تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1975 از 2014 اولاول ... 97514751875192519651971197219731974197519761977197819791985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,741 به 19,750 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مشخصات بازيكنان پرسپوليس در اختيار پرزويچ و مولر گذاشته شد
    خبرگزاري فارس: بنا به درخواست دو گزينه سرمربيگري پرسپوليس ليست و مشخصات بازيكنان اين تيم در اختيار آنها قرار داده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس بنا به درخواست تاپ مولر و لوكا پرزويچ مشخصات كامل بازيكنان و سوابق آنها در ليگ، باشگاه ها و تيم ملي شب گذشته در اختيار آنها قرار داده شد.
    مذاكرات باشگاه پرسپوليس با اين دو مربي همچنان ادامه دارد و طبق اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس قرار است از ميان تاپ مولر و پرزويچ يك نفر به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم انتخاب شود.

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

تاپ‌مولر و پرزويچ از زمين تمرين پرسپوليس ديدن كردند
    يكي بهتر؛ يكي ارزانتر

آخرين جلسه مديران باشگاه پرسپوليس با "كلاوس تاپ‌مولر" امروز (يكشنبه) تكليف سرمربي اين تيم را در ليگ نهم مشخص مي‌كند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از جلساتي كه مديران باشگاه پرسپوليس شنبه براي انتخاب سرمربي اين تيم در ليگ نهم با "كلاوس تاپ‌مولر" و " لوكا پرزويچ" برگزار كردند و ظاهرا مذاكراتشان با هر دو مربي به سرانجام رسيد، مقرر شد تا اين مربيان از امكانات باشگاه پرسپوليس نيز ديدن كنند.
    اين دو مربي صبح امروز از زمين تمرين پرسپوليس و امكانات اين باشگاه بازديد كردند.
    از آنجا كه پيشنهاد مالي مربي كروات تا حد قابل توجهي از مبلغ درخواستي تاپ‌مولر كمتر است، لذا عقد قرارداد با اين مربي محتمل به نظر مي‌رسد؛ اما از طرفي بنابر تمايل مسوولان پرسپوليس براي همكاري با تاپ‌مولر، انصاري فرد امروز (يكشنبه) نيز جلسه ديگري را با اين مربي آلماني خواهد داشت تا در نهايت تكليف سرمربي قرمزپوشان پايتخت در نهمين دوره ليگ برتر مشخص شود.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اصلا از این ویچ ها خوشم نمیاد.... پرزويچ دیگه کیه؟؟ اولین باره اسمش رو میشنوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس بنا به درخواست تاپ مولر و لوكا پرزويچ مشخصات كامل بازيكنان و سوابق آنها در ليگ، باشگاه ها و تيم ملي شب گذشته در اختيار آنها قرار داده شد.
    تا بیان بازیکنا را بشناسن که لیگ شروع شده باو :|

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها یکی میتونه لطف کنه اسمی بازیکنایی که رفتند و بازیکنایی که اومدند رو بزاره
    خیلی ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

هنوز هیچ کدوم قطعی نیست

باید صبر کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاپ مولر سرمربی پرسپولیس شد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاپ مولر سرمربي پرسپوليس شد

کلاوس تاپ مولر" مربي سرشناس آلماني به عنوان سرمربي پرسپوليس منصوب شد.
    پس از مذاکرات مدير عامل باشگاه پرسپوليس با دو مربي آلماني و کروات به نام هاي تاپ مولر و "لوکا پرزويچ" تصميم بر اين شد که تاپ مولر آلماني هدايت سرخپوشان در ليگ برتر را عهده دار شود.
    مولر که از مربيان سرشناس فوتبال آلمان به حساب مي آيد،با سرخپوشان قرارداد يک ساله اي را به امضا خواهد رساند که هنوز مبلغ دقيق آن اعلام نشده است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آقايان حالا حالاها بايد دنبالم بدوند ! / گزينه اولم تهران است

مدافع فصل گذشته مس کرمان با انتقاد از برخي رسانه ها که اخبار کذب منتشر مي کنند، گفت: خبر توافق من با باشگاه مس کرمان کذب محض بوده و هنوز تيم بعدي ام مشخص نشده است.
    امير حسين صادقي مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس کرمان اظهار داشت : متاسفانه برخي از روزنامه هاي ورزشي اخبار کذب نشر مي کنند. يکي از روزنامه ها اخيرا نوشته که بنده با باشگاه مس کرمان قرارداد بسته ام در حالي که اين خبر کذب است و بنده نه با مس و نه باشگاه ديگري توافق نرسيده ام.
    وي ادامه داد: با هيچکدام از مسئولان باشگاه مس صحبتي نکرده ام و در حال حاضر 30-40 ميليون از اين باشگاه طلبکارم تا پولم را ندهند صحبتي با آنها نخواهم داشت و حالا حالا ها بايد دنبالم بدوند!
    صادقي افزود: عده اي سعي دارند اينگونه به مردم القا کنند که من دنبال بازار گرمي هستم در حالي که تا امروز بنده شخصا سراغ هيچ مدير باشگاهي نرفته ام و در آينده هم نخواهم رفت.
    اگر باشگاهي مرا بخواهد پيشنهاد مي دهد و مذاکره مي کنيم.
    وي با اشاره به پيشنهاد باشگاه تراکتورسازي نيز گفت: آن ها پيشنهاد داده اند اما به دليل مشکلات خانوادگي گزينه اولم تهران است در حالي که پيشنهادات خوبي از تيم هاي شهرستاني دارم.
    صادقي در انتها پيرامون روند مذاکراتش با باشگاه استقلال گفت: مذاکراتي داشته ايم اما فعلا در زمينه مالي به بن بست رسيده ايم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مشروح صحبت های افشین قطبی در نشست خبری امروز

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشست مطبوعاتي خود که امروز ساعت 14 در فدراسيون فوتبال برگزار شد مدعی شد که هر مربی دیگری جای او بود نمی توانست این 5 امتیاز را بگیرد!

سرمربي تيم ملي ايران با بیان مطلب فوق به خبرنگاران گفت : من به اين تيم ملي، به اين فدراسيون، به تمام بازيكنان، كادر فني، تداركات و گروه پزشكي افتخار مي‌كنم. در شش هفته گذشته همه آنها نهايت انرژي خود را براي موفقيت تيم ملي گذاشتند تا ما به جام جهاني صعود كنيم و تا 9 دقيقه پاياني با كره جنوبي ما فاصله‌اي با آفريقاي جنوبي نداشتيم. واقعا هر ثانيه از اول تا آخر احساسم اين بود كه ما كيفيت لازم براي صعود به جام جهاني را داريم. من مسئوليت اين ناكامي را مي‌پذيرم و از تك تك مردم عذرخواهي مي كنم .

قطبي ادامه داد: همه تمركز و انرژي كه در وجدان همه ما اين بود كه در سه بازي گذشته پيروز شويم. هرچه خدا به من توانايي داده بود در آن مسابقات گذاشتم و به كاري كه كردم افتخار مي‌كنم اما دوباره از اينكه به جام جهاني نرفتيم عذرخواهي مي‌كنم.

قطبي گفت: در پايان هر مسابقه روبروي تلويزيون نشستن و راجع به مسابقات حرف زدن كار ساده‌اي است اما واقعيت اين است كه در 11روز ما سه مسابقه حساس برگزار و 40 ساعت پرواز كرديم اما در همه ثانيه‌هاي اين سفرهايمان نهايت تلاش خود را گذاشتيم تا مردم خوشحال شوند.

اين مربي افزود: اين عشق مردم است كه باعث شده ما شب‌ها نخوابيم. هنوز هم همه ثانيه‌ها را مرور مي‌كنم و فكر كنم تا آخر عمرمان را نيز آن 9 دقيقه را دوباره مرور خواهيم كرد. مهم اين است كه ما در سه بازي ايران مثل شير جنگيد تا به جام جهاني برود كه متاسفانه اين هدف محقق نشد.

وي خاطرنشان كرد:‌اختلاف ما با تيم‌هاي بزرگ را به سادگي مي‌توان مشاهده كرد. كره جنوبي ستاره‌اش در بهترين تيم دنيا بازي مي‌كند و تجربه حضور در فينال ليگ قهرمانان را دارد در حالي كه لژيونر‌هاي ايران در تيم‌هاي خارجي فقط براي نجات تيمشان بازي مي‌كنند و برخي نيز نيمكت نشين هستند.

اين مربي يادآور شد: در مسابقه‌اي كه با كره داشتيم همين نفرات ما تا آخرين دقيقه پيروز بودند كه با حركت استثنايي پارك جي سونگ بازي به تساوي كشيده شد. از رسانه‌ها و كارشناسان خواهش مي‌كنم كه با شفافيت عقيده داده و منطقي صحبت كنند. اگر ما كمي از قبل از صحبت كردن فكر كنيم حرف هايمان متفاوت خواهد شد چون سه بازي تيم ملي نشان داد كه كيفيت بين المللي داريم. از كاپيتان تيم ملي مهدي مهدوي كيا تا احسان حاجي صفي جوان ترين بازيكن كه همه انرژيشان را براي تيم ملي گذاشتند تشكر مي‌كنم.

قطبي گفت: در هر سه بازي من بهترين تركيب را به ميدان فرستادم و بازيكناني كه بيشترين تجربه داشتند روانه ميدان كردم.چون انتظارات و استرس در آن سه مسابقه خيلي بالا بود به همين دليل نفرات با تجربه را به ميدان فرستادم. عده اي انتقاد دارند كه چرا من كساني كه در ليگ بهتر بودند را به ميدان نفرستادم يا اينكه چرا بازيكنان جوان را كمتر به بازي گرفتم اما اين تجربه من بود. دو بازي مهم در خارج از خانه كه خيلي مهم بودند فرصت ريسك را از من گرفته بودند به همين دليل مهره‌هاي با تجربه را به ميدان فرستادم. اگر فرصت بيشتر بود حتما از جوانترها نيز استفاده مي‌كردم.

سرمربي تيم ملي اظهار داشت: عده‌اي به من مي‌گويند كه چرا در دقايق پاياني مقابل كره جنوبي بازي را نبستي؟ بايد تاكيد كنم كه من تجربه حضور در دو جام جهاني و يك جام ملت ها را دارم و به خوبي كيفيت كره جنوبي را مي‌شناسم. در جام جهاني 2002 تيم ملي ايتاليا يك بر صفر از كره جنوبي پيش افتاد اما در نيمه دوم سيستم اين تيم دفاعي شد و اجازه داد بازيكنان كره بيشتر حمله كنند. در پايان كره بازي را به تساوي يك بر يك رساند و در وقت‌هاي اضافه با زدن گل دوم تيم ملي ايتاليا را از جام جهاني حذف كرد.

قطبي تصريح كرد: در جام جهاني 2006 نيز تيم ملي فرانسه در ديدار با كره جنوبي در حالي كه مي‌توانست در نيمه اول سه گل بز ند اما با يك گل 45 دقيقه نخست را برد. با شروع نيمه دوم فرانسوي‌ها دفاعي كار كردند و همين عقب نشيني عاملي شد كه پارك جي سونگ در دقيقه 85 آن گل را وارد دروازه فرانسه كند.
    صحبت كردن بعد از بازي خيلي ساده است اما من با قدرت مي‌گويم هر كاري كه انجام داديم طبق تجربه، منطق و فكر بود. ما زماني كه يك بر صفر پيش افتاده بوديم حتي فرصت به ثمر رساندن گل دوم را نيز داشتيم اما اگر در فوتبال از موقعيت ها استفاده نشود شكست خواهيم خورد.
    اين مربي ادامه داد: نمي‌خواستم بعد از يك گل دفاعي بازي كنيم. به همين دليل با سه مهاجم به كارمان ادامه مي داديم اما با توجه به خلاقيت بالاي پارك جي سونگ گل مساوي وارد دروازه ما شد. هميشه دوست داشتم تيم ملي ايران را به جام جهاني راه يابد حتي بعد از تساوي نيز اين اميد را داشتم اگر بازي كره شمالي و عربستان نتيجه ديگري رقم مي‌خورد همچنان مي‌توانستيم براي صعود به جام جهاني اميدوار باشيم.

قطبي با اشاره به توافق نسبي خود با فدراسيون فوتبال اظهار داشت: آينده براي تيم ملي ايران روشن است فدراسيون ايران از من برنامه 4 ساله خواسته و من آن را با همه جزئيات در اختيار مسئولان قرار دادم. برنامه اي طرح ريزي كردم كه پيشرفت فوتبال ايران را رقم خواهد خورد و حتما با اجرايي شدن اين برنامه تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 صعود كرده و به مرحله دوم خواهد رسيد و با استناد به اين برنامه ايران مي‌تواند سال ها قهرمان آسيا شود.

قطبي درباره علت ترك اردو از سوي عده‌اي از بازيكنان دعوت متعدد از بازيكنان پاسخ داد: من نظري راجع به گذشته ندارم. وقتي هدايت تيم ملي را پذيرفتم وظيفه‌ام اين بود كه به جام جهاني برويم و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نكردم. حالا بايد به آينده نگاه كنيم اگر چه من از سازماني كه به تيم آوردم به آن افتخار مي‌كنم. مردم ايران خيلي باهوش هستند و مي‌دانند كه در سه بازي مهم 5 امتياز گرفتيم و فقط يك گل خورديم.

وي اضافه كرد: اگر تيمي بخواهد به جام جهاني برود در 8 بازي مقدماتي نبايد در ديدارهاي خانگي بازنده باشد. كره جنوبي 24 مسابقه است كه بازنده نبوده است اما جايگاه ايران را نگاه كنيد. استقلال كه قهرمان ايران است در ليگ قهرمانان آسيا چند گل زده است؟ اين تيم در چند مسابقه برنده شده است؟ من دوباره اعلام مي‌كنم كه مسئوليت نرفتن ايران را به جام جهاني را مي‌پذيرم. مي‌دانستم كه از سه مسابقه 7 امتياز بگيريم اما 5 امتياز كسب كرديم اما لطفا شفاف صحبت كنيد. در شرايط فعلي كدام مهاجم در سطح بين‌المللي است. من 44 بازيكن را به اردو بردم چون مي‌خواستم آرامش را به تيم ملي برگردانم و نشان دهم كه درهاي تيم ملي به روي بازيكنان باز است. با توجه به درگيري برخي ملي پوشان در مسابقات باشگاهي نمي‌توانستم با شش بازيكن اردو را شروع كنم و به نظرم نفرات دعوت شده پاسخ مثبت را به من د ادند اگر چه در كار تيمي سرعت بالايي نداشتيم و كمي هم بدشانس بوديم. به غير از من هر مربي ديگري اگر سرمربي تيم ملي مي شد شايد نمي‌توانست اين 5 امتيازي كه من به دست آوردم را كسب كند.

وي درباره ترك اردو از سوي بعضي بازيكنان گفت: سه نفر بودند كه به دليل نظرات مختلف شايد خستگي و شايد علاقه‌ نداشتن به رقابت اردو را ترك كردند اما واقعا وارد اين موضوع نشدم چون اگر بازيكن قلبش با تيم ملي نباشد اين مشكل ما نيست بلكه مشكل بازيكن است. برخي بازيكنان مصدوم بودند كه اردو را ترك كردند. من با دعوت از نفرات به جام جهاني فكر مي‌كردند مثلا معمارزاده را دعوت كردم چون به آينده تمركز داشتم. تفكر من با مربيان ايراني فرق دارد چون نوع تجربه و آموزش هاي من با آنها متفاوت بوده و در مورد عملكردم بايد بازيكنان ومردم قضاوت كنند.

قطبي در پاسخ به اين سئوال كه چرا در اين بازي مهم از آشپز ايراني استفاده نكرديم و برخي بازيكنان با مشكل تغذيه روبرو شدند گفت: من دو سال در همان هتلي كه تيم ملي حضور داشت زندگي كردم و غذاي بين‌المللي دارد. علاوه بر اين بازيكناني كه در خارج از كشور بازي مي‌كنند غذاهاي ايراني نمي‌خورند اما خوب بازي مي‌كنند. بنابراين نبود آشپز تاثيري در نتيجه تيم ملي نداشت. ما با فدراسيون صحبت كرديم كه پول مردم بي دليل استفاده نكنيم و تشخيص داديم كه لزومي براي بردن آشپز ايراني ندارد.

سرمربي سابق پرسپوليس راجع به برنامه‌هاي 4 ساله‌اش به فدراسيون و ضمانت اجرايي آن عنوان كرد: زماني كه سرمربي تيم ملي ايران شدم فضا منفي بود مردم و رسانه‌ها نااميد بودند اما زماني كه مي‌خواهيد كار بزرگي انجام دهيد بايد فضا را مثبت كنيد و من هميشه اين كار را خواهم كرد. هدف من رسيدن به جام جهاني بود و در آن وضعيت نمي‌توانستم همه را نااميد كنم. بايد از حالا به آينده و جام جهاني 2014 نگاه كنيم. بايد ارتباط بين تيم‌هاي ملي از رده‌هاي پايه تا بزرگسالان بسيار هماهنگ و نزديك باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •