تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1972 از 2014 اولاول ... 97214721872192219621968196919701971197219731974197519761982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,711 به 19,720 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مولر: باید ببینم پرسپولیس چه امکاناتی دارد / آنها از من قهرمانی می خواهند

کانون هواداران پرسپولیس: کلاوس تاپ مولر در مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه از بازیکنان ایرانی ذهنیت خوبی دارم گفت: برای هرگونه همکاری با این باشگاه نیاز به شناخت کامل از امکانات و کیفیت بازیکنان پرسپولیس دارم. کلاوس تاپ مولر مربی آلمانی امروز با عباس انصاریفرد مدیرعامل و اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دیدار و طرفین در خصوص خواسته های خود برای همکاری در فصل آینده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
    در این دیدار مدیر عامل پرسپولیس با اشاره به نتایج ضعیف این باشگاه در فصل گذشته تاکید کرد هدف مدیریت این باشگاه در فصل جدید تبدیل شدن پرسپولیس به یک تیم قدرتمند و مدعی در مسابقات لیگ برتر و بازگشت این تیم به لیگ قهرمانان آسیاست.

وی با بیان اینکه پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه آسیا به شمار می رود و از پتانسیل بالایی به لحاظ بازیکن و امکانات برخوردار است، آمادگی مدیریت این باشگاه را برای همکاری با یکی از مربی برجسته فوتبال آلمان را اعلام کرد.
    انصاریفرد تصریح کرد: مربیان کلاس فوتبال آلمان از نظم و انضباط بالایی برخوردارند و با بکارگیری دانش روز فوتبال دنیا می توانند پرسپولیس را به جایگاه اصلی خود بازگردانند.

در ادامه این دیدار کلاوس تاپ مولر مربی آلمانی ضمن ابراز خرسندی از برخورد مسئولان باشگاه پرسپولیس و حضور در ایران اظهار داشت: من از فوتبال ایران ذهنیت خوبی دارم. مهدوی کیا، کریم باقری، علی کریمی بازیکنانی بودند که عملکرد آنها را در بوندس لیگا زیر نظر داشتم و حتی زمانی که سرمربی بوخوم بودم با علاقمندی خواستار انتقال مهدوی کیا با این باشگاه شدم.

وی افزود: خوشحالم که از باشگاه بزرگی نظیر پرسپولیس پیشنهاد همکاری دارم ولی این همکاری قبل از هرچیز مستلزم شناخت من نسبت به امکانات، بازیکنان و تحقق شرایط مورد نظر طرفین است.
    مولراضافه کرد: در این دیدار بیشتر پیرامون کلیات و وضعیت موجود باشگاه پرسپولیس با مسئولان این تیم گفتگو کردیم و قرار است طی روزهای آینده پس از بازدید از امکانات محل تمرین، درباره جزئیات این همکاری با مسئولان پرسپولیس وارد مذاکره شوم.

این مربی آلمانی یادآور شد : مسئولان باشگاه پرسپولیس از من تیمی در حد قهرمانی می خواهند و من باید ببینم آیا این باشگاه از نظر بازیکن و امکانات شرایط تحقق چنین خواسته ای را دارند یا نه به همین خاطر در مذاکراتی که با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم از آنها در مورد تعداد بازیکنان ملی پوش ، بازیکنان خارجی و ... صحبت های کلی را انجام دادم.

قرار است تاپ مولر در نشست روز یکشنبه خود در خصوص شرایط همکاری خود با باشگاه پرسپولیس و جزئیات قرارداد خود به مذاکره بپردازد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

انصاریفرد: فردا از ميان تاپ مولر و پرزويچ سرمربي معرفي مي‌شود

کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: فردا از ميان "كلاوس تاپ مولر" و "پرزويچ" سرمربي جديد پرسپوليس را معرفي مي‌كنيم. عباس انصاري فرد اظهار كرد: جلسه كميته فني با حضور كلاوس تاپ مولر و سپس لوكا پرزويچ برگزار شد و ما نقطه نظرات اين دو مربي را بررسي كرديم و بي‌ترديد روز يكشنبه سرمربي تيم پرسپوليس از ميان يكي از اين دو مربي معرفي مي‌شود.
    وي همچنين درباره اين كه به چه دليل زمان ديدارش با پرزويچ بيشتر از تاپ مولر بود، گفت: پرزويچ سوال‌هاي بيشتري داشت و صحبت‌هايي كه با يكديگر داشتيم كمي بيشتر طول كشيد اما قرار شد صحبت‌هاي بيشتر را با تاپ مولر فردا انجام دهيم و در نهايت پس از جمع‌بندي نهايي نام سرمربي را اعلام كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه شانس كدام يك از اين دو مربي براي هدايت پرسپوليس بيشتر است، گفت: هر كدام از آن‌ها نقطه نظرات مربوط به خود را داشتند و مربيان بزرگ و سطح بالايي هستند اما حسن پرزويچ اين است كه سابقه كار در آسيا را داشته است، البته تاپ مولر هم مربي بزرگي است و موفقيت‌هاي بين‌المللي داشته است.

انصاري فرد ادامه داد: هنوز هيچ فردي به عنوان دستيار سرمربي پرسپوليس انتخاب نشده است و قرار است پس از انتخاب سرمربي ساير اعضاي كادر فني با نظر خود او تعيين شوند.

انصاري فرد درباره وضعيت بازيكنان پرسپوليس نيز گفت: وضعيت بازيكنان در كميته فني در حال بررسي است و به دنبال آن هستيم تا ثبت قرارداد بازيكنان را آغاز كنيم.

وي درباره‌ي اينكه قرارداد اشپيتيم آرفي تا روز دوشنبه ثبت مي‌شود نيز گفت: به اميد خدا قرارداد اين بازيكن را ثبت خواهيم كرد.

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

من با مولر کاملا موافقم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اگه بياد به نظرت خوبه انتخابش ؟
    سوابقش بد نیست

ولی انگار مثل وینگادا تاریخ مصرفش گذشته

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرزويچ دیگه کیه؟
    کسی سابقه ای ازش داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من با مولر کاملا موافقم

من با این قاطعیت باهاش موافق نیستم
    یعنی اصلاً با مربی المانی موافق نیستم
    ولی بهتر از بی مربی بودنه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من با مولر کاملا موافقم
    دليلش رو هم ميگي ؟

يعني پول دور ريختن مث هميشه يا من در اشتب هستم ؟

وينگادا برا تيم چي داشت ؟ به جاي اون اگه پيرواني بود با يک دهم پول اون نميتونست يه همچين کاري واسه تيم بکنه ؟

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

من با این قاطعیت باهاش موافق نیستم
    یعنی اصلاً با مربی المانی موافق نیستم
    ولی بهتر از بی مربی بودنه
    دليلش رو هم ميگي ؟

يعني پول دور ريختن مث هميشه يا من در اشتب هستم ؟

وينگادا برا تيم چي داشت ؟ به جاي اون اگه پيرواني بود با يک دهم پول اون نميتونست يه همچين کاري واسه تيم بکنه ؟
    والا تا حالا مربی هی به بزرگی مولر چه در سطح ملی چه باشگاهی به کشور ما نیومده
    مولر کسی هیت که بالاک رو 23 سالگی کشف کرد
    لوسیو هم از کشف های مولر هست
    یعنی هم می تونه بازیکن سازی کنه هم تیم رو خوب ببنده
    خیلی کارا ازش بر میاد
    گفتم، سر مربی تیم نایب قهرمان اروپا هم بوده
    کسی هم نیست که بازیکن ها با دانش مربی گریش شک کنن
    فوتبال ماشینی آلمان به درد تیم پرسپولیس می خوره، انضباط آهنی لازمه، در کنار تفکرات روز اروپا که مولر داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی خب آلمانی ها هیچ موقع خوب نتیجه نگرفتن و اصلا سبکشون به فوتبال علی اصغری ایران نمیخوره

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

مولر مربی بزرگیه...
    من باهاش موافقم و شاید بتونه واسه تیم کارساز باشه...
    اما در صورتی که یه دستیار ایرانی باسابقه مثل استیلی یا پیروانی در کنارش باشن...
    به نظرم بازیکنای پرسپولیس خیلی تنبل شدن...
    یه مربی آلمانی نیازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •