تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1971 از 4105 اولاول ... 971147118711921196119671968196919701971197219731974197519812021207124712971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,701 به 19,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

خوش بحالت یک اسفند داری میری

نگران نباشه چند روز قبل از اعزام به دستت میرسه
    خوش بحالم ؟! واس چی حالا ؟!
    البت من واسه سپاه و پذیرش اقدام کرده بودم. منتها نمیدونم شامل 1 اسفندیها میشه یا نه ! چون دوستان گفتن گویا نیست و مام میفتیم نیرو انتظامی !

در آغاز فعالیت mohammad0119's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    زیرزمین خونمون

پيش فرض

سلام دوستان من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟ 1-اموزشی که میریم میگن یک هفته ای.رفتنی با خودم چی ببرم و 2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارگ دوران تکمیلی رو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3-درضمن عضو گردان امام حسین بودن کسری هم میدن؟
    Last edited by mohammad0119; 23-01-2014 at 20:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان من دیروز رفتم +10 منو معرفی کرد به پزشک برای معاینه اولیه. (مثل اینکه سیستمش عوض شده بود. یکی خودش رفته بود دکتر قبول نکردن)
    رفتم دکتر معاینه کرد گفت پات پرانتزیه ولی شک داشت هی اندازه میزد و فکر می کرد. برام تو قسمت بیماری غیر مشهود علامت زد و گفت باید دفترچه رو پست کنی بعدش بری بیمارستان امام سجاد کمیسیون نظر بده.
    1- من خودم باید پاشم برم بیمارستان یا بهم میگن کی برم؟ اگه میگن چجوری میگن؟ یعنی من چجوری بفهمم کی باید برم؟
    2- چقدر احتمال داره معاف کامل بشم؟ احتمالش خیلی کمه نه؟ (با توجه به اینکه تمارض هم نکردم عادی وایسادم)
    3- کارشناس ارشد هستم. مدرک تاثیر داره روی نگاه دکترا؟

خودم که الان اندازه میزنم فاصله بین دو کشکک زانوم در حالت عادی که وایمیستم و پاهامو کامل به هم میچسبونم 10 سانته. یعنی حداقلش. یکم که تمارض می کنم تا 12 سانت هم میرسه
    Last edited by babakshahkaram; 23-01-2014 at 16:52.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان من دیروز رفتم +10 منو معرفی کرد به پزشک برای معاینه اولیه. (مثل اینکه سیستمش عوض شده بود. یکی خودش رفته بود دکتر قبول نکردن)
    رفتم دکتر معاینه کرد گفت پات پرانتزیه ولی فکر کنم به 10 سانت نمیرسه. برام تو قسمت بیماری غیر مشهود علامت زد و گفت باید دفترچه رو پست کنی بعدش بری بیمارستان امام سجاد کمیسیون نظر بده.
    1- من خودم باید پاشم برم بیمارستان یا بهم میگن کی برم؟ اگه میگن چجوری میگن؟ یعنی من چجوری بفهمم کی باید برم؟
    2- کجا هست این بیمارستان امام سجاد؟
    3- چقدر احتمال داره معاف کامل بشم؟ احتمالش خیلی کمه نه؟ (با توجه به اینکه تمارض هم نکردم عادی وایسادم)
    4- کارشناس ارشد هستم. مدرک تاثیر داره روی نگاه دکترا؟

خودم که الان اندازه میزنم فاصله بین دو کشکک زانوم در حالت عادی که وایمیستم و پاهامو کامل به هم میچسبونم 10 سانته. یعنی حداقلش. یکم که تمارض می کنم تا 12 سانت هم میرسه
    فقط اینا رو میتونم بهت بگم باقیشو دوستان تجربه دار میتونن راهنمییت کنن.
    1. تو خیان بهار بالاتر از طالقانی.
    2. مدرک تو بعضی معافیت ها مثل چشم تاثیر داره که مثلا هر چی مدرکت بالاتر باشه شماره چشمت برا معافیت باید بیشتر باشه.
    یکی از دوستان من پرانتزی پاش 9.5 سانت بود معاف نشد و فکر نمیکنم طوری اندازه بگیرن که شما بتونی تمارض کنی . ( اونا برا اندازه گیری فکر کنم از کولیس استفاده کنن شایدم ابزار دقیق تر که یه موقع معاف نشی)
    ولی حالت کلی چون این مورد بطور مستقیم تو قانون اومده اگر واقعا 10 سانت باشه معافی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    براي كسر خدمت جبهه پدر چطور بايد اقدام كنم (در حال حاضر مشغول خدمت هستم). بعضي از دوستان مي ژن بايد به يگاني كه پدر خدمت مي كرده مراجعه كرد. بعضي هم مي گن اگه كارت ايثار داشته باشي نيازي به مراجعه به يگان نيست و بايد بري تهران

در مورد انجام پروژه براي كسري خدمت چطور بايد اقدام كنم؟ اگه كسي مي دونه لطفا به طوركامل راهنمايي كنه

خيلي نمي تونم آنلاين بشم از كمكتون ممنون
    Last edited by h9025; 23-01-2014 at 17:19.

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوش بحالم ؟! واس چی حالا ؟!
    البت من واسه سپاه و پذیرش اقدام کرده بودم. منتها نمیدونم شامل 1 اسفندیها میشه یا نه ! چون دوستان گفتن گویا نیست و مام میفتیم نیرو انتظامی !
    کلا اموزشی تو دوره بهمن و اسفند دوره طلایی هست و اینکه 21 ماه هستش

اگه اردیبهشت اعزام بودی . خیلی سخت تر بود و هم اینکه 24 ماه بود

7. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان پدر من 4 ماه سال 67 جبهه بود تو ابادان ولی فکر کنم اتش بس بود .

و اینکه پدر من الان مدرکی در این باره نداره

چجوری میتونم از این استفاده کنم ؟ یعنی باید برای اینکار برم ابادان و بگم پدرم 4 ماه جبهه بود ؟

و اینکه اگه برم دنبالش تو سربازی تخفیف میدن و کم میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان از زمانی که درخواست رسیدگی معافیت رو ثبت میکنی تا زمانی که نتیجه اعلام بشه از طریق کمیسیون چقدر طول میکشه؟
    اگه زمان اعزام و محلش مشخص شده باشه و بخوای قبل اعزام اقدام کنی،این کار امکان پذیر هست؟بعد اینکه نتیجه مشخص شد باز طرف میوفته همون محلی که اول براش مشخص شده بود یا اینکه کلا همه چیز از توع شروع میشه؟

در آغاز فعالیت mohammad0119's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    زیرزمین خونمون

پيش فرض

باعرض سلام
    من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟
    1-اموزشی که میریم میگن 2روز تا یک هفته است درسته؟؟؟؟؟؟؟؟.رفتنی با خودم چی ببرم ؟(لوازم شخصی و مدارک)
    2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارک دوران تکمیلی روتحویل بدم یا باید تو اموزشی تحویل بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-درضمن اگر2سال عضو گردان امام حسین به صورت مستمر باشیم کسری هم میدن؟
    4-چقدر کسری میدن؟؟
    Last edited by mohammad0119; 23-01-2014 at 23:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

باعرض سلام
    من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟ 1-اموزشی که میریم میگن یک هفته ای.رفتنی با خودم چی ببرم و 2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارگ دوران تکمیلی رو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3-درضمن عضو گردان امام حسین بودن کسری هم میدن؟
    چند سال عضو بسیج فعال بودی؟
    وقتی رفتی یگان از اونجا باید اقدام کنی.هر سالی 40 روز.
    اگر 2 سال عضو فعلی از 2 ماه بیشتر کسری میخوری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •