تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1970 از 4105 اولاول ... 970147018701920196019661967196819691970197119721973197419802020207024702970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,691 به 19,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت mohammad0119's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    زیرزمین خونمون

پيش فرض

سلام من 19بهمن اعزامم رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم طرف زنگ زد از استان پرسید گفتن جذب سپاه شده 1- حالا نمیدونم میوفتم شهر خودمون یا جای دیگه 2-دوسال سابقه ی بسیج فعال تو گردان امام حسین رو دارم و دوران تکمیلی رو هم رفتم حالا رفتنی اموزش 2تا یک هفته ای با خودم چی ببرم منظورم مدارک و لوازم شخصیه؟؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین
    Last edited by mohammad0119; 23-01-2014 at 21:23. دليل: نگرفتن جواب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خــــــــــــــــــــــــ ـــــــاک بر ســــــــــــــــــــــــ ـــــــر این سیستم

یعنی شما یک جای دنیا رو مثل اینجا نشون بدین تا من اسمم رو عوض کنم!

تو دفترچه نوشته که در صورتی که مشکل پزشکی داشته باشی حتی در روز اعزام هم میتونی با مراجعه به نظام وظیفه اعزامت رو به تعویق بندازی!!!
    رفتم نظام وظیفه اونجا فرمانده بهم گفته 100 درصد موافقت میشه با درخواستتون!
    اما:
    طرف تو اورژانش بستری شده،سه تا پزشک معاینش کردن+چندین نوع دارو بهش دادن ،بعد بهش استراحت مطلق نوشتن بمدت یک ماه،بعد این برگه رو به تایید بهداری استان و پزشک معتمد هم رسوندیم و همراه با درخواست تعویق ارسال کردیم،امروز صبح ساعت 7 اس ام اس اومد که مورد پذیرش قرار نگرفته درخواست تعویق اعزامتون!!!
    حالا این بابا چطور از بیمارستان پا بشه بره اموزشی در اون تاریخ آخه؟؟؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینا دارن فله ای سرباز جمع میکنن کاری هم ندارن طرف داره میمیره یا نه
    صبح بعد از 4 جلسه کمیسیون و کمیسیون عالی و 7 ماه معطلی پسر عموی بدبخت منو سرباز کردن ! طرف داره از درد میمیره اینا سربازش کردن تفــــــــ به شرف نداشتتون

این بنده خدا 8 ساله بیماری پوستی مزمن داره مقاوم به درمان هم هست بنده خدا تا حالا کلی تو بیمارستان بستری شده کل سرو و بدن و صورتش زخم میشه و قرمز شدید آخه جنازه این بنده خدا به چه دردتون میخوره ؟
    پسر عموی من اونقدر وضعش خراب بود که درست نمیتونست حرف بزنه ! چون صورتش زخم بود ماشالله همراه هم نمیزارن بره تو وگرنه من خودم میرفتم به من میگه خودش زبون داره از صبح بندگان خدا رو تو سرما بیرون محوطه سرپا نگه داشتن آخر سر هم از اون همه آدم ( فکر کنم 50 نفری میشد شایدم بیشتر ) فقط فقط 1 نفر معاف دائم شد همه سرباز ! اینم شانس پسر عموی بدبخت من کارش افتاد زمانی که سرباز کم دارن !

به نظرتون چیکار میشه کرد ؟ این یه بار دیگه هم معاف از رزم شده بود اعتراض داد تو کمیسیون عالی هم معاف از رزم شد چیکار کنه بره سربازی ؟ دوام نمیاره یه راهکار بدید به کی شکایت کنه ؟

باورتون نمیشه دفعه قبل این بنده خدا رو از بیمارستان مرخص کردیم بردیم نظام وظیفه دکترش استراحت مطلق نوشته بود با استرس هم بیماری عود میکنه

پ.ن : من خودم میخواستم سال بعد برای چشمام اقدام کنم با این وضعیت وقت تلف کردنه ! برم سرباز بهتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اینا دارن فله ای سرباز جمع میکنن کاری هم ندارن طرف داره میمیره یا نه
    صبح بعد از 4 جلسه کمیسیون و کمیسیون عالی و 7 ماه معطلی پسر عموی بدبخت منو سرباز کردن ! طرف داره از درد میمیره اینا سربازش کردن تفــــــــ به شرف نداشتتون

این بنده خدا 8 ساله بیماری پوستی مزمن داره مقاوم به درمان هم هست بنده خدا تا حالا کلی تو بیمارستان بستری شده کل سرو و بدن و صورتش زخم میشه و قرمز شدید آخه جنازه این بنده خدا به چه دردتون میخوره ؟
    پسر عموی من اونقدر وضعش خراب بود که درست نمیتونست حرف بزنه ! چون صورتش زخم بود ماشالله همراه هم نمیزارن بره تو وگرنه من خودم میرفتم به من میگه خودش زبون داره از صبح بندگان خدا رو تو سرما بیرون محوطه سرپا نگه داشتن آخر سر هم از اون همه آدم ( فکر کنم 50 نفری میشد شایدم بیشتر ) فقط فقط 1 نفر معاف دائم شد همه سرباز ! اینم شانس پسر عموی بدبخت من کارش افتاد زمانی که سرباز کم دارن !

به نظرتون چیکار میشه کرد ؟ این یه بار دیگه هم معاف از رزم شده بود اعتراض داد تو کمیسیون عالی هم معاف از رزم شد چیکار کنه بره سربازی ؟ دوام نمیاره یه راهکار بدید به کی شکایت کنه ؟

باورتون نمیشه دفعه قبل این بنده خدا رو از بیمارستان مرخص کردیم بردیم نظام وظیفه دکترش استراحت مطلق نوشته بود با استرس هم بیماری عود میکنه

پ.ن : من خودم میخواستم سال بعد برای چشمام اقدام کنم با این وضعیت وقت تلف کردنه ! برم سرباز بهتره
    دایی من برای پسرش که سرباز فراری هم بود یعد 5 ماه که دوباره رفت سربازی الان خرج کرده معافیت گرفته سال سالمه .حالا نمیدونم که از اعصابش اقدام کرده یا قلبش.فقط یه 500 تومن خرج کرد

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دایی من برای پسرش که سرباز فراری هم بود یعد 5 ماه که دوباره رفت سربازی الان خرج کرده معافیت گرفته سال سالمه .حالا نمیدونم که از اعصابش اقدام کرده یا قلبش.فقط یه 500 تومن خرج کرد
    داداش این بنده خدا واقعا مریضه یه ماه تو بیمارستان بستری بود
    خدایی من از کارشون سر در نمیارم آخه سرباز مریض به چه کارشون میاد ؟ اونجا گفتن به احتمال زیاد 19 بهمن هم اعزام میخوره چه کنیم ؟ یکی باهاش بره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

داداش این بنده خدا واقعا مریضه یه ماه تو بیمارستان بستری بود
    خدایی من از کارشون سر در نمیارم آخه سرباز مریض به چه کارشون میاد ؟ اونجا گفتن به احتمال زیاد 19 بهمن هم اعزام میخوره چه کنیم ؟ یکی باهاش بره ؟
    اگه نظر منو میخوای خوب درسته یکم غیرواقعی هست ولی نره بهتره فوق اضافه میخوره حداقل تا موقعی که سربازشون تکمیل شد حالاا ون موقع میتونه برای معافیت اقدام کنه میتونه یه آشنایی گیری بیار که نامه بنوسیه که مثلا این ماه تو بیمارستان بستری بوده .الان به نظر من نمیتونه معافی بگیره چون فقط فقط دارن سرباز جذب میکنن

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه ربطی داره آخه حرفه زوره یعنی چی سرباز مرخصی گرفته چه ربطی به اونا داره.دوست داره هر جا بره مرخصی داره.دارن حرف زور میزنن.
    نمیدونی که با این پستت چقدر اعصابم خورد شده.یعنی تا قبل از اینکه سربازی نری اختیارت یه جورایی دست اوناست سربازی بری باز همینه مرخصی دوباره همون آش و همو کاسه بعد سربازی تا زمان صلح بعد از اون..............
    دختر میشدیم بهتر بود.هم درسامون بهتره بود هم 2 سال از بیگاری نمیکشیدن
    دوست عزیز، قصد من خورد کردن اعصاب شما نبود، من فقط متن قانون رو براتون بازگو کردم‌.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توی آیین نامه آموزشی نوشته شده:

الان یه سوال پیش اومد برام، برای معافیت پزشکی، مگر حکم انصراف رو نمیخوان؟ پس دیگه کامل باید انصراف بدم اگر بخوام الان اقدام کنم.
    یه طوری نشه مثلا من درخواست انصراف از تحصیل رو بدم، بعدش برای معافیت اقدام کنم، معاف نکنن و تاریخ اعزام بخوره بمون... تحصیلات هم برو!
    شما اگه پست قبلی من رو بخونید، نوشتم: قبل انصراف برید پیش چند تا دکتر، مخصوصا مال نظام وظیفه و از معافیتون مطمئن بشید. چون اگه معاف نشید، حتما باید برید خدمت.

بعدش برید آمار بگیرید، روند کار معافی چه مدت طول میکشه، که بسته به شهرتون و متقاضی متفاوته و نباید از یه ماه بیشتر طول بکشه، چون اگه حتی معاف هم بشید، نمیتونید، انصراف از تحصیلتون رو پس بگیرید.

کارای معافی دوست من، ۲۰روزه تموم شد و بعدش انصرافشو پس گرفت و ادامه تحصیل داد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوست عزیز، قصد من خورد کردن اعصاب شما نبود، من فقط متن قانون رو براتون بازگو کردم‌.

اتفاقا دیدم بهتر شد.نه داداش من اعصابم از این قانون ها خورد شده

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اتفاقا دیدم بهتر شد.نه داداش من اعصابم از این قانون ها خورد شده
    شما کجا افتادی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •