تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1971 از 4714 اولاول ... 971147118711921196119671968196919701971197219731974197519812021207124712971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,701 به 19,710 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز zauos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آنسوی جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام مصطفی جان
    الان نقشه رو تو 15 داشتم نگاه میکردم
    تراکم این ورلد خیلی زیاده
    صفا به من نزدیکه مثل ورلد 12
    روستاها خیلی به هم نزدیکن
    نزدیک صفا 200 تا روستا کلا به هم چسبیدن
    نزدیک من هم همینطور
    اینطوری راحت میشه پیشرفت کرد
    ولی تعداد حمله ها هم زیاد میشه
    غارت هم که هیچی
    دم به دم غارت میکنن

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

بچه ها 15 رو جدی بگیرید.
    فعلا که وقت زیادی ازتون نمیگیره.

هخا الان رتبه 13 رو داره.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که اکانتمو زدم دیلیت بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من میخوام الان یه روستای کوچیک رو غارت کنم قبلا اسکات فرستادم حدود 900 تا از هر ریسورس داره. البته برای تمرین و دستگرمی فقط.
    صاحبش هم ولش کرده فکر کنم چون از اون اول که من بازی رو شروع کردم 79 امتیاز داره تا الان.
    باید چه نیروهایی و چند تا بفرستم تا ریسورس ها شو بگیرم بیام؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین یونیت برای غارت ال سی هستش.فکر کنم هر ال سی میتونه 80 واحد ریسورس غارت بکنه.توی مراحل اولیه همه از اسپیر استفاده میکنن ولی بعد از ال سی.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

یکی از دوستای ترکیه ایم یه راه بهم یاد داده که با مرورگر موزیلا درست میشه
    یه پک روش نصب میشه و خیلی از کارای پریمیوم رو داره
    من یه بار امتحان کردم جواب داد
    ولی بعد اینکه ویندور عوض کردم اون پک رو نتونستم دانلود کنم
    فعلا تو کفش موندم
    حاجی این پچ که میگی لینکش چیه ؟

منم از فایر فاکس استفاده میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین یونیت برای غارت ال سی هستش.فکر کنم هر ال سی میتونه 80 واحد ریسورس غارت بکنه.توی مراحل اولیه همه از اسپیر استفاده میکنن ولی بعد از ال سی.
    ممنونم ازتون
    پس یعنی فقط حدود 20 تا ال سی بفرستم درست میشه؟ بدون نیزه دار؟
    بازم متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

First of all, I would like to say that I have been honored to have you all in my tribe. Unfortunately, it has come time to disband our tribe. BDR has started attacking us, starting with me. They will continue to attack us, as we are the main threat to them in K51. In order to protect all of our tribe members, I feel we must go our separate ways.
    Personally, I will be leaving this game, partially because of all the attacks from BDR, but mostly because I need to spend more time in the real world and less in this game.
    I could appoint another Duke in this tribe, but I feel that we would still suffer the same fate. Therefore, I believe we must disband. I apologize for doing this to everyone in our tribe, as you have all been extremely loyal tribemates, but I also feel that it is in the best interest of our tribe.
    If you are looking for a recommendation as to what tribe to join, look to our allies. TaoW in K72 is a great tribe to join, and R0HAN is pretty good as well. If you are in K51, you could join DND or A+A.
    I will give everyone one week to find a new tribe. At that time, the remaining members will be kicked out, and the tribe will be disbanded. Good luck to you all in your future endeavors, and always remember SWR. It's been an honor to have you all in this tribe.
    لطفاً یکی متن بالا رو برام ترجمه کنه
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

First of all, I would like to say that I have been honored to have you all in my tribe. Unfortunately, it has come time to disband our tribe. BDR has started attacking us, starting with me. They will continue to attack us, as we are the main threat to them in K51. In order to protect all of our tribe members, I feel we must go our separate ways.
    Personally, I will be leaving this game, partially because of all the attacks from BDR, but mostly because I need to spend more time in the real world and less in this game.
    I could appoint another Duke in this tribe, but I feel that we would still suffer the same fate. Therefore, I believe we must disband. I apologize for doing this to everyone in our tribe, as you have all been extremely loyal tribemates, but I also feel that it is in the best interest of our tribe.
    If you are looking for a recommendation as to what tribe to join, look to our allies. TaoW in K72 is a great tribe to join, and R0HAN is pretty good as well. If you are in K51, you could join DND or A+A.
    I will give everyone one week to find a new tribe. At that time, the remaining members will be kicked out, and the tribe will be disbanded. Good luck to you all in your future endeavors, and always remember SWR. It's been an honor to have you all in this tribe.
    لطفاً یکی متن بالا رو برام ترجمه کنه
    با تشکر فراوان
    سلام.

تو کجا بودی تا حالا ؟
    اطلاعاتت خیلی به درد میخوره...

این نامه رو توی بازی برام فوروارد کن.
    برات ترجمش هم میکنم.
    خلاصش اینه که یارو میخواد ترایبتون رو دیسبند کنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصطفی با صفا و علی هماهنگ کن سریع روستاهای منو ازون پس فطرت نامرد پس بگیرید برای خودتون.اوضاع تی بی آر بدجوری قاراشمیشه.فقط 21عضو دارن الان.تا در نرفته یه ترایب دیگه ازش بگیریدGeorgelus
    تا همه روستاهاشو نگرفتن یا پناهنده نشده بگیرید ازش.دوباره برم سر درسم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •