تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1971 از 2014 اولاول ... 97114711871192119611967196819691970197119721973197419751981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,701 به 19,710 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مولر: فقط مي‌دانم پرسپوليس به من علاقمند است
    سرمربي اسبق تيم فوتبال بايرلوركوزن گفت: تنها چيزي كه از ايران و پرسپوليس مي‌دانم اين است كه به من براي همكاري علاقه دارند.

كلاوس تاپ ‌مولر، در گفت و گويي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري اظهار داشت: در روزهاي اخير بحث همكاري با تيمي از ايران براي من مطرح شده است. در همين حد مي دانم كه در ايران نسبت به همكاري با من علاقه وجود دارد كه اين موضوع برايم قابل توجه است.
    اين مربي 58 ساله افزود: از طريق مدير برنامه و مشاورم به من در مورد همكاري با تيم ايراني پرسپوليس پيشنهاد شده است. البته اين موضوع فقط در حد ابراز تمايل بوده و از اين حد فراتر نرفته است.
    مولر تاكيد كرد: براي انجام همكاري با پرسپوليس نياز به فرصت دارم تا در مورد همه موارد و جزييات همكاري با يكديگر به تبادل نظر بپردازيم. ابتدا بايد از اين تيم ايراني شناخت كاملي كسب كنم تا بتوانم تصميم معقول و منطقي بگيرم.
    سرمربي سال گذشته تيم ملي گرجستان يادآور شد: در مدتي كه در گرجستان بودم، نشان دادم آمادگي پذيرش مسئوليت در تيم هاي غيرآلماني را نيز دارم. پس امكان كار با تيم هاي ايراني و غير آن نيز وجود دارد.
    مولر عنوان كرد: ابراز علاقه از ايران و پيشنهاد ضمني پرسپوليس، تنها گزينه كاري براي من محسوب نمي شود. از آلمان،‌ تركيه و دو كشور ديگر اروپايي پيشنهاد دارم كه بايد هر چه سريع‌تر، تصميم گيري كنم.
    اين مربي كه در دوران جواني سابقه 3 بازي در تيم ملي آلمان را داشته است، ادامه داد:‌ در مورد حضورم در ايران همه چيز بستگي به جديت باشگاه پرسپوليس دارد. اين باشگاه بايد با جديت بخشيدن به مذاكرات نشان دهد كه واقعا خواهان همكاري با من است. در اين صورت است كه مي توان در مورد همه موضوعات به دقت صحبت كرد تا بعد در صورت توافق طرفين،‌ دورنماي كاري خوبي را ترسيم كرد.
    مولر گفت: در روزهاي آينده تصميم خودم را براي همكاري از ميان گزينه هاي موجود مي گيرم؛ زيرا دوست ندارم زمان را از دست دهم.
    مولر در دوران مربيگري سابقه همكاري با تيم هاي گرجستان، هامبورگ، بايرلوركوزن، بوخوم، ‌اينتراخت فرانكفورت،‌ والدهوف مانهايم، ويسموت آئوه، اولم، سالمور آلمان را داشته است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

گزارش روزنامه اكسپرس از وضعيت مربي آلماني:
    پرسپوليس تنها پيشنهاد تاپ‌ مولر نيست
    : نامزد آلماني مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس با پيشنهادات داخلي و خارجي روبرو است.

و به نقل از اكسپرس، كلاوس تاپ ‌مولر كه از اواخر هفته گذشته بحث حضورش در پرسپوليس مطرح شد، از تيم هاي آلماني و خارجي پيشنهاد دريافت كرده است.
    مطابق اين گزارش ‌مولر كه مدير برنامه هايش مذاكرات نه چندان جدي با پرسپوليس كرده، از دسته دوم بوندس‌ليگا پيشنهاد كار دارد.
    همچنين دو تيم تركيه‌اي از ليگ دسته اول اين كشور از مولر خواستار همكاري شده اند.
    يك خبر ديگر در اين زمينه حكايت از علاقمندي يك تيم رده اول مجارستان به وي دارد.
    تاپ‌ مولر كه تا سال گذشته ميلادي با تيم ملي گرجستان همكاري كرد، سرگرم بررسي شرايط پيشنهادات موجود خود است. گفته مي شود وي ظرف روزهاي آينده همزمان با خاتمه فصل استراحت تابستاني تيم ها و بازيكنان،‌ اقدام به انتخاب تيم مورد نظر خود خواهد كرد.
    وي در دوران مربيگري سابقه همكاري با تيم هاي گرجستان، هامبورگ، بايرلوركوزن، بوخوم،‌ اينتراخت فرانكفورت،‌ والدهوف مانهايم، ويسموت آئوه، اولم، سالمور آلمان را داشته است.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تيمها از الان ميخوان برن اردو و ... ما هنوز مونديم مدير کيه ، بازيکنا کين ، سرمربي کيه

يه همچين فوتبالي که س...يون ميان واسش تصميم ميگيرن رو بايد به گل کشوند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

براي مذاكرات نهايي با انصاري‌فرد
    مولر در باشگاه پرسپوليس حضور يافت
    مربيان آلماني و كروات مدنظر پرسپوليس شب گذشته وارد ايران شدند.

تاپ مولر و لوكا پرزويچ پس از توافقات تلفني اوليه با عباس انصاري فرد؛ مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي مذاكرات نهايي شب گذشته وارد ايران شدند.
    اين دو مربي به صورت جداگانه صبح امروز با عباس انصاري فرد در يكي از هتل هاي تهران ديدار كردند و انصاري فرد پس از توافقات اوليه و كسب پيشنهادات اين دو مربي همه چيز را به بعدازظهر امروز موكول كرد.
    همچنين مولر از دقايقي پيش وارد باشگاه شد و با انصاري فرد به مذاكره پرداخت. اين جلسه همچنان ادامه دارد.
    پرزويچ كروات نيز ساعت 16 با مديرعامل پرسپوليس ديدار و گفت و گو مي كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گزارش روزنامه اكسپرس از وضعيت مربي آلماني:
    پرسپوليس تنها پيشنهاد تاپ‌ مولر نيست
    : نامزد آلماني مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس با پيشنهادات داخلي و خارجي روبرو است.

و به نقل از اكسپرس، كلاوس تاپ ‌مولر كه از اواخر هفته گذشته بحث حضورش در پرسپوليس مطرح شد، از تيم هاي آلماني و خارجي پيشنهاد دريافت كرده است.
    مطابق اين گزارش ‌مولر كه مدير برنامه هايش مذاكرات نه چندان جدي با پرسپوليس كرده، از دسته دوم بوندس‌ليگا پيشنهاد كار دارد.
    همچنين دو تيم تركيه‌اي از ليگ دسته اول اين كشور از مولر خواستار همكاري شده اند.
    يك خبر ديگر در اين زمينه حكايت از علاقمندي يك تيم رده اول مجارستان به وي دارد.
    تاپ‌ مولر كه تا سال گذشته ميلادي با تيم ملي گرجستان همكاري كرد، سرگرم بررسي شرايط پيشنهادات موجود خود است. گفته مي شود وي ظرف روزهاي آينده همزمان با خاتمه فصل استراحت تابستاني تيم ها و بازيكنان،‌ اقدام به انتخاب تيم مورد نظر خود خواهد كرد.
    وي در دوران مربيگري سابقه همكاري با تيم هاي گرجستان، هامبورگ، بايرلوركوزن، بوخوم،‌ اينتراخت فرانكفورت،‌ والدهوف مانهايم، ويسموت آئوه، اولم، سالمور آلمان را داشته است.

اين تيما اگه به اولويت کاريش باشه : عجب سرمربي بزرگي بوده !

يه مشت پول مفت رو بايد باز به هدر داد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حالا این خبر رو ببینید

تاپ مولر با انصاري فر ديدار کرد

"کلاوس تاپ مولر" مربي سرشناس آلماني امروز با مديرعامل و کميته فني باشگاه پرسپوليس ديدار کرد.

به گزارش سرويس ورزشي برنا، کلاوس تاپ مولر مربي سرشناس آلماني که براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس به ايران سفر کرده است،امروز با مديرعامل و جمعي از اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس ديدار و گفت و گو کرد.
    در اين ديدار دو طرف به بيان ديدگاه هاي خود پرداخته و قرار شد ابتدا مولر از امکانات باشگاه ديدن کرده و در جلسه روز آينده روي جزئيات بيشتري مذاکره نمايند.
    کلاوس تاپ مولر يکي از گزينه هاي جدي باشگاه پرسپوليس براي هدايت سرخپوشان در فصل جاري است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت : نهایتا تا 24 ساعت آینده سرمربی جدید تیم پرسپولیس را معرفی خواهیم کرد تا بیشتر از این زمان را از دست ندهیم.
    عباس انصاری عنوان کرد: امروز (شنبه) با کلاس تاپ مولر و پرزویچ دیدار دوستانه ای داشتیم و شرایط و برنامه های این دو مربی را مورد بررسی قرار دادیم اما برای این که نام سرمربی جدید را معرفی کنیم احتیاج به زمان داریم.
    وی ادامه داد: شاید امشب شاید هم تا صبح فردا نام سرمربی جدید را اعلام خواهیم کرد اما در هر شرایط باید هر چه سریعتر نام سرمربی جدید را معرفی کنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آشنایی با گزینه اصلی سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس / کلاوس تاپ مولر

کانون هواداران پرسپولیس: کلاوس تاپ مولر، مربی 58 ساله آلمانی که گزینه اصلی سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس است، سابقه مربیگری در 10 تیم باشگاهی را دارد.
    کلاوس تاپ مولر در تاریخ 12 اوت سال 1951 در "ریورنیخ" در آلمان غربی به دنیا آمد. این مربی 58 سال از سال 1972 با بازی در تیم "کایزرس لاترن" به دنیای حرفه‌ای فوتبال وارد شد. او تا سال 1980 به بازی در این تیم سرخپوش آلمانی ادامه داد و طی این 9 سال توانست یکبار در سال 1976 در دیدار نهایی مسابقات DFB-Pokal حضور یافته و طی سال‌های 1979 و 1980 به مقام سوم بوندس لیگا دست یابد.
    تاپ مولر در سال 1980 از تیم کایزرس لاترن جدا شد و به تیم "دالاس تومادو" آمریکا پیوست و تا سال 1984 به بازی در این تیم ادامه داد.

مولر در سن 33 سالگی به آلمان بازگشت و این بار در تیم اف اس وی "سالمروهر" مشغول به بازی شد. وی پس از دو فصل بازی در تیم سالمروهر در سن 35 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و با حضور در راس کادر فنی این تیم به دنیای مربیگری وارد شد.

همکاری تاپ مولر در تیم سالمروهر به عنوان مربی به بیش از یک فصل نرسید و او این تیم را در سال 1988 به مقصد "اولم" ترک کرد. او تا سال 1990 در تیم اولم به مربیگری پرداخت و در سال 1990 به تیم "ویسموت" رفت. "والدهوف مانهایم" دیگر تیمی بود که این مربی آلمانی طی سال‌های 1991 تا 1993 در آن به مربیگری پرداخت.

کلاوس تاپ مولر در سال 1993 مربیگری تیم "اینتراخت فرانکفورت" را برعهده گرفت و به سطح اول فوتبال آلمان وارد شد اما همکاریش با این تیم نیز به بیش از یک فصل نرسید. مولر در سال 1994 مربیگری تیم بوخوم را پذیرفت و تا سال 1999 در این تیم حضور داشت. او در اواسط فصل 99 - 1998 بوندس لیگا مهدی مهدوی کیا را به تیم بوخوم برد و زمینه حضور این بازیکن در بوندس لیگا را فراهم آورد.

"ساربروکن" مقصد بعدی تاپ مولر بود. او در سال 1999 به این تیم رفت و یک فصل این تیم را در بوندس لیگا 2 هدایت کرد. او در سال 2001 مربیگری تیم "بایر لورکوزن" را پذیرفت و به بوندس لیگا یک بازگشت. مولر طی دو فصل حضور در این تیم توانست به دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد، عنوان نایب قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی آلمان را نیز کسب کند. تمام این افتخارات در فصل 02 - 2001 رقم خورد. مولر در سال 2003 لورکوزن را به مقصد "هامبورگ" ترک کرد اما نتوانست طی یک فصل حضور در این تیم به افتخارات چشم گیری دست یابد.

این مربی 58 ساله سابقه مربیگری در عرصه ملی را هم دارد. او طی سال‌های 2006 تا 2008 در تیم ملی گرجستان مربیگری کرده است. او کمتر از یکسال پس از جدایی از تیم ملی گرجستان در آستانه عقد قرارداد با تیم فوتبال پرسپولیس است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حالا این خبر رو ببینید

تاپ مولر با انصاري فر ديدار کرد

"کلاوس تاپ مولر" مربي سرشناس آلماني امروز با مديرعامل و کميته فني باشگاه پرسپوليس ديدار کرد.

به گزارش سرويس ورزشي برنا، کلاوس تاپ مولر مربي سرشناس آلماني که براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس به ايران سفر کرده است،امروز با مديرعامل و جمعي از اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس ديدار و گفت و گو کرد.
    در اين ديدار دو طرف به بيان ديدگاه هاي خود پرداخته و قرار شد ابتدا مولر از امکانات باشگاه ديدن کرده و در جلسه روز آينده روي جزئيات بيشتري مذاکره نمايند.
    کلاوس تاپ مولر يکي از گزينه هاي جدي باشگاه پرسپوليس براي هدايت سرخپوشان در فصل جاري است.
    حالا اگه بياد به نظرت خوبه انتخابش ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مولر: باید ببینم پرسپولیس چه امکاناتی دارد / آنها از من قهرمانی می خواهند

کانون هواداران پرسپولیس: کلاوس تاپ مولر در مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه از بازیکنان ایرانی ذهنیت خوبی دارم گفت: برای هرگونه همکاری با این باشگاه نیاز به شناخت کامل از امکانات و کیفیت بازیکنان پرسپولیس دارم. کلاوس تاپ مولر مربی آلمانی امروز با عباس انصاریفرد مدیرعامل و اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دیدار و طرفین در خصوص خواسته های خود برای همکاری در فصل آینده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
    در این دیدار مدیر عامل پرسپولیس با اشاره به نتایج ضعیف این باشگاه در فصل گذشته تاکید کرد هدف مدیریت این باشگاه در فصل جدید تبدیل شدن پرسپولیس به یک تیم قدرتمند و مدعی در مسابقات لیگ برتر و بازگشت این تیم به لیگ قهرمانان آسیاست.

وی با بیان اینکه پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه آسیا به شمار می رود و از پتانسیل بالایی به لحاظ بازیکن و امکانات برخوردار است، آمادگی مدیریت این باشگاه را برای همکاری با یکی از مربی برجسته فوتبال آلمان را اعلام کرد.
    انصاریفرد تصریح کرد: مربیان کلاس فوتبال آلمان از نظم و انضباط بالایی برخوردارند و با بکارگیری دانش روز فوتبال دنیا می توانند پرسپولیس را به جایگاه اصلی خود بازگردانند.

در ادامه این دیدار کلاوس تاپ مولر مربی آلمانی ضمن ابراز خرسندی از برخورد مسئولان باشگاه پرسپولیس و حضور در ایران اظهار داشت: من از فوتبال ایران ذهنیت خوبی دارم. مهدوی کیا، کریم باقری، علی کریمی بازیکنانی بودند که عملکرد آنها را در بوندس لیگا زیر نظر داشتم و حتی زمانی که سرمربی بوخوم بودم با علاقمندی خواستار انتقال مهدوی کیا با این باشگاه شدم.

وی افزود: خوشحالم که از باشگاه بزرگی نظیر پرسپولیس پیشنهاد همکاری دارم ولی این همکاری قبل از هرچیز مستلزم شناخت من نسبت به امکانات، بازیکنان و تحقق شرایط مورد نظر طرفین است.
    مولراضافه کرد: در این دیدار بیشتر پیرامون کلیات و وضعیت موجود باشگاه پرسپولیس با مسئولان این تیم گفتگو کردیم و قرار است طی روزهای آینده پس از بازدید از امکانات محل تمرین، درباره جزئیات این همکاری با مسئولان پرسپولیس وارد مذاکره شوم.

این مربی آلمانی یادآور شد : مسئولان باشگاه پرسپولیس از من تیمی در حد قهرمانی می خواهند و من باید ببینم آیا این باشگاه از نظر بازیکن و امکانات شرایط تحقق چنین خواسته ای را دارند یا نه به همین خاطر در مذاکراتی که با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم از آنها در مورد تعداد بازیکنان ملی پوش ، بازیکنان خارجی و ... صحبت های کلی را انجام دادم.

قرار است تاپ مولر در نشست روز یکشنبه خود در خصوص شرایط همکاری خود با باشگاه پرسپولیس و جزئیات قرارداد خود به مذاکره بپردازد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •