منم این مشکلو دارم اعصابمو خورد کرده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه جالب .... من فکر می کردم ایراد از مودم من باشه ... منم این مشکل رو دارم ... بعضی وقت ها مجبور میشم مودم رو default factory کنم ...
بچه ها میگم زنگ بزنیم شاتل ... خیلی اعصاب خورد کنه .... همه باید باهم زنگ بزنیم ...
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
من فکر می کنم اینا دارن کاری می کنند که همه مجبور شن مودم های خود شاتل رو بخرند ... من خودم ASUS دارم .. با D-link هم چک کردم .. با جفتش این مشکل رو داشتم ...
به نظرم خیلی مشکل مهمیه ... نمیشه ساده ازش گذشت ....
من بیشتر شبها به این مشکل بر میخورم فکر میکنم اینجوری میخوان جلوی دانلود شبانه رو بگیرند.یه هفته ای میشه که اینترنت من هی قطع و وصل میشه و مجبورم برای رهائی از این وضعیت ، هر بار دیسکانکت بشم و یا مودمم رو روشن و خاموش کنم .
می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره ؟
برای مشهدیها تا چند روز پیش همه روی 512 اومده بوده ظاهرا اما الان مال من برگشته روی 2048 فکر کنم. چون صبح دیدم که با سرعت 100 و خورده ای دانلود میکرد.
اره شبا قطع میشه وتا یه بار مودم را خاموش وروشن نکنی درست نمیشه!
الان چند شبی هست که اینجوری شده.
حالا باید چیکار کرد را نمیدونم خوده پشتیبانی هم الکی توجیح میکنه.
من هم از صبح تا حالا نمیتونم وارد بشم. مسخره کردن خودشون رو با این کد امنیتی!
بعضی وقتها مرورگرتون رو عوض کنید وارد میشه منم صبح همین مشکل رو داشتم.من هم از صبح تا حالا نمیتونم وارد بشم. مسخره کردن خودشون رو با این کد امنیتی
بچه ها واسه من یه مشکل پیش اومده نه پشتیبانی جواب میدن نه وان سایته!یعنی میگن مشکل از شاتله
کسی از شماها عضو وی ای پی فری آفلاین هست؟
سایت بعد از اینکه فی/لتر شد ادرسش عوض شد و حالا از ای اس پی شاتل دیگه دانلود نمیشه
شماها این مشکل رو دارین با سایته>
Last edited by Facon_Archi; 10-05-2010 at 21:21.
دادا من روز مشکلی ندارم
شب هم فوفش یه بار به قعطی بخورم که با خاموش روشن درست میشه
اما با خاموش روشن کردن نمیشه که بعد از ده بار با یه ای پی بالا بیای که اونم مثلا حتی با 10 ثانیه مکس . خلاصه که به نظر من داستان از جای دیگه اب میخوره . حوصله این پشتیبانی رو هم ندارم اخه جواب هاشون به قدری مسخره هست که ادم میخواد از پشت مانیتور بزنه یارو رو نصف کنه
دانلود با سرویس 512 که 5کیلو بگیری اصل ستمه فقط همین
الان اینجا که صبا یوزر هاش همه اومدن سمت شاتل خلوت شده ظاهرا داره میترکونه
128 داره تا 100 کیلو میده به ملت
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)