقه روبروي تلويزيون نشستن و راجع به مسابقات حرف زدن كار ساده‌اي است اما واقعيت اين است كه در 11روز ما سه مسابقه حساس برگزار و 40 ساعت پرواز كرديم اما در همه ثانيه‌هاي اين سفرهايمان نهايت تلاش خود را گذاشتيم تا مردم خوشحال شوند.

اين مربي افزود: اين عشق مردم است كه باعث شده ما شب‌ها نخوابيم. هنوز هم همه ثانيه‌ها را مرور مي‌كنم و فكر كنم تا آخر عمرمان را نيز آن 9 دقيقه را دوباره مرور خواهيم كرد. مهم اين است كه ما در سه بازي ايران مثل شير جنگيد تا به جام جهاني برود كه متاسفانه اين هدف محقق نشد.

وي خاطرنشان كرد:‌اختلاف ما با تيم‌هاي بزرگ را به سادگي مي‌توان مشاهده كرد. كره جنوبي ستاره‌اش در بهترين تيم دنيا بازي مي‌كند و تجربه حضور در فينال ليگ قهرمانان را دارد در حالي كه لژيونر‌هاي ايران در تيم‌هاي خارجي فقط براي نجات تيمشان بازي مي‌كنند و برخي نيز نيمكت نشين هستند.

اين مربي يادآور شد: در مسابقه‌اي كه با كره داشتيم همين نفرات ما تا آخرين دقيقه پيروز بودند كه با حركت استثنايي پارك جي سونگ بازي به تساوي كشيده شد. از رسانه‌ها و كارشناسان خواهش مي‌كنم كه با شفافيت عقيده داده و منطقي صحبت كنند. اگر ما كمي از قبل از صحبت كردن فكر كنيم حرف هايمان متفاوت خواهد شد چون سه بازي تيم ملي نشان داد كه كيفيت بين المللي داريم. از كاپيتان تيم ملي مهدي مهدوي كيا تا احسان حاجي صفي جوان ترين بازيكن كه همه انرژيشان را براي تيم ملي گذاشتند تشكر مي‌كنم.

قطبي گفت: در هر سه بازي من بهترين تركيب را به ميدان فرستادم و بازيكناني كه بيشترين تجربه داشتند روانه ميدان كردم.چون انتظارات و استرس در آن سه مسابقه خيلي بالا بود به همين دليل نفرات با تجربه را به ميدان فرستادم. عده اي انتقاد دارند كه چرا من كساني كه در ليگ بهتر بودند را به ميدان نفرستادم يا اينكه چرا بازيكنان جوان را كمتر به بازي گرفتم اما اين تجربه من بود. دو بازي مهم در خارج از خانه كه خيلي مهم بودند فرصت ريسك را از من گرفته بودند به همين دليل مهره‌هاي با تجربه را به ميدان فرستادم. اگر فرصت بيشتر بود حتما از جوانترها نيز استفاده مي‌كردم.

سرمربي تيم ملي اظهار داشت: عده‌اي به من مي‌گويند كه چرا در دقايق پاياني مقابل كره جنوبي بازي را نبستي؟ بايد تاكيد كنم كه من تجربه حضور در دو جام جهاني و يك جام ملت ها را دارم و به خوبي كيفيت كره جنوبي را مي‌شناسم. در جام جهاني 2002 تيم ملي ايتاليا يك بر صفر از كره جنوبي پيش افتاد اما در نيمه دوم سيستم اين تيم دفاعي شد و اجازه داد بازيكنان كره بيشتر حمله كنند. در پايان كره بازي را به تساوي يك بر يك رساند و در وقت‌هاي اضافه با زدن گل دوم تيم ملي ايتاليا را از جام جهاني حذف كرد.

قطبي تصريح كرد: در جام جهاني 2006 نيز تيم ملي فرانسه در ديدار با كره جنوبي در حالي كه مي‌توانست در نيمه اول سه گل بز ند اما با يك گل 45 دقيقه نخست را برد. با شروع نيمه دوم فرانسوي‌ها دفاعي كار كردند و همين عقب نشيني عاملي شد كه پارك جي سونگ در دقيقه 85 آن گل را وارد دروازه فرانسه كند.
    صحبت كردن بعد از بازي خيلي ساده است اما من با قدرت مي‌گويم هر كاري كه انجام داديم طبق تجربه، منطق و فكر بود. ما زماني كه يك بر صفر پيش افتاده بوديم حتي فرصت به ثمر رساندن گل دوم را نيز داشتيم اما اگر در فوتبال از موقعيت ها استفاده نشود شكست خواهيم خورد.
    اين مربي ادامه داد: نمي‌خواستم بعد از يك گل دفاعي بازي كنيم. به همين دليل با سه مهاجم به كارمان ادامه مي داديم اما با توجه به خلاقيت بالاي پارك جي سونگ گل مساوي وارد دروازه ما شد. هميشه دوست داشتم تيم ملي ايران را به جام جهاني راه يابد حتي بعد از تساوي نيز اين اميد را داشتم اگر بازي كره شمالي و عربستان نتيجه ديگري رقم مي‌خورد همچنان مي‌توانستيم براي صعود به جام جهاني اميدوار باشيم.

قطبي با اشاره به توافق نسبي خود با فدراسيون فوتبال اظهار داشت: آينده براي تيم ملي ايران روشن است فدراسيون ايران از من برنامه 4 ساله خواسته و من آن را با همه جزئيات در اختيار مسئولان قرار دادم. برنامه اي طرح ريزي كردم كه پيشرفت فوتبال ايران را رقم خواهد خورد و حتما با اجرايي شدن اين برنامه تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 صعود كرده و به مرحله دوم خواهد رسيد و با استناد به اين برنامه ايران مي‌تواند سال ها قهرمان آسيا شود.

قطبي درباره علت ترك اردو از سوي عده‌اي از بازيكنان دعوت متعدد از بازيكنان پاسخ داد: من نظري راجع به گذشته ندارم. وقتي هدايت تيم ملي را پذيرفتم وظيفه‌ام اين بود كه به جام جهاني برويم و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نكردم. حالا بايد به آينده نگاه كنيم اگر چه من از سازماني كه به تيم آوردم به آن افتخار مي‌كنم. مردم ايران خيلي باهوش هستند و مي‌دانند كه در سه بازي مهم 5 امتياز گرفتيم و فقط يك گل خورديم.

وي اضافه كرد: اگر تيمي بخواهد به جام جهاني برود در 8 بازي مقدماتي نبايد در ديدارهاي خانگي بازنده باشد. كره جنوبي 24 مسابقه است كه بازنده نبوده است اما جايگاه ايران را نگاه كنيد. استقلال كه قهرمان ايران است در ليگ قهرمانان آسيا چند گل زده است؟ اين تيم در چند مسابقه برنده شده است؟ من دوباره اعلام مي‌كنم كه مسئوليت نرفتن ايران را به جام جهاني را مي‌پذيرم. مي‌دانستم كه از سه مسابقه 7 امتياز بگيريم اما 5 امتياز كسب كرديم اما لطفا شفاف صحبت كنيد. در شرايط فعلي كدام مهاجم در سطح بين‌المللي است. من 44 بازيكن را به اردو بردم چون مي‌خواستم آرامش را به تيم ملي برگردانم و نشان دهم كه درهاي تيم ملي به روي بازيكنان باز است. با توجه به درگيري برخي ملي پوشان در مسابقات باشگاهي نمي‌توانستم با شش بازيكن اردو را شروع كنم و به نظرم نفرات دعوت شده پاسخ مثبت را به من د ادند اگر چه در كار تيمي سرعت بالايي نداشتيم و كمي هم بدشانس بوديم. به غير از من هر مربي ديگري اگر سرمربي تيم ملي مي شد شايد نمي‌توانست اين 5 امتيازي كه من به دست آوردم را كسب كند.

وي درباره ترك اردو از سوي بعضي بازيكنان گفت: سه نفر بودند كه به دليل نظرات مختلف شايد خستگي و شايد علاقه‌ نداشتن به رقابت اردو را ترك كردند اما واقعا وارد اين موضوع نشدم چون اگر بازيكن قلبش با تيم ملي نباشد اين مشكل ما نيست بلكه مشكل بازيكن است. برخي بازيكنان مصدوم بودند كه اردو را ترك كردند. من با دعوت از نفرات به جام جهاني فكر مي‌كردند مثلا معمارزاده را دعوت كردم چون به آينده تمركز داشتم. تفكر من با مربيان ايراني فرق دارد چون نوع تجربه و آموزش هاي من با آنها متفاوت بوده و در مورد عملكردم بايد بازيكنان ومردم قضاوت كنند.

قطبي در پاسخ به اين سئوال كه چرا در اين بازي مهم از آشپز ايراني استفاده نكرديم و برخي بازيكنان با مشكل تغذيه روبرو شدند گفت: من دو سال در همان هتلي كه تيم ملي حضور داشت زندگي كردم و غذاي بين‌المللي دارد. علاوه بر اين بازيكناني كه در خارج از كشور بازي مي‌كنند غذاهاي ايراني نمي‌خورند اما خوب بازي مي‌كنند. بنابراين نبود آشپز تاثيري در نتيجه تيم ملي نداشت. ما با فدراسيون صحبت كرديم كه پول مردم بي دليل استفاده نكنيم و تشخيص داديم كه لزومي براي بردن آشپز ايراني ندارد.

سرمربي سابق پرسپوليس راجع به برنامه‌هاي 4 ساله‌اش به فدراسيون و ضمانت اجرايي آن عنوان كرد: زماني كه سرمربي تيم ملي ايران شدم فضا منفي بود مردم و رسانه‌ها نااميد بودند اما زماني كه مي‌خواهيد كار بزرگي انجام دهيد بايد فضا را مثبت كنيد و من هميشه اين كار را خواهم كرد. هدف من رسيدن به جام جهاني بود و در آن وضعيت نمي‌توانستم همه را نااميد كنم. بايد از حالا به آينده و جام جهاني 2014 نگاه كنيم. بايد ارتباط بين تيم‌هاي ملي از رده‌هاي پايه تا بزرگسالان بسيار هماهنگ و نزديك باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپوليس با آلماني‌ها موفق نبوده

ه بهانه حضور كلاوس تاپ مولر آلماني در تهران براي مذاكرات نهايي با مسوولان پرسپوليس نگاهي مختصر به تاريخچه مربيان اين باشگاه و بخصوص خارجي‌هايش داريم.
    پرسپوليس تا امروز 26 مربي را روي نيمكت خود ديده كه ركورددار آنها علي پروين با 18 سال است. پروين با سه قهرماني ليگ، سه قهرماني جام حذفي، شش قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران، دو قهرماني جام حذفي تهران و يك قهرماني جام برندگان جام آسيا موفق‌ترين مربي پرسپوليس بوده است.
    او در سه دوره زماني مختلف هدايت تيم را برعهده داشته است.از 26 سرمربي پرسپوليس، يازده مربي خارجي بوده است.
    آلن راجرز از انگلستان كارش را روز 4/9/1350 آغاز و پس از كسب جام قهرماني منطقه‌اي 1350 و جام تخت جمشيد 1352 در تاريخ 27/9/1353 به عنوان اولين مربي خارجي باشگاه پرسپوليس به كارش پايان داد.ايوان كونوف از شوروي سابق فقط 11 ماه در پرسپوليس دوام آورد؛ پنجم فروردين 1355 تا دوازدهم اسفند همان سال تمام زمان كاري‌اش بود كه هيچ جامي را به‌دست نياورد.
    ولاديسلاو بگوويچ هم تنها به مدت 20 روز در پرسپوليس مشغول بود و روز 9 تير 73 عذرش را به‌عنوان سومين سرمربي خارجي خواستند. حالا نوبت به آلماني‌ها رسيده بود كه شانس خود را امتحان كنند. هانس يورگن گده اولين مربي آلماني تاريخ باشگاه پرسپوليس است. او 29 ارديبهشت 74 آمد و مرداد همان‌سال هم بركنارش كردند تا پرافتخارترين مربي خارجي پرسپوليس تا به امروز به تهران بيايد؛ او كسي نبود جز استانكو پابلوكوويچ، اين مرد كروات از روز 7/7/74 تا 14/2/76 دو جام قهرماني در ليگ آزادگان را براي سرخپوشان پايتخت به‌دست آورد.مربي خارجي بعدي هم از كرواسي آمد؛ ايوان ست‌كوويچ روز هفتم شهريور 82، استارت زد و در سال 83 بدون كسب جامي راهي كشورش شد.
    هفتمين سرمربي خارجي وينكو بگوويچ بود كه شروع بسيار خوبي داشت و در سه بازي 14 گل زده را در كارنامه پرسپوليس ثبت كرد اما روزهاي سخت او هم فرا رسيد و در حالي كه هواداران اين تيم در ابتدا اميد زيادي به قهرماني داشتند در پايان ليگ به‌شدت خواهان اخراجش شدند.
    بگوويچ از هفتم شهريور 82 شروع و در سال 83 به كارش پايان داد.هشتمين سرمربي خارجي پرسپوليس باز هم آلماني شد. راينر زوبل روز 24 شهريور 83 شروع كرد و سي‌ام خرداد 84 بدون كسب هيچ افتخاري بيرونش كردند تا دوباره علي پروين براي سومين مرتبه برگردد. آري‌هان هلندي، مصطفي دنيزلي تركيه‌اي و نلو وينگادا پرتغالي مربيان خارجي بعدي بودند كه هر سه در به‌دست آوردن جام ناموفق نشان دادند اما فوتبالي كه پرسپوليس با آري‌هان و دنيزلي ارائه مي‌داد كاملا متفاوت بود.حالا با آمدن تاپ مولر انگار قرار است حضور مربيان آلماني در پرسپوليس در يك فاصله چهار دوره‌اي تكرار شود. كره چهارمين بود، زوبل هشتمين و الان تاپ مولر دوازدهمين سرمربي خارجي و البته آلماني پرسپوليس.
    او 12 آگوست 1951 در شهر ريونيچ آلمان به‌دنيا آمد. مولر از سال 1980 – 1972 در 204 بازي براي كايزرسلاترن 108 گل زد تا به يك ركورد دست نيافتني تا الان برسد. او از سال 1984 – 1980 در 30 مسابقه 7 گل براي تيم دالاس تورنادو (ليگ امريكا) زد و از سال 1987 – 1985 هم براي اف. سي. سالمرو هر بازي كرد.
    تاپ مولر سه بار براي تيم ملي كشور بازي كرد؛ 1976 برابر اسپانيا، 1979 مقابل مالت و تركيه كه فقط يك گل زد. او يك سال هم مربي اين تيم در سال 1987 شد. فعاليت او در باشگاه‌هاي ديگر به اين شرح است:
    1990 - 1988 تيم اولم
    1991 - 1990 ويسموت آو (آلمان شرقي)
    1993 - 1991 والدوف مانهايم
    1994 - 1993 اينتراخت فرانكفورت
    1999 - 1994 بوخوم
    2000 - 1999 ساربروكن
    2003- 2001 بايرلوركوزن
    2004- 2003 هامبورگ
    2008 - 2006 تيم ملي گرجستان
    2007 استعدادياب كايزرسلاترن
    تاپ مولر در اينتراخت فرانكفورت فصل را خوب شروع كرد اما وقتي جام قهرماني را از دست داد در آوريل 1994 اخراج شد. او پس از اخراج از سابروكن به لوركوزن رفت و تيمش را تا فينال ليگ قهرمانان آورد كه در نهايت دوم شد مثل رتبه‌اش در بوندس‌ليگا. البته روزنامه نگاران آلماني او را به‌عنوان مربي سال انتخاب كردند.اما اين افتخار خيلي زودگذر بود. لوركوزن در فصل بعد در آستانه سقوط قرار گرفت و مسوولان باشگاه در فوريه 2003 اخراجش كردند. در هامبورگ هم وقتي به‌عنوان دستيار كورت يارا تصميمات عجيبي مثل فرستادن سرگئي باربارز به دفاع مياني گرفت از كار بركنارش كردند.
    حالا او با اين كارنامه به پرسپوليس آمده و پاي ميز مذاكره نشسته است.
    اما تا امروز دو مربي آلماني ديگر در اين باشگاه موفق نبودند و بايد منتظر ماند و ديد كه اگر در نهايت چنين شود او هم به سرنوشت زوبل و گده دچار خواهد شد يا طلسم ناكامي مربيان آلماني در پرسپوليس را مي‌شكند

منبع:ایران ورزشی
    Last edited by aluminum; 21-06-2009 at 16:50.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

افشین قطبی که به دلیل فوت مادربزرگش، عزادار بود در آغاز نشست مطبوعاتی در جمع خبرنگاران اشک ریخت.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، یکی از حاشیه های نشست مطبوعاتی امروز افشین قطبی، سرمربی تیم ملی فوتبال کشور، سوگواری وی به دلیل فوت خانم خدادادی، مادربزرگش بود.

قطبی در آغاز صحبت هایش، پس از بیان تسلیت برای از دست دادن مادربزرگش، نتوانست بیانات خود را ادامه دهد و بغض گلویش شکسست و لحظاتی به دلیل اشک ریختن او سکوت در سالن حکمفرما شد.

بنا به گفته قطبی خانم خدادادی روز برگزاری رقابت تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره جنوبی در گذشته بود که اطرافیان اوبه دلیل حفظ تمرکز وی در طول برگزاری مسابقه این خبر را به اطلاع او نرساندند.
    Last edited by aluminum; 21-06-2009 at 16:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوستان يه چند تا عكس از تاپ مولر بزارين
    مي خوام بدونم ريشش چه شكليه!
    شبيه اون بزغاله قبلي نباشه

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

این گل زیدان به بایر لورکوزن هست که تاپ مولر مربیش بود. بالاک رو پشت سر زیدان می بینید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خبرگزاری پارس فوتبال
    رقم پیشنهادی دو گزینه اصلی سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس اعلام شد که براساس آن تاپ مولر 800 و پروزویچ 650 هزار دلار به این باشگاه پیشنهاد داده اند.
    کلاوس تاپ مولر برای قبول سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس درخواستی 800 هزار دلاری را به باشگاه پرسپولیس ارائه کرده است و لوکا پروزویچ هم مبلغی نزدیک به 650 هزار دلار می خواهد·
    یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس درباره مبلغ قرارداد احتمالی تاپ مولر و پروزویچ گفت: پیشنهاد اولیه باشگاه به تاپ مولر مبلغ 700 هزار دلار بوده و به نظر می رسد او در نهایت با مبلغی حدود 800 هزار دلار حاضر به عقد قرارداد یکساله شود· البته تاپ مولر قطعا درخواستی پیش از 800 هزار دلار ارائه خواهد کرد اما به نظر می رسد او در نهایت حاضر به عقد قرارداد هشتصدهزار دلاری می شود· لوکا پروزویچ هم به احتمال زیاد و با کمتر از 650 هزار دلار حاضر به عقد قرارداد خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

حبيب كاشاني قصد دارد با صدور اطلاعيه اي نظراتش را درباره اتفاقات اخير و منتفي شدن مديرعاملي اش در باشگاه پرسپوليس اعلام كند·حبيب كاشاني چند روز قبل از انتخابات رياست جمهوري از سوي محمد علي آبادي به عنوان عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس معرفي شد وبلافاصله نيز در پي نشست اعضاي هيات مديره به عنوان مديرعامل باشگاه برگزيده شد·
    خبر مديرعاملي كاشاني در شرايطي كه روي سايت سازمان تربيت بدني نيز منتشر شده بود چند ساعت بعد از اين سايت حذف شد· منتفي شدن مديرعاملي حبيب كاشاني در حالي كه او باشگاه را از عباس انصاري فرد تحيول گرفته بود و حميد استيلي نيز در فصل نقل و انتقالات فعاليت هايي را به شكل غير مستقيم انجام مي داد از جمله مسائل مهمي بود كه زيرسايه اخبار تيم ملي ايران قرار گرفت· كاشاني نيز تاكنون در اين باره از پاسخگويي به سوالات خبرنگاران خودداري كرده اما مطلع شديم او قصد دارد با صدور اطلاعيه اي ناگفته هايش را به شكل رسمي منتشر كند·
    شايد در بيانيه كاشاني بايد منتظر حمله او به مسوولان سازمان تربيت بدني بود اما يكي از نزديكان كاشاني در اين باره گفت: آقاي كاشاني در اين اطلاعيه قطعا توضيحاتي ارائه خواهد كرد و من اطمينان دارم اطلاعيه ايشان چندان انتقادي نخواهد بود.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان يه چند تا عكس از تاپ مولر بزارين
    مي خوام بدونم ريشش چه شكليه!
    شبيه اون بزغاله قبلي نباشه
    بابا بيخيال : ايشون کلي خوش تيپ مک کوئين هستند : در حد جنيفر

خبرگزاري فوتبال ايران- مسئولان باشگاه پرسپوليس به محسن خليلي پيشنهاد تمديد قرارداد داده‌اند ولي او هنوز جواب آنها را نداده است.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، پرسپوليسي‌ها به دنبال تمديد قرارداد خليلي بازيكن ملي‌پوش خود هستند ولي اين مهاجم فعلا حاضر نيست با مسئولان باشگاه مذاكره كند. او بابت فصل گذشته درصدي از مبلغ قرارداد خود را نگرفته و به عباس انصاري‌فرد مديرعامل پرسپوليس هم پيغام داده كه ابتدا تسويه حسابش انجام شود تا با اين باشگاه مذاكره كند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزاري فوتبال ايران- دو هافبك فصل پيش مس كرمان پس از توافق با اين باشگاه قرارداد خود را به مدت يك فصل با مس تمديد كردند.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، پرويز مظلومي پس از چندين جلسه صحبت با آشوبي و رجب‌زاده آنها را راضيكرد تا قراردادشان را به مدت يك فصل ديگر با مس تمديد كنند و اين دو بازيكن شنبه‌شب قرارداد خود را به مدت يك فصل ديگر با مس تمديد كردند. سرمربي مس كرمان به دليل خستگي ناشي از حضور آشوبي در تيم ملي به وي تا پايان هفته جاري استراحت داده است.در اين بين تنها دغدغه پرويز مظلومي، بازگشت اميرحسين صادقي به مس كرمان است كه در صورت پرداخت طلبش قرارداد او هم با مس كرمان تمديد خواهد شد.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سمت راستی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •