خوش بحالم ؟!خوش بحالت یک اسفند داری میری
نگران نباشه چند روز قبل از اعزام به دستت میرسهواس چی حالا ؟!
البت من واسه سپاه و پذیرش اقدام کرده بودم. منتها نمیدونم شامل 1 اسفندیها میشه یا نه ! چون دوستان گفتن گویا نیست و مام میفتیم نیرو انتظامی !![]()
خوش بحالم ؟!خوش بحالت یک اسفند داری میری
نگران نباشه چند روز قبل از اعزام به دستت میرسهواس چی حالا ؟!
البت من واسه سپاه و پذیرش اقدام کرده بودم. منتها نمیدونم شامل 1 اسفندیها میشه یا نه ! چون دوستان گفتن گویا نیست و مام میفتیم نیرو انتظامی !![]()
سلام دوستان من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟ 1-اموزشی که میریم میگن یک هفته ای.رفتنی با خودم چی ببرم و 2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارگ دوران تکمیلی رو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3-درضمن عضو گردان امام حسین بودن کسری هم میدن؟
Last edited by mohammad0119; 23-01-2014 at 20:10.
دوستان من دیروز رفتم +10 منو معرفی کرد به پزشک برای معاینه اولیه. (مثل اینکه سیستمش عوض شده بود. یکی خودش رفته بود دکتر قبول نکردن)
رفتم دکتر معاینه کرد گفت پات پرانتزیه ولی شک داشت هی اندازه میزد و فکر می کرد. برام تو قسمت بیماری غیر مشهود علامت زد و گفت باید دفترچه رو پست کنی بعدش بری بیمارستان امام سجاد کمیسیون نظر بده.
1- من خودم باید پاشم برم بیمارستان یا بهم میگن کی برم؟ اگه میگن چجوری میگن؟ یعنی من چجوری بفهمم کی باید برم؟
2- چقدر احتمال داره معاف کامل بشم؟ احتمالش خیلی کمه نه؟ (با توجه به اینکه تمارض هم نکردم عادی وایسادم)
3- کارشناس ارشد هستم. مدرک تاثیر داره روی نگاه دکترا؟
خودم که الان اندازه میزنم فاصله بین دو کشکک زانوم در حالت عادی که وایمیستم و پاهامو کامل به هم میچسبونم 10 سانته. یعنی حداقلش. یکم که تمارض می کنم تا 12 سانت هم میرسه
Last edited by babakshahkaram; 23-01-2014 at 16:52.
فقط اینا رو میتونم بهت بگم باقیشو دوستان تجربه دار میتونن راهنمییت کنن.
1. تو خیان بهار بالاتر از طالقانی.
2. مدرک تو بعضی معافیت ها مثل چشم تاثیر داره که مثلا هر چی مدرکت بالاتر باشه شماره چشمت برا معافیت باید بیشتر باشه.
یکی از دوستان من پرانتزی پاش 9.5 سانت بود معاف نشد و فکر نمیکنم طوری اندازه بگیرن که شما بتونی تمارض کنی . ( اونا برا اندازه گیری فکر کنم از کولیس استفاده کنن شایدم ابزار دقیق ترکه یه موقع معاف نشی
)
ولی حالت کلی چون این مورد بطور مستقیم تو قانون اومده اگر واقعا 10 سانت باشه معافی.
سلام دوستان
براي كسر خدمت جبهه پدر چطور بايد اقدام كنم (در حال حاضر مشغول خدمت هستم). بعضي از دوستان مي ژن بايد به يگاني كه پدر خدمت مي كرده مراجعه كرد. بعضي هم مي گن اگه كارت ايثار داشته باشي نيازي به مراجعه به يگان نيست و بايد بري تهران
در مورد انجام پروژه براي كسري خدمت چطور بايد اقدام كنم؟ اگه كسي مي دونه لطفا به طوركامل راهنمايي كنه
خيلي نمي تونم آنلاين بشم از كمكتون ممنون
Last edited by h9025; 23-01-2014 at 17:19.
کلا اموزشی تو دوره بهمن و اسفند دوره طلایی هست و اینکه 21 ماه هستش
اگه اردیبهشت اعزام بودی . خیلی سخت تر بود و هم اینکه 24 ماه بود
دوستان پدر من 4 ماه سال 67 جبهه بود تو ابادان ولی فکر کنم اتش بس بود .
و اینکه پدر من الان مدرکی در این باره نداره
چجوری میتونم از این استفاده کنم ؟ یعنی باید برای اینکار برم ابادان و بگم پدرم 4 ماه جبهه بود ؟
و اینکه اگه برم دنبالش تو سربازی تخفیف میدن و کم میشه ؟
دوستان از زمانی که درخواست رسیدگی معافیت رو ثبت میکنی تا زمانی که نتیجه اعلام بشه از طریق کمیسیون چقدر طول میکشه؟
اگه زمان اعزام و محلش مشخص شده باشه و بخوای قبل اعزام اقدام کنی،این کار امکان پذیر هست؟بعد اینکه نتیجه مشخص شد باز طرف میوفته همون محلی که اول براش مشخص شده بود یا اینکه کلا همه چیز از توع شروع میشه؟
باعرض سلام
من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟
1-اموزشی که میریم میگن 2روز تا یک هفته است درسته؟؟؟؟؟؟؟؟.رفتنی با خودم چی ببرم ؟(لوازم شخصی و مدارک)
2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارک دوران تکمیلی روتحویل بدم یا باید تو اموزشی تحویل بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-درضمن اگر2سال عضو گردان امام حسین به صورت مستمر باشیم کسری هم میدن؟
4-چقدر کسری میدن؟؟
Last edited by mohammad0119; 23-01-2014 at 23:15.
چند سال عضو بسیج فعال بودی؟
وقتی رفتی یگان از اونجا باید اقدام کنی.هر سالی 40 روز.
اگر 2 سال عضو فعلی از 2 ماه بیشتر کسری میخوری
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)