انشاالله که جای خوب افتادی
ولی در هر صورت 56 روز بیشتر نیست مثل باد میگزره ، همچین نگرانی که انگاری میخوان چی کار کنن اونجا . چون میگذرد غمی نیست ... اینو در آینده زیاد میشنوی![]()
انشاالله که جای خوب افتادی
ولی در هر صورت 56 روز بیشتر نیست مثل باد میگزره ، همچین نگرانی که انگاری میخوان چی کار کنن اونجا . چون میگذرد غمی نیست ... اینو در آینده زیاد میشنوی![]()
یک سوال . من 19 اسفند اعزام هستم . 11 روز بعدش عید میشه . تو عید هم باید تمیرن کنیم یا راحت میگیرن ؟
شما مثل اینکه توجیح نیستی . داداش شما وقتی تو بهمن یا اسفند اعزام بشی یعنی دوره طلایی و اکثر پادگانای آموزشی سربازا رو ول میکنن تا بعد عید
من خودم دوره طلایی بودم سال 90 از 28/12 ول کردم تا 14/1![]()
سلام
یه سال و اندی پیش این تاپیکو عین جغد زیر نظر گرفته بودم
حالا که یه مدته خدمت تموم شده بنظرم دوران جالبی بود
سیکل خدمت تو همه پسرا از یکی دو سال مونده به خدمت اینه که به زمین و زمون فحش میدن که خدمت یعنی چی به چه درد میخوره ؟ عمرمون تلف میشه و...
وختی چن ماه مونده دیگه بی خیال بد و بیراه گفتن میشن و دنبال امریه میرن
امریه جور نشد ،یکی دو ماه مونده : دنبال افتادن تو سپاه
تبریک میگم نیروی زمینی ارتش و آموزشی : افتادن تو شهر خودتون برا یگان
افتادن لب مرز : من زیاد اینجا نمینمونم زود انتقالی میگیرم شهرمون
خدمت تمام : کاش خودمو اینقد اذیت نمیکردم خدمتم چیز جالبی بود : )
و اینکه چن تا توصیه که به نظرمن تو خدمت موثره :
1-اولین اولویتتون تموم کردن خدمت باشه و هرچه زودتر تموم کردنش اگه آشنایی کسی دارین که میتونه براتون کسری جور کنه حتما بجنبین باور کنین فقط تو خدمت اینو میفهمین
2-تو خدمت زبان جمع نباشین چون ضرر میکنین
3- متاسفانه چیزی که تو خدمت خیلی خیلی زیاده آدم فروشیه پس خواهشا بقیه رو نردبون خودتون نکنین لطفا!
4-یکی از خوبیای خدمت اینه که کلی جوون از جاهای مختلف که نیازهای خاصی داره اون مناطق و رشته های مختلف دورتونن که تو دونشگاه فقط با هم رشته ای هاتون بودین پس نهایت استفاده رو ازشون ببرین و از ایده هاشون تو بقیه زمینه ها ی مالی , علمی و تجربی استفاده کنین
5- زیاد مسایلو برا خودتون بزرگ نکنین ، اینکه اینجا پادگانه فلان میکنن بهمان میکنن اگه فلان کنی و ... مال قدیما بود الان هیچ کی حق نداره کوچکترین توهین و برخورد فیزیکی و ... با شما داشته باشه پس به کسی روی الکی ندین اما زیاده روی هم نکنین
6 - تو خدمت درس خوندن خیلی سخته ولی به نظرم اگه سعی کنین تو دوره های فنی ادواری یا بعد از ظهرا شرکت کنین فوق العادس براتون
7و به نظرم مهمترین چیزی که تو خدمت یاد گرفتم : نظام پادگان بریه اصل استواره : فقط ترس
اگه بترسین به دستورات عمل میکنین ولی اگه از مافوق نترسین عملا هیچ کاری از دستش بر نمیاد
ولی سعی هم نکنین الکی اضاف بخحورین ( تاکید میکنم الکی! )
سعی کنین چن تا دوست خوب گیر بیارین و موفق باشین
: ))![]()
خوب حق دارم دیگه یه ماه پیش پذیرش سپاه گرفتم.سپاه بیفتم آموزشی ندارم.و اینکه محل خدمتمم یک کیلومتری خونمون میفتم
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا امروز میرم پلیس بعلاوه10 ببینم قسمتم چی میشه ایشالله که سپاه باشم![]()
این عکس برای آموزشی خودم هست و چیزایی که بهمون دادن . برای اون دوستانی که تازه میخوان برن آموزشی و نمیدونن چیا میدن. داشتم دنبال یه مدرکی میگشتم ، پیداش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که مببینید کامل همرو دادن و این در حالی هست که دوست من 1 ماه ییش افتاده پرندک و تا به حال فقط لباس تنشو بهش دادن!
یادش بخیر![]()
دوستانی که محل خدمتشون مشخص شده ، لطفا با شماره 096480 تماس بگیرن و ببینن که محل خدمت اعلام میکنه یا فقط تاریخ اعزام میگه![]()
سلام بچه ها من چند روز پیش دفترچه رو پست کردم و افتادم اول اردیبهشت.حالا تا کی وقت دارم جون بکنم برا تعیین محل خدمتم؟
دوستان برای قند خون کمتر از 70 معافیت وجود داره ؟
حداکثر دو ماه مونده به اعزام باید برگه سبزت رو بدی جایی که میخوای پذیرش بگیری.
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)