اگه سیستم اندرویدی داری برنامه wifi analyzer رو نصب کن خوبه .
هر کانلای بزار به غیر از 6
سریN یا G
اگه سیستم اندرویدی داری برنامه wifi analyzer رو نصب کن خوبه .
هر کانلای بزار به غیر از 6
سریN یا G
فرهنگ هم چیز خوبیست واقعا
!!!!
شماره هاشون تو سایت سازمان . مخابرات هم خودش گفته شماررو بزن . من فرهنگ ندارم ؟ یا کلا شمارشونو از صحنه روزگار محو کنن یا مخابرات بره پسوورد رو بزاره
مخابراته که فرهنگ نداره . تمام اطلاعات کاربراشو با یه شماره تلفن در اختیار میزاره .
فرشاد کارمند مخابراتی؟ بلافاصله که نوشتی فرهنگ چیز خوبیست این قسمت پارتاک از کار افتاد . من همش میگفتم تو کارمندی ها .
Last edited by Hamed-M1; 23-12-2014 at 16:41.
حامد جان من با شما نبودم کلی گفتم یه شارژ اینترنت چه ارزشی داره که بخوایم وارد اکانت مردم بشیم بعضی از کشورها ماشین چند میلیونی رو بدون قفل میزارن تو خیابون و انگار نه انگار اونوقت ما حتی به اکانت adsl مردم هم رحم نداشته باشیم؟آیا چنین کاری پسندیده است؟
اولا ما نخواستیم نشون بدیم که کی چقدر شارژ داره بحث اینه بگیم جناب (که حرف انسان را نمیفهمی) مخابرات اینو اپشن بدردنخور که ساعتها وقت گذاشتی بردار
خودت باشی تو همون کشور ماشینتو بدون قفل میزاری؟ نه خدا وکیل؟ شما فیلمای تخیلی نگاه میکنی . چندتا مستند نگاه کن .
من هم فعلا چون این قسمت سایت پارتاک از کار افتاد همرو حذف کردم . تا ببینیم از این حرکتا نزنه مخابرات وگرنه دوباره داریم براش .
فرشاد داره رو اون قسمت سایت پارتاک تغییزات میده .
حالا فرشاد حذف کن پرداخت بدون رمزو
Last edited by Hamed-M1; 23-12-2014 at 16:53.
خیلی شبیه این یارو alimal3448 صحبت میکنی ؟ نکنه نسبت فامیلی باهم دارین ؟
مثل این که یادت رفته اینجا یه کارمند دیگه به نام X داشت که همه اتیشا از گور اون بلند میشد .ظاهرا با افشاگری از پست هاش دیگه تشریفشون رو نمیارن اینجا شایدم هنوز باشدش .نمیدونم والا
مطمئن باش هنوزم هستش. ولی بصورت نامحسوس!
بازم پینگ رفت رو 700...ببخشید من یکم سرما خوردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)