تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1973 از 2550 اولاول ... 97314731873192319631969197019711972197319741975197619771983202320732473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,721 به 19,730 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان عزیز یه کم شعار بدن علیه ماکسنت! صداتون نارساست!

.............

واسه اینکه اسپم نشه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سرویس 128 نامحدود طلایی مکس نت چقدر سرعت دان لود میده ؟

سرویس 512 برنزی چقدر سرعت میده ؟

پینگ هاش خوبه ؟ برای بازی انلاین و... چطور هستش ؟

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

دوستان عزیز یه کم شعار بدن علیه ماکسنت! صداتون نارساست!

.............

واسه اینکه اسپم نشه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من که میدونم روزی 30 دقیقه بیشتر پینگت اینطوری نیست ولی تو باز بگو 24 ساعته 7 روز هفته 12 ماه سال اینطوریه ولی با همه ی این حرفا اینو میزارم که نگی شعار دادی ( جمع کن ماکس نت رو باو به قول خودمون ازوه مرسیه خوان گور مکس نت دن بیر شی چیخماز !‌ )

مال تابناک از همه جالب تره
    Last edited by babak_eivazi; 11-06-2014 at 16:35.

6. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

8. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان سرویس 128 نامحدود طلایی مکس نت چقدر سرعت دان لود میده ؟ سرویس 512 برنزی چقدر سرعت میده ؟ پینگ هاش خوبه ؟ برای بازی انلاین و... چطور هستش ؟
    128 نامحدود 30-35 و 512 برنزی 40-45. 256 طلایی 45. 1024 برنزی 55-60پینگاشم مونده به ساعتش ... بچه ها بازیه آنلاینم می کنن ...ولی بجز اکانتهای نامحدودش قیمتهاش و سرعتاش اصلا خوب نیستن .

10. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    الان من اولترا دارم.روی تقریبا 8 مگ بسته شده.
    الان برم کلاسیک بگیرم امکانش هست سرعتو رو پایین تر ببندن؟

12. این کاربر از reza_pa48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamed48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت دانلود سرویس 128 مخابرات شبا چنده و از چه ساعتی دانلود رایگان شروع میشه؟

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من که میدونم روزی 30 دقیقه بیشتر پینگت اینطوری نیست ولی تو باز بگو 24 ساعته 7 روز هفته 12 ماه سال اینطوریه ولی با همه ی این حرفا اینو میزارم که نگی شعار دادی ( جمع کن ماکس نت رو باو به قول خودمون ازوه مرسیه خوان گور مکس نت دن بیر شی چیخماز !‌ )

مال تابناک از همه جالب تره
    نه، خواستم به شوخی یه عرض ادبی کرده باشم. پینگ رو هم همینجوری شانسی گذاشتم که پست، اسپم نشه وگرنه همه می دونن که دیگه ماکس، پینگ های خوبی نداره.

....................

یه نکته رو هم بگم، البته تا جایی که یادم میاد یه بحث مختصر تو تاپیک شد ولی الان که وقت دارم خواستم منم در موردش بنویسم. البته دارم در مورد وضعیت وی آی پی می نویسم که چند دوره ست کاربرشم و از تغییرات بقیه سرویس ها دقیق مطلع نیستم.

میشه گفت تو این 8-9 ماه اخیر، دوبار تعرفه ها توسط شرکت های مختلف کاهش یافته. ولی اگه همین مورد کاهش قیمت تعرفه ها رو در مورد ماکس بررسی کنیم، می بینم که ماکس بازم تو کلاهبرداری شاهکار کرده. به این صورت که :

بار اول، اومد به جای کاهش قیمت، 6 گیگ حجم اضافه کرد. یعنی 8 گیگ وی آی پی رو میداد 98 تومن، اومد همون 98 تومن رو نگه داشت و عوضش 6 گیگ حجم اضافه کرد. البته واسه یوزری مثل من که تو 3 ماه حدود 15 گیگ حجم مصرف می کنه، فرقی نداشت و استقباهم کردم که دیگه حجم اضافی کمتر می خرم. ولی اگه فرض بر این باشه که 8 گیگ واسه یه یوزری کافی بوده باشه، رسما این کاهش ظاهری به هیچ دردش نمی خوره.

ولی بار دوم، به بار اول هم رودست زد. یعنی چی کار کرد؟ این کارو کرد که اومد در مورد سرویس، تعرفه رو از شبانه جدا کرد یعنی تعرفه رو بازم تو ظاهر از 98 تومن کرد 83 تومن ولی به جاش 3 تا 5 تومن واسه هر ماه شبانه اومد روش که بازم شد همون 98 تومن.

تازه قضیه اصلی و قدیمی و همیشگی بماند که همین 98 تومن رو طوری می پیچونه که میشه 116530 تومن.

به عبارت دیگه با هر بار کاهش و به محض دیدن خبر، میرم سراغ تعرفه ها ولی دریغ از 1000 تومن کاهش. نه اینکه محتاج 1000 تومن باشما ولی همین که ببینم حداقل شرکت، دستور کاهش سراسری رو اعمال می کنه حتی نه به صورت واقعی، برام کفایت می کنه نه اینکه هر بار ببینم یوزر رو می پیچونه و احمق فرض می کنه. ( این بخش آخر رو خطاب به خودم میگم نه سایر یوزرهای ماکس ). البته از اون جایی که تو این مملکت تقریبا همه چیز یه جورایی جبره تا اختیار حتی اگه به ظاهر اختیاری باشه، گیر کردم و موندم. فقط اگه امکان داشتن یه خط دیگه رو داشتم، بعید می دونم تو هیچ شرکتی بیش از 1 دوره می موندم.

خلاصه اگه کسی حوصله و البته آدمش رو تو تنظیم مقررات رادیویی داشته باشه، بدجور می تونه حال ماکس رو بگیره.

شرمنده بابت پست طولانی.

15. 6 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نه، خواستم به شوخی یه عرض ادبی کرده باشم. پینگ رو هم همینجوری شانسی گذاشتم که پست، اسپم نشه وگرنه همه می دونن که دیگه ماکس، پینگ های خوبی نداره.

....................

یه نکته رو هم بگم، البته تا جایی که یادم میاد یه بحث مختصر تو تاپیک شد ولی الان که وقت دارم خواستم منم در موردش بنویسم. البته دارم در مورد وضعیت وی آی پی می نویسم که چند دوره ست کاربرشم و از تغییرات بقیه سرویس ها دقیق مطلع نیستم.

میشه گفت تو این 8-9 ماه اخیر، دوبار تعرفه ها توسط شرکت های مختلف کاهش یافته. ولی اگه همین مورد کاهش قیمت تعرفه ها رو در مورد ماکس بررسی کنیم، می بینم که ماکس بازم تو کلاهبرداری شاهکار کرده. به این صورت که :

بار اول، اومد به جای کاهش قیمت، 6 گیگ حجم اضافه کرد. یعنی 8 گیگ وی آی پی رو میداد 98 تومن، اومد همون 98 تومن رو نگه داشت و عوضش 6 گیگ حجم اضافه کرد. البته واسه یوزری مثل من که تو 3 ماه حدود 15 گیگ حجم مصرف می کنه، فرقی نداشت و استقباهم کردم که دیگه حجم اضافی کمتر می خرم. ولی اگه فرض بر این باشه که 8 گیگ واسه یه یوزری کافی بوده باشه، رسما این کاهش ظاهری به هیچ دردش نمی خوره.

ولی بار دوم، به بار اول هم رودست زد. یعنی چی کار کرد؟ این کارو کرد که اومد در مورد سرویس، تعرفه رو از شبانه جدا کرد یعنی تعرفه رو بازم تو ظاهر از 98 تومن کرد 83 تومن ولی به جاش 3 تا 5 تومن واسه هر ماه شبانه اومد روش که بازم شد همون 98 تومن.

تازه قضیه اصلی و قدیمی و همیشگی بماند که همین 98 تومن رو طوری می پیچونه که میشه 116530 تومن.

به عبارت دیگه با هر بار کاهش و به محض دیدن خبر، میرم سراغ تعرفه ها ولی دریغ از 1000 تومن کاهش. نه اینکه محتاج 1000 تومن باشما ولی همین که ببینم حداقل شرکت، دستور کاهش سراسری رو اعمال می کنه حتی نه به صورت واقعی، برام کفایت می کنه نه اینکه هر بار ببینم یوزر رو می پیچونه و احمق فرض می کنه. ( این بخش آخر رو خطاب به خودم میگم نه سایر یوزرهای ماکس ). البته از اون جایی که تو این مملکت تقریبا همه چیز یه جورایی جبره تا اختیار حتی اگه به ظاهر اختیاری باشه، گیر کردم و موندم. فقط اگه امکان داشتن یه خط دیگه رو داشتم، بعید می دونم تو هیچ شرکتی بیش از 1 دوره می موندم.

خلاصه اگه کسی حوصله و البته آدمش رو تو تنظیم مقررات رادیویی داشته باشه، بدجور می تونه حال ماکس رو بگیره.

شرمنده بابت پست طولانی.
    دقیقا چاره ی کار همینه که 50 تومن بدی یه خط دوم بگیری که همیشه یه سرویس رزور داشته باشی که بتونی بدون دغدغه هی شرکت عوض کنی وگرنه همه ISP ها دزدن و فقط تو بازه های زمانی محدودی درست کار میکنن. دزد ترینشون هم همین مکسنت هست با این اوضاع فکر نکنم زیاد بتونه دوم بیارن دیگه گند کارش در اومده همه ناراضی شدن

17. 4 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

....................

شرمنده بابت پست طولانی.
    دقیقا چاره ی کار همینه که 50 تومن بدی یه خط دوم بگیری که همیشه یه سرویس رزور داشته باشی که بتونی بدون دغدغه هی شرکت عوض کنی وگرنه همه ISP ها دزدن و فقط تو بازه های زمانی محدودی درست کار میکنن. دزد ترینشون هم همین مکسنت هست با این اوضاع فکر نکنم زیاد بتونه دوم بیارن دیگه گند کارش در اومده همه ناراضی شدن

19. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •