يعني اينا موارد امنيتيه؟
ميشه اونايي كه بعد از دو روز از سرويسشون يه گيگ مصرف دارند زنگ بزني بگي شيطون چي دانلود مي كني آخه
من هرچي چك كردم زبون بسته ها چند ماه بود تمديد نكرده بودن ، شيطونه ميگه برم براشون تمديد كنم يه صفايي كنن!
يعني اينا موارد امنيتيه؟
ميشه اونايي كه بعد از دو روز از سرويسشون يه گيگ مصرف دارند زنگ بزني بگي شيطون چي دانلود مي كني آخه
من هرچي چك كردم زبون بسته ها چند ماه بود تمديد نكرده بودن ، شيطونه ميگه برم براشون تمديد كنم يه صفايي كنن!
موارد امنیتی کجا بود تو فقط شماره تلفن خونه طرف رو داشته باش وارد کن تمام اونایی که پایین زدم برات میاد .
بدلیل حذف این قسمت سایت از مخابرات اطلاعات حذف میگردد
بالاخره صدامون به مخابرات رسید
حذف
Last edited by Hamed-M1; 23-12-2014 at 16:37.
حذف
خوبه. انقدر این کار رو بکن تا مجبور شن این قسمت رو از حالت عمومی در بیارن!!!
خب آخه شاید من دلم نمیخواد کسی تو اکانتم سرک بکشه و ببینه وضعیت نتم چجوریه الان!!!!!!!!!!![]()
یا ابالفضل
با این وضعیت میشه برید وارد اونایی که جشنواره ای خریدن ( یعنی پول روی قیضشون میاد )مثلا بزنید 20 گیگ بخرید پولش میره پای قبض یارو بدون اینکه بفهمه یا خداااااا
شماره ملی و شماره شناسنامه و نام پدر طرف هم نوشته
Last edited by Hamed-M1; 23-12-2014 at 13:38.
حذف
حذف
دوستان من سرعتم با کابل لن عالیه ولی با وایرلس سرعتم خیلی کم میشه(با گوشی) کسی میدونه چرا؟؟؟
1-ممکنه تو اون محیط در کانالی که مودمت قرار داره مودم های دیه هم قرار داشته باشن .
2-به میزان انتن دهی وایرلس هم برمیگرده اگر انتن دهی خیلی ضعیف بشه سرعت ضعیف میشه ولی بالای 30 درصد تا سرعت 5 مگ رو کامل میده
3-اگر وایلس سری b ( منقرض شده شاید 6 سال پیش) باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)