تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1975 از 2199 اولاول ... 9751475187519251965197119721973197419751976197719781979198520252075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,741 به 19,750 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیشب 800 تایی گرفتم ولی چه فایده با 10 لینک همزمان، الان همشون 100 مگ رفتن 10 روز طول میکشه تموم شن
    هه هه, بازم خوبه که تا 100مگ همه اشون رفته, 10 روز؟ نه بابا حالا نگران نباش خدا کریمه, دیدی یه شب سرعتت اینقدر زیاد شد که همه اشو تو همون یه شب گرفت, با حرص خوردن های خودمون هم که چیزی حل نمیشه باید خودمونو با این حرفا خوشحال کنیم یانه؟, البته شاید الان دارم این حرفا رو میزنم بهت ولی ,کافیه از ساعت 2 به بعد که از بی سرعتی دارم دیوونه میشم منو ببینی اونوقت مطمئنم خودت پا میشی میری نمایندگی مبین نت میگی بابا ما اصلا سرعت نخواستیم ولی بیاین تو رو خدا سرعت این بدبختو زیاد کنید که داره از دست میره!!!!

2. 2 کاربر از snsd32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هه هه, بازم خوبه که تا 100مگ همه اشون رفته, 10 روز؟ نه بابا حالا نگران نباش خدا کریمه, دیدی یه شب سرعتت اینقدر زیاد شد که همه اشو تو همون یه شب گرفت, با حرص خوردن های خودمون هم که چیزی حل نمیشه باید خودمونو با این حرفا خوشحال کنیم یانه؟, البته شاید الان دارم این حرفا رو میزنم بهت ولی ,کافیه از ساعت 2 به بعد که از بی سرعتی دارم دیوونه میشم منو ببینی اونوقت مطمئنم خودت پا میشی میری نمایندگی مبین نت میگی بابا ما اصلا سرعت نخواستیم ولی بیاین تو رو خدا سرعت این بدبختو زیاد کنید که داره از دست میره!!!!
    باور کن اکانت 10 تا سایت دانلود خرید تا یکیش یکم سرعتش بهتره تینی موی،بقیه سرعت مزخرفی دارن مخصوصا فایلهای FTP

4. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی مودم سه انتنه مدل swc9200 برای فروش نداره؟برای یکی از دوتسام میخوام خیلی فوری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دو تا مودم دارم تا قبل از پیامک ماهیانه 100 گیگ از این مبین نت میکشیدم مصرف شمارو نمیدونم
    البته چند ماهه گذاشتم کنار مبین جون رو

با این وضعیت الانش نباید کسی پیامک بگیره ، پیامک هاش غیر رسمی بود
    مبین از اون دست ISP هایی هست که از پشت خنجر زدن کارشه تنها کاری که ممکنه بکنه اینه که سرعت شبانه رو بدون اطلاع میاره پایین اگه از کاربر خوشش نیاد

الانم سرعت هارو همه رو اسمی میبنده ولی خیلی ها رو میبره زیر اسمی
    بهترین اتفاق خوب که برام افتاد خرید 1 مگ نوروزی بود شبانش 180 تا سرعت میداد و تا آخرین لحظه هم کم نشد بیامورزتش
    من طرحم نوروزی ! پس با من حال نکرده دیده هر شب دانلود دارم ...
    گرون نکرده زیاد نسبت به قبل،ایرانسل خوبیش اینه مشترک کمتر داره پشتیبانیشم بهتره،منم با اینکه صبح امتحان داشتم سر این دانلودا تا 3 بیدار بودم،اصن سر جلسه همه جوابا یادم رفت:-#:@:'(

منم دیشب 800 تایی گرفتم ولی چه فایده با 10 لینک همزمان، الان همشون 100 مگ رفتن 10 روز طول میکشه تموم شن.
    اره دیشب داشتمت . من حالا کنکور دارم اینجوری مایه میذارم .
    راستی مواظب باش مثل من نشی یکی از 45% هام صفر شد... 2تا 2تا بذار بهتره..
    من 2هفته پیش سرعتم خوب بود فیلمTHE HOBIIT رونسخه سه بعدیش رو با حجم 11 گیگ گذاشتم ( گفتم ارزش 5 شب رو داره بهمون نامونشون الان 20 درصده !! طرف 4 تا کشور اون ور تر بازی های اکس باکس وان که 50 گیگ هست رو تو نیم ساعت از ماکرو دانلود میکنه تازه میگه نت من معمولی هست

7. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من طرحم نوروزی ! پس با من حال نکرده دیده هر شب دانلود دارم ...

اره دیشب داشتمت . من حالا کنکور دارم اینجوری مایه میذارم .
    راستی مواظب باش مثل من نشی یکی از 45% هام صفر شد... 2تا 2تا بذار بهتره..
    من 2هفته پیش سرعتم خوب بود فیلمTHE HOBIIT رونسخه سه بعدیش رو با حجم 11 گیگ گذاشتم ( گفتم ارزش 5 شب رو داره بهمون نامونشون الان 20 درصده !! طرف 4 تا کشور اون ور تر بازی های اکس باکس وان که 50 گیگ هست رو تو نیم ساعت از ماکرو دانلود میکنه تازه میگه نت من معمولی هست
    اگه 2 تا لینک بزارم که واویلا کل سرعتم میشه 35
    جای دور چرا همین کشور های جنوبی یا شمالی که بهمون چسبیدن چه سرعتی دارن..اصلا همین کشور دوست و برادر افغانستان شبکه موبایلش کل مخابرات و وایمکس . .. ایران رو قورت میده

9. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه 2 تا لینک بزارم که واویلا کل سرعتم میشه 35
    جای دور چرا همین کشور های جنوبی یا شمالی که بهمون چسبیدن چه سرعتی دارن..اصلا همین کشور دوست و برادر افغانستان شبکه موبایلش کل مخابرات و وایمکس . .. ایران رو قورت میده
    جدی خیلی عصاب خورد کنه ..جالب اینجاست که کسی هم باور نمیکنه ...یعنی اکثر مردم این پست هارو میخونن میگن حالا یکم بهتره ! نمیدونن سرعت 30 مگ و نامحدود یک اینترنت معمولی هست اونجا .بعد اینجا 2 مگ یعنی دیگه یااااا خداااا

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه همون 30 مگ رو بدن فکر کنم مصرف برق مملکت نصف بشه کار یک ماه رو تو 12 ساعت میکنه مگه ادم چقدر هارد یا وقت داره .این همه مشترک وایمکس و adsl و... که شبا کامپیوترشون روشنه کم نیست

13. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها الان سرعت من تنها پایینه یا مال شما هم پایینه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها الان سرعت من تنها پایینه یا مال شما هم پایینه؟
    سرعت من بین 17 تا 49 در نوسانه ... خیلی بره بالا 53...

16. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت من بین 17 تا 49 در نوسانه ... خیلی بره بالا 53...
    مال من هم به زور تا 30 میره..

18. این کاربر از snsd32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •