دوستان برای منم امد 19 اسفند اعزام هستم .
داداش خیلی داری سخت میگیریا.
هیچ کس نمیاد دٌنگی باهات خونه اجاره کنه .
اگه هم همچین چیزی بشه و اجاره نامه هم به نام کسه دیگه بخوره باز هم هزینه ها سر به فلک میکشه ( غذا و رفت و آمد و ...)
بعد از ظهرا تو همه جا عشق و حاله هیشکی بهت کار نداره .
تو پادگان ما برنامه فوتبال ، بدن سازی ، زورخونه ، تنیس ، پینگ پنگ ، والیبال ، فوتبال دستی و ... همیشه برپا بود . کیف میکردیم. حالا برا ما خیلی هتل بود ولی جاهای دیگه حداقل فوتبال داره دیگه.
دیگه اون زرنگی خودشونه دیگه .
بچه های ما زیر لباس نظامی لباس شخصی میپوشیدن بعد که از پادگان خارج میشدن لباساشون و در میاوردن میزاشتن تو یه پلاستیک.[/QUOTE]
رفیق تو یگان هم مثل آموزشی 9/5 شب خاموشیه ؟ نمیشه فوتبال دید تا دو شب ؟
فکر کنم دوسال زندانی باشیم اینجور که معلومه![]()
رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا:
این 24 کردن بهانه بود.گفتن 93 مدت سربازی 24 ماه میشه که هر چه قدر نیرو میخوان برن تا قبل عید برن.
انقدر دفترچه پست کردن و رفتن که ظرفیتشون تکمیل شده
سلام دوستان من امروز( 5بهمن)رفتم پلیس 10+وبرگه سبز(کد) رو گرفتم اول گفت برو 10روز دیگه میاد یعنی 4روز قبل اعزام ولی چون پذیرش گرفته بودم یکم پافشاری کردم نگاه کرد دید اومده بدبخت ضایع شد.افتادم سپاه انصارالمهدی زنجان(استانمون).اموزشی ندارم اموزش تکمیلی بسیج رو رفتم
فقط یه سوال :اونایی که اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن آیاعضو فعال گردان امام حسین به مدت دو سال بودن کسری داره اگه داره چقدر؟؟؟؟؟(عضو حلقه صالحین پایگاه نیستم فقط تو تو برنامه های گردان شرکت میکنم)
سلام دوست عزیز منم 19بهمن اعزامم منم پذیرش گرفتم اموزشی هم ندارم.امروز رفتم پلیس10+ و المثنی برگه سبز رو گرفتم
افتادم سپاه. محل اموزشیمم سپاه استانمون
تو هم برو بگیر
دوستان الان از یه آدم آگاه پرسیدم، گفت سال به سال خدمت از برج 3 حساب میشه قوانینش هم از برج 3 اعمال میشه
یعنی کسایی که برج 2 سال بعد اعزامن با همین قوانین امسال اعزام میشن
کسی قبلا اینو شنیده؟ من اینو از یه سرهنگ شنیدم الان
همه جا که این طور نیس تازه من منظورم فوتبال بازی کردن بود هر چند تو آسایشگاه ما یه تی وی 42" بود با یه گیرنده دیجیتال با پشتیبانی از تمام فرمت های از طریق USB که موقع هایی که من پست بودم فلش میبردم بچه های شهرستانی فیلم نگاه کنن![]()
یه چیزی هم بگم : تا وقتی که این قاون خاموشی باشه هیچ کس نمیخواد بخوابه ولی تو پادگان ما این قانون نبود همه خودشون ساعت 10 خواب بودن
اگه این طور باشه پس چرا قانون 21 ماه شدن از 91/1/1 اعمال شد؟؟!![]()
کلک زدن![]()
واقعا محل آموزش اعلام شده.استرسم زد بالا.خدایا پذیرش سپاه گرفتم یعنی سپاه میفتم؟فردا میرم ببینم چی شده
دعا کنین خدااااااااااااااااااااااا ااااااا
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)