سلام شما تقویت کننده گرفتین.تو سرعت اینترنت چقدر تاثیر داشت.از سرعت حدداکثر مودم میشه استفاده کرد.من مودم حداکثر سرعتش14مگابیت هست.یعنی الان که با سرعت 1 مگابیت وصلم اون موقع بشه 14 مگابیت
سلام شما تقویت کننده گرفتین.تو سرعت اینترنت چقدر تاثیر داشت.از سرعت حدداکثر مودم میشه استفاده کرد.من مودم حداکثر سرعتش14مگابیت هست.یعنی الان که با سرعت 1 مگابیت وصلم اون موقع بشه 14 مگابیت
آقا یادش بخیر اولین رســـیور من همین srx190d بود
چرا تست سرعتت توی آواتارت اینقدر کوچیکه؟ میخوای ریا نشه؟![]()
دوباره سلام شما فقط آنتن استفاده کردی فقط اینکه اگه از انتن تنها استفاده کردی چطوری وصلش کردی به مودم e150 اخه وقتی تقویت کننده باشه سیگنالو خودش پخش میکنه آیا انتن تنها هم میتونه سیگنالو پخش کنه ؟
سلام دوست من
دقيقا ياد قديم اولين رسيورم
ريا كه شده اينجا تو منطقه بالا ترين سرعت رو دارم همسايه ها ناراحت نشن
البته استفاده تراكتوري ندارم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
دوست عزيز آنتن باعث ميشه فقط سيگنال رو بهتر دريافت كنه مثل زماني كه شما از آنتن راديو استفاده ميكنيد.
تقويت كننده كاملا بحثش جداست و هزينه ي بمراتب بالاتري داره.
حالا اين آنتن در مودم ها و دانگلهاي تري جي و فورجي باعث ميشه سيگنال پايدارتري از دكل دريافت كنه(مثل همون زماني كه آنتن راديو رو بالا تر ميبريد و صدا واضح تر و بي خش ميشه) اينجا ديتا رو بهتر دريافت ميكنيد.
بخوصص در جاهايي كه سيگنالهاي مخابراطي زيادي وجود داره مثل مراكز شهر.
7cEram
دوستان همه بحث دانلود و سرعت دانلود رو دارند
سوال من در مورد وبگردی هست
با فرض داشتن سرعت مناسب 4g،
دوستانی که از 4g استفاده میکنند ، سرعت باز شدن صفحات و لود شدن صفحات چطوره؟
تغییر سریع سایت ؟همراه با مکث هست؟ در حد یک adsl عالی صفحات رو. باز میکنه؟
ممنونم
سلام دوست من
وب گردي با نسل ٣ هم زياد چه برسه به نسل ٤
فقط بحث دانلود و پينگ
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
ممنون از پاسخ شما
یعنی میفرمایید سرعت باز کردن صفحات و وبگردی با 4g خوبه؟
(چون من با گوشی 4g که تست سرعت و پینگش از adsl هم خیلی بالاتره وقتی که اخبار میخونم به نظرم از موبایلم که به adsl وصله، کمتره)
قصد خرید مودم 4g برای مصرف اینترنت خونه رو دارم![]()
دوست عزیز
مودم یا دانگل شما باید قابلیت نصب آنتن بهش باشه. یعنی کانکتور داشته باشه برای نصب آنتن روی خودش. آنتن فقط قدرت گیرندگی امواج رو توی مودم یا دانگل تقویت میکنه. دقیقن عین کاری که آنتن هوایی تلویزیون یا دیش ----- دارن انجام میدن و باید مستقیم به دستگاه وصل باشن.
تقویت کننده در واقع یه ایستگاه فرستنده کوچیک درست میکنه یا به تعبیر دیگه خودش یه دکل BTS در مقیاس کوچیکه. یعنی از یه طرف خودش با دکلهای اطراف سینک میشه و ارتباط برقرار میکنه و از طرف دیگه میتونه با تجهیزاتی ارتباطی کاربر، مثل گوشی موبایل یا مودم و دانگل ارتباط برقرار کنه. به همین خاطر هم خیلی گرونتر از آنتنه.
دوستان از کجا باید فهمید منطقه 4g انتن میده اخه می خوام مودم بگیرم ببینم اگه انتن میده بگیرم
Sent from my LT26w using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)