تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1975 از 2403 اولاول ... 9751475187519251965197119721973197419751976197719781979198520252075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,741 به 19,750 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه JUST KIOSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نصبش اگه قبلاً سرویس مخابرات رو خط شما رانژه شده باشه همون لحظه انجام میشه،اما اگه سرویس نداشته باشین 2-3 روز طول میکشه تا خط رو رانژه کنن،فرقی هم نمیکنه خونه باشه یا جای دیگه،شما فقط شماره خط رو بهشون میدی،اگه خط به اسم شما باشه بهتره،در ضمن سرویس های 5 مگ و 10 مگ رو فقط قرارداد یکساله میبندن،پولش هم میتونین بگین ماهیانه به صورت اقساط بیاد رو فیش تلفن،هر ماه هم مقدار حجمی که تو قراردادتون هست به سرویستون اضافه میشه،سرویس های 10 مگ با حجم ماهیانه 5 و 8 گیگ ارائه میشه
    اگه سواله دیگه ای بود در خدمتم
    موفق باشید
    این که قرارداد رو فقط 1 ساله میشه بست که خیلی خوب نیست... اگر بعد از 2-3 ماه کیفیت خدمات اینا بیاد پایین و بخوایم قرارداد رو فسخ کنیم، چه قدر از پول برمیگرده؟!
    پنلی که دارین، چه قدر فرق داره با پنل قبلی؟ امکان خرید شارژ آنلاین وجود داره؟ چک کردن ریزکارکرد و...؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این که قرارداد رو فقط 1 ساله میشه بست که خیلی خوب نیست... اگر بعد از 2-3 ماه کیفیت خدمات اینا بیاد پایین و بخوایم قرارداد رو فسخ کنیم، چه قدر از پول برمیگرده؟!
    پنلی که دارین، چه قدر فرق داره با پنل قبلی؟ امکان خرید شارژ آنلاین وجود داره؟ چک کردن ریزکارکرد و...؟
    بخش انتخاب سرویس ها به کل حذف شده،به جاش یه قسمت ضافه شده برای خرید حجم،سرویس ها هم اگه مشکل پیدا کنه واقعاً دستمون به جایی بند نیست،اما از اونجا که من به یه همچین سرویسی احتیاج داشتم مجبور شدم بگیرم
    در ضمن send چندان خوبی نداره،تا حدود 1 مگابیت send داره که میشه چیزی حدود 120 کیلوبایت بر ثانیه،من انتظار داشتم send بیشتری داشته بشه!

3. 2 کاربر از arash_4249 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه کپی از اساس نامه شرکت ثبت شده لازم داره،به همراه کپی کارت ملی مدیر عامل شرکت،باید برین مخابرات 4 راه گلسار اونجا همه کارها رو انجام میدن

نصبش اگه قبلاً سرویس مخابرات رو خط شما رانژه شده باشه همون لحظه انجام میشه،اما اگه سرویس نداشته باشین 2-3 روز طول میکشه تا خط رو رانژه کنن،فرقی هم نمیکنه خونه باشه یا جای دیگه،شما فقط شماره خط رو بهشون میدی،اگه خط به اسم شما باشه بهتره،در ضمن سرویس های 5 مگ و 10 مگ رو فقط قرارداد یکساله میبندن،پولش هم میتونین بگین ماهیانه به صورت اقساط بیاد رو فیش تلفن،هر ماه هم مقدار حجمی که تو قراردادتون هست به سرویستون اضافه میشه،سرویس های 10 مگ با حجم ماهیانه 5 و 8 گیگ ارائه میشه
    اگه سواله دیگه ای بود در خدمتم
    موفق باشید
    خیلی ممنون واسه شما نوسان سرعت در چه حده ؟! چون یه سری ناراحت بودن که سرعتش مخصوصا در ساعت رایگان به شدت افت میکنه و حتی با 512 برابر میشه یا از حجمشون کم میکنه !!! واسه شما این موارد پیش نیومده ؟!

بخش انتخاب سرویس ها به کل حذف شده،به جاش یه قسمت ضافه شده برای خرید حجم،سرویس ها هم اگه مشکل پیدا کنه واقعاً دستمون به جایی بند نیست،اما از اونجا که من به یه همچین سرویسی احتیاج داشتم مجبور شدم بگیرم
    در ضمن send چندان خوبی نداره،تا حدود 1 مگابیت send داره که میشه چیزی حدود 120 کیلوبایت بر ثانیه،من انتظار داشتم send بیشتری داشته بشه!
    خب اگه سرعتش از 2 مگ بالاتر باشه در بدترین حالت ، عملا لازم نیست به فکر تغییر سرویس بیوفتیم چون اونوقت سرعت های پایین تر از 10 و 5 مگ اوضاشون بدتر خواهد بود ! با توجه به اختلاف قیمت کم بین 5 و 10 مگ با 2 مگ !!!
    سیستم ADSL2+ Annex M سال 2008 توسعه پیدا کرده که میتونه تا 3 مگ sent داشته باشه ولی من فکر نکنم مخابرات و حتی خیلی از شرکت های دیگه ADSL2+M رو نصب کرده باشن در نتیجه حداکثر سرعت sent اطلاعاتشون به 1 مگ محدود میشه ! ADSL2++ یا همون ADSL4 در حاله توسعه هستش که سرعت sent تا 5 مگ ارائه میده که شک دارم به این زودیا آماده شه

5. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم دارم ولي متاسفانه رو ٥ مگ بسته شده.مال شما سرعت دانلودتون چنده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unicorns1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اونایی که با رنگ زرد مشخص کردین که رایگان هست. اون 2 تا مونده با آخر که 706 مگ رو مجانی حساب نکرده، وقتی بوده که شارژ شما تموم شده، و بعدش اون 400 مگ مجانی رو با حجم منفی دانلود کرده. تماس بگیر با پشتیبانی بهشون دقیق بگو که این ساعت 700 مگ از حجمم کم شده، برات برمیگردونن.

