تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1975 از 2376 اولاول ... 9751475187519251965197119721973197419751976197719781979198520252075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,741 به 19,750 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استقلال با تساوي در فولاد شهر صدرنشين ماند

خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فوتبال ذوب آهن و استقلال با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي ذوب آهن و استقلال از ساعت 15:15 در ورزشگاه فولاد شهر آغاز شد.
    تيم ذوب آهن در دقيقه 8 توانست توسط ايگور كاسترو به گل برسد.
    در نيمه دوم خطاي عيسي اندوي روي فرهاد مجيدي در محوطه جريمه ضربه پنالتي را براي آبي پوشان به دنبال داشت. اين ضربه را مجتبي جباري در دقيقه 56 به گل تبديل كرد تا بازي به تساوي برسد.
    با اين تساوي تيم استقلال با 58 امتياز در صدر جدول باقي ماند و تيم ذوب آهن با 57 امتياز آبي پوشان را در رده دوم تعقيب مي كنند.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن تركي است. وي از ذوب آهن به كاسترو و منصوري و اشجاري و صلصالي و خلعتبري و از استقلال به پيروز قرباني و اكبرپور كارت زرد نشان داد.
    در دقيقه 74 قرباني به دليل دريافت كارت زرد دوم از بازي اخراج شد. همچنين اشكان نامداري دروازه بان ذخيره استقلال به دليل اعتراض به تصميم داور در دقيقه 82 از روي نيمكت اخراج شد.

بازيكنان ذوب آهن:
    عيسي اندوي، محمد حسيني، محمد صلصالي، حسن اشجاري، فرشيد طالبي، شاهين خيري، محمد رضا خلعتبري، محمد منصوري( 78- سينا عشوري)، كاسترو( 88- مصطفي صالحي نژاد)، قاسم حدادي فر، محسن مسلمان
    سرمربي: منصور ابراهيم زاده

بازيكنان استقلال:
    وحيد طالب لو، بيژن كوشكي، پژمان منتظري، پيروز قرباني، خسرو حيدري، هاشم بيك زاده، حسين كاظمي، مجتبي جباري، فرهاد مجيدي ( 76- هادي شكوري)، سياوش اكبرپور( 90- مهرداد پولادي)، جانواريو( 71 - آرش برهاني)
    سرمربي: امير قلعه نويي

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جای خالی مریم و محمود و علیرضا واقعا احساس میشه ...
    اینو راست گفتی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از اخراج برابر ذوب آهن
    قرباني: خطاي هندم عمدي نبود

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: توپ به دست من برخورد كرد اما از قصد مرتكب خطا نشدم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: اخطار اولم اصلا درست نبود. در اخطار دوم هم توپ به دستم برخورد كرد اما چون از قصد اين كار را نكردم كارت زرد نداشت.
    وي افزود: به نظر داور احترام مي گذارم و اتفاقي است كه رخ داده است.
    اين بازيكن ادامه داد: ما براي پيروزي به اصفهان آمده بوديم ولي نيمه اول در حد و اندازه خود ظاهر نشديم. در نيمه دوم كل بازي در اختيار ما بود اما به يك امتياز بسنده كرديم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداییش میتونستیم برنده باشیم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از تساوي مقابل ذوب آهن
    قلعه‌نويي: مراحل سخت را براي قهرماني گذرانده‌ايم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مراحل سخت را براي قهرماني در ليگ برتر گذرانده‌ايم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه‌نويي پس از تساوي يك بر يك مقابل ذوب آهن اظهار داشت: پس از بازي در رختكن با يك كارشناس داوري صحبت كردم و او گفت؛ اخراج قرباني درست نبود و صلصالي هم بايد اخراج مي‌شد. اختلاف تاكتيكي تيم‌ها با يكديگر زياد نيست و به همين دليل ما نمي‌توانم تاوان اين اشتباهات را بدهيم.
    وي افزود: داوران زحمت مي‌كشند اما اشتباهات آنها به استقلال در اين فصل لطمه وارد كرده است. من توصيه‌اي به داور چهارم امروز دارم. اسم او را نمي‌دانم اما ايشان در بيرون زمين رفتار خوبي نداشتند. داور بايد بتواند بازي را مديريت كند.
    قلعه‌نويي درباره روند بازي امروز عنوان كرد: در پانزده دقيقه اول شروع بدي داشتيم. اشتباهات فردي هافبك‌ها و مدافعان زياد بود و گل بچگانه‌اي كه دريافت كرديم به دليل اشتباه خط دفاع بود.
    سرمربي استقلال ادامه داد: بايد توصيه‌هاي كربكندي؛ استاد بزرگم را گوش و اين نقاط ضعف را براي ليگ قهرمانان آسيا رفع كنم. نيمه اول خوب نبوديم اما نيمه دوم از شوك خارج شديم و گل زديم و موقعيت‌هايي را هم از دست داديم.
    قلعه‌نويي با بيان اينكه در اين بازي دو هدف داشتيم؛ اضافه كرد: ما اول براي بردن و دوم براي امتياز گرفتن آمده بوديم كه خوشبختانه به هدف دوم خود رسيديم. خوشحالم كه بقيه همكارانم كه در تيم ملي با من بودند همگي تيم‌هايشان در بالاي جدول قرار دارد.
    سرمربي سابق تيم ملي با اشاره به حضور منصور ابراهيم‌زاده در ذوب آهن و پرويز مظلومي در مس كرمان ادامه داد: خيلي‌ها آن موقع مي‌گفتند كه من سياه لشكر در تيم ملي راه انداختم اما مي‌بينيد كه آنها در تيم‌هاي باشگاهي خود موفق هستند.
    وي درباره تعويض جانواريو گفت: او از لحاظ بدني تخليه شده بود و وقتي او را بيرون آوردم مطمئن شدم كه مصدوم نيست.
    قلعه‌نويي با قبول اينكه استقلال افت تاكتيكي داشت تاكيد كرد: قبول مي‌كنم كه در اين بازي شروع خوبي نداشتيم اما در بازي مقابل پيكان در 15 دقيقه اول بايد سه گل مي‌زديم. چون در شرايط حساس بوديم كل تيم دچار افت شده بود اما براي ليگ قهرمانان آسيا اين اتفاقات نمي‌افتد.
    وي درباره بازي روز 21 اسفند در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاتحاد عربستان اظهار داشت: از فردا به فكر اين بازي هستيم. ما اهداف پلكاني خود را كه قهرماني در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام حذفي است پيگيري مي‌كنيم. بازي سختي داريم اما قول مي‌دهيم چون استقلال تيم بين‌المللي است و جزء پرافتخارترين‌هاست با توجه به كيفيت خوب زمين بازي قابل قبولي به نمايش بگذاريم.
    سرمربي استقلال درباره حاشيه‌سازي عرب‌ها در اين بازي‌ها عنوان كرد: استقلال و پرسپوليس هميشه با حاشيه زندگي مي‌كنند. ما با فوتبالمان به آسيا مي‌گوييم چهار سهميه حق ايران بوده است.
    قلعه‌نويي درباره اينكه ابتداي فصل قول قهرماني را به هواداران اين تيم داده بود گفت: بنده در زماني كه تيم در رده هفدهم جدول بود گفتم قابليت قهرماني را داريم. اكنون مراحل سخت را گذرانده‌ايم و در آستانه رسيدن به اين هدف هستيم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی پیش بینی ها چی میشه ، کی ثبتشون کرده ؟

من درست پیشبینی کردم ...

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

منم اگه خدا عمری بده با برو بچ حتمآ میریم استادیوم
    تهرانی ها برن

مام اگه خدا عمری داد واسه آسیایی میایم ورزشگاه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خداییش میتونستیم برنده باشیم
    باید از موقعیتهامون بهتر استفاده میکردیم
    به نظر من ذوب اصلآموقعیت خطرناکی رو دروازه ما نداشت و این یکی از اون بازیهایی بود که من زیاد حرص و جوش نخوردم ...هر چند فکر میکردم امروز بازیه سختی داریم ولی اصلآ بازی سختی نبود

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه چیزه دیگه همیشه هرکی میرفت 90 تیمش هفته ی بعد میباخت.کاظمی سرمربیه سپاهان رفت 90 بازی با مس رو باختن.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني: ركورد عنايتي را مي شكنم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: با گلزني در بازي هاي آينده ركورد آقاي گلي عنايتي را مي شكنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني درباره بازي مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. اعتقاد دارم كه در همان نيمه اول مي توانستيم كار را تمام كنيم.
    وي در انتقاد از اينكه چرا در بازي هاي اخير گل نزده است گفت: صددرصد در چهار بازي آينده طوري گل مي زنم كه ركورد گلزني رضا عنايتي در ليگ را بشكنم. ما هم ركورد مي زنيم هم قهرمان مي شويم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •