کسی پاسخگو نیست؟!!!
مرکز سه رشت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی پاسخگو نیست؟!!!
مرکز سه رشت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید
شاتل بهترین سرویسو میده..البته اگه اهل دانلود زیادی باید بیخیال شی
کسی از دوستان میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟
1- باید واسه اطمینان وقتی ساعت 1 شب شد ، یه بار خاموش روشن کنی مودم رو و همچنین وقتی ساعت 7 صبح شدم این کارو تکرار کنی ، اگه این کارو انجام ندی ،ممکنه اونوقت مجبور شی هر بار زنگ بزنی پشتیبانی تا بررسی کنن و حجمت رو برگردونن !!
2- واسه بعضی ها خوب بوده و واسه بعضی ها بد ، پیشنهاد میکنم پست های 1 یا 2 ماه گذشته تا به امروز این تاپیک رو مطالعه کنی
3- همه جا همین جوریه قانونا ولی خب بعضی شرکت ها چون خصوصی هستن ممکنه زیاد گیر ندن.فکر کنم با عضویت نظام مهندسی و نظام پزشکی هم بشه. این رو از 2020 بپرسین
Last edited by bardiam; 18-05-2014 at 19:35.
مبارکه دوست عزیز ، ممکنه راهنمایی کنید که چطور گرفتید و چه مدارکی و مراحلی لازمه ؟! چقدر طول کشید تا نصب کنن ؟! واسه خونه شدنیه ؟!
من هر شب مودم رو خاموش روشن میکنم ولی بازم صبح میبنم 70-100 مگ الکی کم کرده تو ریز کارکردم قبلا عدد واقعی دانلود رو مینوشت ولی چند روزه الکی عدد مینویسه دیشب 2 گیگ بیشتر دان نکردن واسه خودش زده 5 گیگ امشبم ساعت 1 شب خاموش روشن کردم اومدم دیدم از 1.30 شب به بعد رایگان زده و شارژم هم صفر شده کی میشه از این قبرستون بکنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشکل همه حل شده شبا دیگه شارژشون نمیره؟
آخه من از اول این مشکل نداشتم ولی یه چندروزه وقتی مال همه درست شده مال من مشکل پیدا کرده ساعات رایگان حجمم میره:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا با نت حجمی دهن آدم بچه ها میگن سرویس میشه![]()
اونایی که با رنگ زرد مشخص کردین که رایگان هست. اون 2 تا مونده با آخر که 706 مگ رو مجانی حساب نکرده، وقتی بوده که شارژ شما تموم شده، و بعدش اون 400 مگ مجانی رو با حجم منفی دانلود کرده. تماس بگیر با پشتیبانی بهشون دقیق بگو که این ساعت 700 مگ از حجمم کم شده، برات برمیگردونن.
اون 70-100 مگ الکی هم که میگی صبح ها کم میشه، شما دانلودت رو همیشه 5 دقیق دیرتر شروع و 5 دقیق زودتر قطع کن. منم همیشه همین مشکل رو داشتم، از وقتی که 1:05 شروع میکنم و 6:55 دقیقه قطع میکنم، دیگه اون چند مگ اضافه کم نشده اصلا.
یه کپی از اساس نامه شرکت ثبت شده لازم داره،به همراه کپی کارت ملی مدیر عامل شرکت،باید برین مخابرات 4 راه گلسار اونجا همه کارها رو انجام میدن
نصبش اگه قبلاً سرویس مخابرات رو خط شما رانژه شده باشه همون لحظه انجام میشه،اما اگه سرویس نداشته باشین 2-3 روز طول میکشه تا خط رو رانژه کنن،فرقی هم نمیکنه خونه باشه یا جای دیگه،شما فقط شماره خط رو بهشون میدی،اگه خط به اسم شما باشه بهتره،در ضمن سرویس های 5 مگ و 10 مگ رو فقط قرارداد یکساله میبندن،پولش هم میتونین بگین ماهیانه به صورت اقساط بیاد رو فیش تلفن،هر ماه هم مقدار حجمی که تو قراردادتون هست به سرویستون اضافه میشه،سرویس های 10 مگ با حجم ماهیانه 5 و 8 گیگ ارائه میشه
اگه سواله دیگه ای بود در خدمتم
موفق باشید
Last edited by arash_4249; 19-05-2014 at 10:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)