ماکس نت در حال حاظر نون اعتبارشو میخوره
خیلیها مثل من حوصله قطع رانژه و ... را نداشتند و مجبور شدند ماکس نت را تمدید کنند
ولی کور خونده اینبار اگه کاهش قیمت تعرفه ها صورت نگیره و یا حداقل اون ثبات گذشته را حفظ نکنه، ترکش خواهم کرد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماکس نت در حال حاظر نون اعتبارشو میخوره
خیلیها مثل من حوصله قطع رانژه و ... را نداشتند و مجبور شدند ماکس نت را تمدید کنند
ولی کور خونده اینبار اگه کاهش قیمت تعرفه ها صورت نگیره و یا حداقل اون ثبات گذشته را حفظ نکنه، ترکش خواهم کرد
حالا شما کجاشودیدی. کمترین قیمتش ۴ گیگ ماکس کلس بود که ژارسال 27000 تومن بود! بعد عید شد 30000 تومن الانم که قیمتهاشو کاهش داده همون ۴گیگه سه ماهه رو میده 33500 تومن!!!!! اونوقت میگه کاهش قیمت . مزخرفترین حرفی که تا حالا شنیدم همین بوده وا.......![]()
حالا شما کجاشودیدی. کمترین قیمتش ۴ گیگ ماکس کلس سه ماهه بود که پارسال 27000 تومن بود! بعد عید شد 30000 تومن الانم که قیمتهاشو کاهش داده همون ۴گیگه سه ماهه رو میده 33500 تومن!!!!! اونوقت میگه کاهش قیمت . مزخرفترین حرفی که تا حالا شنیدم همین بوده وا.......![]()
دوستانی که مشترک مخابرات هستید میتونید از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد بخش حساب کاربری بشید؟ از چند روز پیش من هر بار دکمه ورود رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته. با چند تا مرورگر و حتی روی یک کامپیوتر دیگه تست کردم باز هم نشد.خواستم از دوستان بپرسم مشکل همگانیه ؟
قبلا شبها پینگ میترکید
حداقل صبح میشد اینترنت داشت ولی الان
از ساعت 11 صبح شده این
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه ادا بازی های اینترنت دوباره شروع شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم این مشکل رو دارم![]()
دوست منم این مشکلو داره
مرکز فهمیده گفته نمیدونم دسترسی به پنل ندارند یا بسته شده یه چنین چیزی
الان بیچاره دوستم چندین روزه بدون نته
باز شما ترافیک دارین و استفاده میکنین
سلام دوستان من 2سال از مخابرات سرویس دارم نا چند روز پیش نامحدود میگرفتم ولی الان دیگه نامحدود ارائه نمیدن 2مگ محدود گرفتم سرعت دانلود 130هست کمه نه؟
میخوام نامحدود از مکس نت بگیرم کدوم یک از سرویس های مکس نت نامحدودش بالای 100 دانلود میده قیمت هم زیر 40-50؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)