اون 70-100 مگ الکی هم که میگی صبح ها کم میشه، شما دانلودت رو همیشه 5 دقیق دیرتر شروع و 5 دقیق زودتر قطع کن. منم همیشه همین مشکل رو داشتم، از وقتی که 1:05 شروع میکنم و 6:55 دقیقه قطع میکنم، دیگه اون چند مگ اضافه کم نشده اصلا.
    اونایی که زرد کردم منطورم اینکهمن اون شب حتی 2 گیگ هم دان نکردم ولی اونجا زده 5 گیگ!
    زمانشم آوردم هو 1:01:20 دقیقه و 6:59 میکنمش 1:5 و 6:55
    راستی زنگ زدم 2 گیگ اضافه کردن الان دوباره چک کردم دیدم 4 گیگ دیگه اضافه کردن!
    فک کنم واسه اینکه شبا دانلودم قطع نشه صبجم شد زنگ بزنم شارژو برگردونن
    اون بیست روز اول که همه دادشون در اومده بود مال من اوکی بود حالا نوبت من شده
    کارم در اومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم دارم ولي متاسفانه رو ٥ مگ بسته شده.مال شما سرعت دانلودتون چنده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من تا 1.1 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنم،البته به لینک دانلود هم بستگی داره که سرورش چی باشه و محدود نکرده باشن

خیلی ممنون واسه شما نوسان سرعت در چه حده ؟! چون یه سری ناراحت بودن که سرعتش مخصوصا در ساعت رایگان به شدت افت میکنه و حتی با 512 برابر میشه یا از حجمشون کم میکنه !!! واسه شما این موارد پیش نیومده ؟!

خب اگه سرعتش از 2 مگ بالاتر باشه در بدترین حالت ، عملا لازم نیست به فکر تغییر سرویس بیوفتیم چون اونوقت سرعت های پایین تر از 10 و 5 مگ اوضاشون بدتر خواهد بود ! با توجه به اختلاف قیمت کم بین 5 و 10 مگ با 2 مگ !!!
    سیستم ADSL2+ Annex M سال 2008 توسعه پیدا کرده که میتونه تا 3 مگ sent داشته باشه ولی من فکر نکنم مخابرات و حتی خیلی از شرکت های دیگه ADSL2+M رو نصب کرده باشن در نتیجه حداکثر سرعت sent اطلاعاتشون به 1 مگ محدود میشه ! ADSL2++ یا همون ADSL4 در حاله توسعه هستش که سرعت sent تا 5 مگ ارائه میده که شک دارم به این زودیا آماده شه
    والا من فعلاً شبانه رو تست نکردم،چون برا محل کار گرفتم،اگه وقت کنم تا چند روز دیگه شبانه هم تست میکنم خبرش رو میدم،اما برا روزانه فعلاً که مشکلی نداره و با حداقل 1 مگ بر ثانیه دانلود میکنم

10. این کاربر از arash_4249 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unicorns1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اونایی که زرد کردم منطورم اینکهمن اون شب حتی 2 گیگ هم دان نکردم ولی اونجا زده 5 گیگ!
    زمانشم آوردم هو 1:01:20 دقیقه و 6:59 میکنمش 1:5 و 6:55
    راستی زنگ زدم 2 گیگ اضافه کردن الان دوباره چک کردم دیدم 4 گیگ دیگه اضافه کردن!
    فک کنم واسه اینکه شبا دانلودم قطع نشه صبجم شد زنگ بزنم شارژو برگردونن
    اون بیست روز اول که همه دادشون در اومده بود مال من اوکی بود حالا نوبت من شده
    کارم در اومد
    به مناسبت روز جهانی مخابرات و با دستور مدیر عامل شرکت مخابرات استان گیلان به کلیه مشترکین آشنای اول 4 گیگابایت حجم به عنوان هدیه اهدا گردید
    قضیه 4 گیگ اضافه

داره خودمونی میشه JUST KIOSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به مناسبت روز جهانی مخابرات و با دستور مدیر عامل شرکت مخابرات استان گیلان به کلیه مشترکین آشنای اول 4 گیگابایت حجم به عنوان هدیه اهدا گردید
    قضیه 4 گیگ اضافه
    ایول بابا منم امروز تعجب کردم حجمم اضافه شده بود! lol
    انصافا الان آشنای اول میشه گفت بهترین isp ایران محسوب میشه، اگر همیشه کیفیت رو اینجوری نگه داره و حتی بالاتر هم ببره که عالی میشه. حالا شما که البته این اواخر مشکل داشتین، ولی اینم حل میشه به نظرم.
    اگر دقت کرده باشین، مدام دارن روی پنل کار میکنن و امکانات جدید اضافه میکنن.
    یا همین دادن 20 گیگ حجم برای کسایی که مودم رایگان نمیخوان، اگر یه isp دیگه بود میگفت، یا مودم یا هیچی!

13. این کاربر از JUST KIOSK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دمشون گرم . 4گیگ هم 4 گیگه

ولی یاد اون موقع به خیر که خود مخابرت سرویس نامحدود میداد.

یادمه اون زمان به جای حجم دادن به مشتریا سرعت رو به حدود 1024 کیلوبایت در پانیه رسونده بودن

15. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

---------------------

حذف
    Last edited by Mahdi_Co_1368; 19-05-2014 at 22:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •