کسی کینکت خریده تو این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی کینکت خریده تو این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه تاحالا که نداشته.سخت افزاری موردی نداره؟ اشکال نداره؟!
دوست عزیز این درایوری که می خوام بخرم از کجا بفهمم لایتن است. چون اسم که روش ننوشته.
بعدا گارانتی ام می کنن؟؟
آدرس یه جای خوب رو بلدی به من بگی لطفا؟؟؟
کلی چیز میز نوشته رو درایو
شما پ.خ تونو چک کنید. نه گارانتی نداره.
Last edited by joykiller360; 08-11-2010 at 21:31.
قراره برام بیارن
دوستان تاریخ عرضه lt+ کیه؟
ببخشید سوال میکنم ولی تناه تفاوت الایت با 330 تومان و اسلیم 440 تومان این هست که این هاردش 120 هست و اون 250 و شکلش فرق کرده و مادربردش بهتر شده؟یا اسلیم دو دسته هست و تمام امکانات رو مثل سوپر الایت داره؟
دوستان من مشهدیم بخوام بیام تهران کجا ی توپ خونه تهرون ارزونتر و قابل اطمینان هست؟
کسی میدونه ترکیه اسلیم چند هست؟
دوستان کسی اطلاع داره چرا به سایت xbox هم عنایت شده؟![]()
سلام خسته نباشید
دوستان فرق بین Arcade Kinect Ready با آرکید معمولی چیه؟ از نظر سخت افزاری با هم فرق دارن؟
اوووووووووووووو !!! کجای کاری تقریبا 3 ماهه که اینجوریه اونم به دلیل تحرِیـــــــم و از این حرفا !!!
سلام . دوستان میشه اموزش نصب lt فارسی رو بزارید؟
(میدونم که خطر داره و بدم بیرون بهتره!)
لطفا بزارید
سلام. خوب ارکید که یه نوع بیشتر نداریم. و همه هم شبیه به هم هستن(از همه لحاظ) فقط اونی که میگه Arcade Kinect Ready اینو بیان میکنه که اپدیت داشبوردش همین اپدیت جدیده هست و همه ۳۶۰ ها هم قابلیت این اپدیت رو دارن.سلام خسته نباشید
دوستان فرق بین Arcade Kinect Ready با آرکید معمولی چیه؟ از نظر سخت افزاری با هم فرق دارن؟
قراره برام بیارن
دوستان تاریخ عرضه lt+ کیه؟
به احتمال زیاد بعد از نوامبر هست
یک مسئله مبهمی که برای من وجود دارد اگر مدل اسلیم -- شده پس برای چی می گن یک چند ماهی صبر کنید تا فلان فریمور برای ان بیاید لطفا کمی در این باره توضیح دهید با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)