سلام قربان ارادت.
جناب با دو تومن من نظرم اینه که فقط یه جفت کامپونت جلو ببندید و به ساب تو صندوق .
شما ساب هم دوست دارید داشته باشید یا خیر ؟
حتما عقب هم باند یا کامپونت باشه یا خیر؟
در اینده میتونید خرج کنید یا کلا همین بودجه 2200 میمونه ؟
سلام قربان ارادت.
جناب با دو تومن من نظرم اینه که فقط یه جفت کامپونت جلو ببندید و به ساب تو صندوق .
شما ساب هم دوست دارید داشته باشید یا خیر ؟
حتما عقب هم باند یا کامپونت باشه یا خیر؟
در اینده میتونید خرج کنید یا کلا همین بودجه 2200 میمونه ؟
میشه یه کمکیم به من بکنین؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوسته من.
والا من تاحالا تجربه دودین رو نداشتم و هیچ اطلاعاتی ازشون ندارم واسه همین جوابتون رو ندادم.
میتونید از اقای----------------- آمار اینجور چیزا رو بگیرید.اگه دوس داشتید یه پیام خصوصی به من بدید شماره هاشون رو بهتون بدم.
2din نمیخوام بنظرم زشت میشه خیلی ضبط فابریک میخوام یه سری هم میگن میزنه ای سی یو میسوزونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام امیر حسین جان
خیلی ممنون از جوابتون
ساب اگه میشه رو طاقچه باشه بهتره برام تا صندوق و مشکلی با نصبش ندارم
اگه نظر شما اینه که کیفیت بهتری قراره بده و لازم هست چرا که نظر اساتیدی مثل شما برام مهمه
نه در آینده دیگه نمیخوام خرج کنم و با همین بودچه تا 2500 هم مشکلی ندارم
من که استاد نیستم داداش نفرمایید
عزیز ساب رو تاقچه ینی اینکه شما پولتو ریختی دور.چرا؟ چون اگر ساب رو روی تاقچه نصب کنی شما میتونی حداکثر از 30% توان اون ساب بهره ببری و صدای اصلی اون ساب رو نشنوی.و دیگه از رفتار واقعیه ساب خبری نیس.
کیفیت هم 100% بهتره وقتی که شما یه دست کامپونت جلو میزاری هم صدا تمیز تره و مهم خودتی بقیه رو زیاد توجه نکن
من سعی میکنم بهترین حالت رو بگم بهتون بازم خودتون و بقیه دوستان نظرشونو بگن شاید من اشتباهی بکنم.
پخش مهم ترین چیز در سیستم شماست پس یه کم بودجه بیشتری اختصاص میدیم به اون.
پخش: الپاین 145 دسته دو به قیمت 550تومن یا اکبند به قیمت حدود 750ت.
یا الپاین 117 دسته دو به قیمت حدود 700 تومن.یا کنوود 7056 اکبند به قیمت حدود 550تومن.
کامپونت جلو : گلیدن sqx قیمت 740.
گلیدن rs قیمت 530.
ادیسان k6 قیمت حدود 700.
از بین این 3تا به ترتیب اولویت نوشتم یکی رو با توجه به خرید پخش و باقی ماندن بودجه انتخاب کنین.
امپ 4کانال : هرتز hdp4 قیمت هم حدود 820 تومن.
یا گلیدن ml95.4 قیمت 710.
گلیدن rc 70c4 قیمت 570.
ساب : rs12 گلیدن و بعد ساخت باکس از روی کاتالوگش قیمت 400.
دو تا rca لازم دارید که اگه کانکشن بگیرید ارزونتر براتون در میاد دونه ای 35تومن.
یا میتونید یک پک برق کانکشن گیج 4 بگیرید قیمت ندارم من.
اگر بعد دیدی صدا کمه و دوست داشتی یه جفت دیگه کامپونت اضافه کنی و بودجه دستت اومد میتونی یه امپ مونو جداگانه برای ساب تهیه کنی و ساب رو به اون وصل کنی و کامپونت جدید رو به امپ 4 کانالت.
سوالی بود در خدمتم.
باسلام
دوستان یک سوال کلی دارم:
سیستم صوتی "مزدا 3 جدید" دارای کیفیت وشفافیت بسیار بالایی میباشد درحالی که اسپیکرهای اون گرد بوده و اینطورکه جویا شدم از نوع کاغذی استفاده شده ولیکن کیفیت وتفکیک صدای کاملا قابل قبولی دارد.ازاونجاکه نمونه این اسپیکرهارو نمیشه حتی ازطریق نمایندگی هم پیدا کرد چه جایگزینی میشه استفاده کرد که درتندر 90 نیازبه برش ودستکاری نباشه وکیفیتش هم دراون حد باشه؟باتشکر
Last edited by amehsany; 28-02-2016 at 13:31.
سلام
اسپیکرهای فابریک ال 90 13 هست و داخل یه قاب پلاستیکی مشکی رنگ. اونها رو در بیارید و هر نوع کواکسیال و یا کامپوننت که بخواهید با سایز 16 راحت نصب میشه.
من ماله مزدا رو نمیدونم چیه و صداش رو هم نشنیدم.
سلام
اگر میخواهید پخشتون رو تعویض نمائید.در حال حاظر فقط چینی هست تو بازار که درجه یکش مارک ویکسن هست 1 و خورده ایه. قابش رو هم باید تعویض کنید اونم 160 فکر کنم باشه قیمت دقیق ندارم.
اگر هم بخواهید برند نصب کنید با تعویض قاب پایونیر و کن وود در دسترس هست.
اگر همون پخش فابریک کارخونه رو منظورتون هست اون رو من اطلاعی ندار و باید از خود نمایندگیها سوال کنید.
سلام
پخش چی میخواهید؟چه رنج قیمتی؟
یک پخش مانیتور دار که دوربین عقب پخش فایل تصویری و در صورت امکان gps داشته باشه
جون 206 دارم یا باید indash بخرم یا از این مدل های که نمایشگرش ۴ اینچی هست
اصلا و ابدا واسه سیستم بستن و ترکوندن نمیخوام فقط امکانتات میخوام
ی سوال بسیار مهمی هم دارم ایا همه پخش ها کابل های پشتشون یکی هست ؟
یعنی من هر مدلی بخرم به سوکت های ۲۰۶ میخوره؟؟
سلام
امیر حسین عزیز بسیار کامل توضیح دادن و ممنونم ازشون.
من هم با تک استیج کاملا موافقم.بعد از این مدت سیستم بازی و صداهای مختلف و استیج های مختلف رو شنیدن تا حالا اینقدر تک استیج گوش دادن بهم حال نداده بود.ضمنا ساب هم همونطور که امیر جان گفت داخل باکس بزار خیلی موثره.میتونی اگر فضای کمی داری یه 10 تو باکس سیلد ببندی.عالی میشه صدات.حتی 8 هم خوب جواب میده تو 206 هاچ بک.
اگر گلیدن خواستی بگیری بنده میتونم مستقیم براتون از شرکت تهیه کنم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)