سلام شما شاید بتونی isp رو عوض کنی ولی جایی که من هستم یه isp بیشتر نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام شما شاید بتونی isp رو عوض کنی ولی جایی که من هستم یه isp بیشتر نیست
آنلاین ثبت نام کردم آشنای اول، پینگش اگه همین جوری ثابت باشه خوبه! سرعت دانلود مهم نیست 2-3 سال اندیشه نامحدود داشتم تمام اینترنتو دانلود کردم!![]()
256 نامحدود 1 به 10 پورت اندیشه سرعت از 3 تا 8 از چاله افتادم تو چاه پورت مخابرات داشتم با همین سرویس 20 تا 30 میرفت . ای خداااااااااااا راستی مرکز 5
سلام
من شرکتم تهران ثبت شده و فعال است می تونم 5 یا 10 مگ از مخابرات سرویس بگیرم یا اینکه شماره خط هم براشون مهمه که مال شرکت باشه؟
واسه منزل جدید میخوام اینترنت بگیرم مرکز2(خیابون تختی ساکنیم) میشه بفرمایید چه شرکتی خوبه؟(شاتل و پارس که پورت خالی نداشتن)
دمتون گرم![]()
با مدارک شرکت الزاما باید واسه خط شرکت اینترنت گرفت یا واسه خونه میشه ؟ چه مدارکی میخواد ؟ ممنون
سلام دوستان. چند سوال درباره اینترنت آشنای اول دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
1) آیا درسته این شرکت حجم دانلود شده در ساعات رایگان 1تا7صبح رو از اکانت کم میکنه و برای اینکه اپراتورهاش بتونن این حجم اشتباهی کم شده رو به اکانت برگردونن، باید حتما یکبار در ساعت 1 و یکبار در ساعت 7 مودم خاموش و روشن بشه؟
2) سرعت سرویس های 1مگابیت و 2مگابیت این شرکت در روز و شب چقدره؟ آیا سرعت ثابته یا نوسان داره؟ وضعیت پینگ این سرویس ها نسبت به سرویس های مشابه شرکت های دیگه چطوره؟ و اینکه آیا کیفیت سرویس های آشنای اول در مراکز مخابراتی مختلف، فرق میکنه؟
3) آیا درسته که برای گرفتن سرویس های 1مگابیت به بالا حتما باید دانشجو باشی و کارت دانشجویی ارایه بدی؟ راهی نداره که بشه سرویس 1یا2مگابیت رو بدون کارت دانشجویی گرفت؟
حواستون باشه جدیدا اعلام کردن خطی که رانژه بشه تا 3 ماه نمیشه تغییر شرکت بدین و باید رو همون شرکت باشین , البته استثنا اینه که مثلا اگه بخوای از شاتل جمع کنی بری آشنای اول میشه ولی برعکس نمیشه , خخخخخخخخخخخخ
اینطور که مشخصه مخابرات شمشیر رو برای سایر رقبا از رو بسته , ببینیم میتونه سرویس خوب بده یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)