مطمئنی......!!
فکر نمیکنم که از کابل AV بشه بیشتر از 480p گرفت......
مطمئنی......!!
فکر نمیکنم که از کابل AV بشه بیشتر از 480p گرفت......
دوستان چند سوال در مورد آپدیت فریمور (داشبورد؟!) دارم...ممنون میشم راهنمایی کنید.
می خواستم بدونم این آپدیت چطور انجام میشه و چه فایده ای داره؟ برای اجرای بازی های جدید لازمه؟؟ و اینکه میگن آپدیت جدید برای ه ک و بازی های کپی مشکل ایجاد میکنه درسته؟!!![]()
در مورد LT هم لطفا یه توضیح مختصری بدین..
راستی هر نوع هارد اکسترنالی رو میشه برای آرکید استفاده کرد؟ پرتابل,آداپتوردار و...فرقی نمیکنه؟
با تشکر.![]()
یه بار گفته بودن ولی خوب اون موقع جواب من نبود.
قابهای خوشگل رو از کجا میشه خرید؟ خودمون میتونیم راش بندازیم یا نه؟
-
واسه 1000 اومین بار هم آخرین قیمت هم بهم بگین چه بهتر!!![]()
خوب در هر آپدیت معمولا بهینه سازی های نرم افزاری ایجاد میشه و امینت کنسول رو در برابر کپی بازها افزایش میده!!
از نون شب هم واجب تره!!برای اجرای بازی های جدید لازمه؟؟ و اینکه میگن آپدیت جدید برای ه ک و بازی های کپی مشکل ایجاد میکنه درسته؟!!![]()
فعلا فتوا صادر شده که داشبورد رو آپدیت نکنید! چون در اجرای یه سری بازیهای جدید از جمله Fable 3 ( البته کپی شده) مشکل اینجاد میشه .دلیلش هم اینه که این داشبورد ap2.5 رو در بازی چک میکنه!
LT مخفف Lite Touch هست و آخرین فریمور عرضه شده درایو از سوی ه کرها برای اجرا بازی های کپی میباشد. خصوصیت مهم این فریمور بالا بردن امنیت برای کپی بازها در محیط LIVE و حساس نبودن به Wave هست.در مورد LT هم لطفا یه توضیح مختصری بدین..
هر کوفتی ( هارد)راستی هر نوع هارد اکسترنالی رو میشه برای آرکید استفاده کرد؟ پرتابل,آداپتوردار و...فرقی نمیکنه؟که USB داشته باشه رو میشه بهش وصلید!
سلام دوستان قیمت جدید الیت الان تو بازار چنده؟
خودت ببین.بند چهارم زیر شکل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید330 تومن ناقابل![]()
دااشه من کی گفته همه بازی هارو پلی دیویدی میزنه؟بازی های جدید مثل فیفا 11 رو روش بازی کردم
شما نگفتی من گفتمما ۲ تا اسلیم رو همون روز اول پروندیم سر این موضوع و همه بازی ها رو play dvd میزنه. البته ما اون ورژن بتا رو زدیم. الان شما اسلیمت داشبورد کینکت هست؟
هااااا؟ اسلیم ؟؟؟
من فکر کردم ایکس باکس فت رو میگین. شرمنده. اشتباه خوندم
اسلیمم کجا بود ؟همین ارکید هم یکی از کلیه هامو فروختم خریدم!!
![]()
این اسلیم که خریدم تق تق میکرد ...ردش کردم رفت پی کارش..
قیمت روز رو کسی داره؟
بله اقا روح الا... اسلیم هم خیلی سرو صدا داره.این اسلیم که خریدم تق تق میکرد ...ردش کردم رفت پی کارش..
قیمت روز رو کسی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)