یک سالعضو بسیج پایگاه و بعدگذراندن دوره ی تکمیلی عضو گردان شدم ودیگه نرفتم پایگاه
یک سالعضو بسیج پایگاه و بعدگذراندن دوره ی تکمیلی عضو گردان شدم ودیگه نرفتم پایگاه
یک سال عضوفعال بسیج پایگاه بودم بعد گذراندن دوره ی تکمیلی عضو گردان شدم و دو سال هم اونجا فعالیت داشتم.حالا جمعا چقدکسری میگیرم؟؟؟ و موقع رفتن به اموزشی چه وسایلی با خودم ببرم
حدود 6 ماه کسری میگیری. گرفتن کسری بستگی به حضور شما در کلاسهای صالحین پایگاه بسیج و مسئول طرح صالحین پایگاه داره.
اگر برات ثبت فعالیت رد کرده باشن.از موقعی که کارت فعال رو گرفتی چند سال شده؟3سال؟
حداکثر کسری اینقدر هست. حدودا 4 سال فکر کنم بشه تا 6 ماه کسری رو بگیری
من اصلا عضو حلقه های صالحین نبودم
بیشتر از 2سال عضو گردانم حالا نمیدونم عضو فعال گردان بودن کسری داره یا فقط بایدعضو حلقه صالحین باشی؟؟
حالا که من اموزشی ندارم باید قبل اموزشی برم مدارک تحویل بدم تا اموزشیم لغو بشه یا تو اموزشی2روز تا یک هفته ای مدارکو باید تحویل بدم؟؟؟؟؟؟
زنگان>>>>>>>>>>>
لطفا جواب این سوالم بدید![]()
سلام دوستان من 19 بهمن اعزامم 15 دیماه دو روزه پذیرش سپاه گرفتم و گفتن احتمالا یزد این دوره داره درسته.4 سال عضویت فعال دارم.دوره ی تکمیلی رو هم یکساله پیش گذروندم.حالا از کجا بدونم حتما سپاه میفتم.اعزامی 19 بهمن از سیستان وبلوچستان هستم.![]()
میشه از طریق سامانه پیامکی محل اموزش رو فهمید.چون تا پنجشنبه که استعلام کردم هنوز معلوم نبودیعنی سپاه میفتم
![]()
19 بهمن ایشاالله هم خدمتی سپاهی برای یزد کسی نبودالبته اینم بگم که من با 180 روز اضافه دارم میرم خدمت.قسمتی از قانون اومده افرادیکه پوشش بهزیستی و کمیته امداد هسنتد اضافه هاشون بخشیده میشه درسته
دهم بهمن باز میام ومیگم که هم خدمتی...................![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)