تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1970 از 2199 اولاول ... 9701470187019201960196619671968196919701971197219731974198020202070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,691 به 19,700 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معمولا شماره های ای پی به ترتیب به دیوایس ها داده میشه و هرچه دو قسمت اخر ای پی شما به 256 نزدیک تر باشه یعنی کاربرهای بیشتری کانکت هستند

البته این امر یه مقدار تقریبی است و به عوامل دیگه هم بستگی داره ولی معمولا برای من جواب میده

یه بار مودم رو ریست سخت افزاری کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی اون عدد 103 به 256 نزدیک باشه؟

ریست سخت افزاری نداره من مودم بیرونی دارم
    اگه فقط شب که مجانی هست سرعت پائین می‌یاد منطقاً دو علت بیشتر نداره. یا ترافیک زیاد می‌شه (که شاید آمارش رو دقیق ندارین) یا خود مبین‌نت توی منطقه سرعت رو کم می‌کنه. گفتم توی منطقه شما چون اگه عمومی باشه که باید مال همه کم بشه. من خودم با وجود مشکل سیگنال اگه شب جمعه یا تعطیل نباشه و مشکل خاصی نباشه می‌تونم بین ۲ و ۲.۵ گیگ دانلود کنم که برای سرعت یک مگ بد نیست.

برای مشکل باز نشدن تمام سایتها که بیشترین حدس به خود کامپیوترتون برمی‌گرده. اگه تونستین که با یه کامپیوتر دیگه هم تست کنید. نشد Cache اینترنت رو خالی کنید و تنظیمات شبکه رو ریست کنید. شاید مشکلتون حل شد. بخصوص چک کنید که آیا تنظمیات دستی برای ------ توی مرورگرتون فعال شده یا نه.
    اینکارارو هم کردم ولی فایده نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

این آی پی که بهت افتاده یکی از آشغال ترین آی پی های مبین نته

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این آی پی که بهت افتاده یکی از آشغال ترین آی پی های مبین نته
    این ایپی مال شاتله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

آهان ببخشید
    فک کردم رنج 93
    واقعا رنج 93 خیلی داغونه
    نمیدونم این IP های داغونو مبین نت از کجا میاره

5. این کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظور ایشون همون ریست تنظیمات باید باشه که مودم شما هم داره. هم از روی خود مودم و هم از توی کنترل‌پنل مودم. نگاه که کردم، دیدم مال مودم شما از این مسیر قابل ریست هست. Adminstration بعد Management و بعد Reset to Default.

درضمن منظورم از تنظیمات دستی Proxy رو که متوجه شدین؟ سری پیش سیستم فوروم، اتوماتیک سانسورش کرده بوده و دیده نمی‌شد.

من برای ریست شبکه هم از این دستورات استفاده می‌کنم. توی یه فایل اتوران گذاشتم و با دسترسی ادمین اجرا می‌کنم و محض اطمینان یه ریستارت هم می‌کنم. دستورات شما هم اینجور بود؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظور ایشون همون ریست تنظیمات باید باشه که مودم شما هم داره. هم از روی خود مودم و هم از توی کنترل‌پنل مودم. نگاه که کردم، دیدم مال مودم شما از این مسیر قابل ریست هست. Adminstration بعد Management و بعد Reset to Default.

درضمن منظورم از تنظیمات دستی Proxy رو که متوجه شدین؟ سری پیش سیستم فوروم، اتوماتیک سانسورش کرده بوده و دیده نمی‌شد.

من برای ریست شبکه هم از این دستورات استفاده می‌کنم. توی یه فایل اتوران گذاشتم و با دسترسی ادمین اجرا می‌کنم و محض اطمینان یه ریستارت هم می‌کنم. دستورات شما هم اینجور بود؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راجب این قسمت پ رو کسی متوجه نشدم
    همینطور راجب قسمت بعدش یکمی مختصر توضیح بدین ممنون
    ریست مودم هم اگه اینکارو کنم رمز اکانت میپره،مودم هم به نام من نیست،بعدش دردسری میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راجب این قسمت پ رو کسی متوجه نشدم
    همینطور راجب قسمت بعدش یکمی مختصر توضیح بدین ممنون
    ریست مودم هم اگه اینکارو کنم رمز اکانت میپره،مودم هم به نام من نیست،بعدش دردسری میشه

تا جایی که دیدم آیدی و رمز هم روی جعبه و هم روی مودم نوشته می‌شه. نگاه کنید ببینید اونجا دیده می‌شه یا نه و اگه نه آیا از صاحب قبلی می‌شه گرفتشون یا نه. داشتن این اطلاعات بد نیست و شاید واقعاً روزی مجبور به ریست شدین و چاره دیگه‌ای نداشتین.

در مورد تنظیم Proxy هم که برنامه‌هایی مثل Proxifier بهش نیاز دارن و با اون کار می‌کنن. منتهی بعد از تنظیم اگه Proxifier اجرا نشده باشه هیچ سایتی باز نمی‌شه. ولی اگه چی‌چی‌پی‌ان اجرا بشه اون تنظیمات ندید گرفته می‌شه و اینترنت کار می‌کنه. بسته به نوع مرورگر این تنظیمات جای مخصوصی دارن که باید بگید از چه برنامه‌ای استفاده می‌کنید.

اون کدها هم برای ریست تنظیمات شبکه هست و نه مودم. به قولی تنظیمات داخل ویندوز هست که بدردبخور هستن و بعضی وقتها مشکلات شبکه و اینترنت با همین ریست‌های ساده حل می‌شن. مثلاً چیزهایی مثل خالی کردن رکورد DNSهای داخل ویندوز یا ریست winsock از این موارد هستن. داخل نوت‌پد اونها رو بنویسید و کافیه پسوند رو هم bat بدین و بعد اون فایل رو با کلیک راست با دسترسی ادمین اجرا کنید.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا جایی که دیدم آیدی و رمز هم روی جعبه و هم روی مودم نوشته می‌شه. نگاه کنید ببینید اونجا دیده می‌شه یا نه و اگه نه آیا از صاحب قبلی می‌شه گرفتشون یا نه. داشتن این اطلاعات بد نیست و شاید واقعاً روزی مجبور به ریست شدین و چاره دیگه‌ای نداشتین.

در مورد تنظیم Proxy هم که برنامه‌هایی مثل Proxifier بهش نیاز دارن و با اون کار می‌کنن. منتهی بعد از تنظیم اگه Proxifier اجرا نشده باشه هیچ سایتی باز نمی‌شه. ولی اگه چی‌چی‌پی‌ان اجرا بشه اون تنظیمات ندید گرفته می‌شه و اینترنت کار می‌کنه. بسته به نوع مرورگر این تنظیمات جای مخصوصی دارن که باید بگید از چه برنامه‌ای استفاده می‌کنید.

اون کدها هم برای ریست تنظیمات شبکه هست و نه مودم. به قولی تنظیمات داخل ویندوز هست که بدردبخور هستن و بعضی وقتها مشکلات شبکه و اینترنت با همین ریست‌های ساده حل می‌شن. مثلاً چیزهایی مثل خالی کردن رکورد DNSهای داخل ویندوز یا ریست winsock از این موارد هستن. داخل نوت‌پد اونها رو بنویسید و کافیه پسوند رو هم bat بدین و بعد اون فایل رو با کلیک راست با دسترسی ادمین اجرا کنید.
    مرسی ،قسمت پ روکسی درست شد
    راجب رمز اکانت هم،چند ماه پیش ظاهرا مبین نت رمز تمام مودم های بیرونی رو تغییر میده و به همه رمز رو پیامک میکنه؛اما از اونجایی که مودم بنام من نیست پیامکی برام نیومده بود.بعد از چند روز دیدم بقیه نت دارن و فقط من مشکل دارم،از صاحب مودم سوال کردم گفت رمزش عوض شده و رمز جدید رو بهم داد،اما الان طرف اینجا نیست و شمارشم ندارم.رمز روی جعبه هم بدرد نمیخوره دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ریست سخت افزاری چطوریه ؟ من مودمم داخلیه ... هیچ سایتی رو بدون چیزشکن باز نمیکنه ... خسته شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا که می‌گید از نظر ترافیک مشکل ندارین، وضعیت مودم از نظر قدرت و کیفیت سیگنال خوب هست؟ یعنی مثلاً RSSI کمتر از منفی هفتاد می‌شه یا نه؟ بماند اون ساعتی که گفتین به نظر همون ساعت خود مبین‌نت هست چون به تجربه دیدم که ساعت مجانی اکثراً دو و ربع تا دو و بیست دقیقه شروع می‌شه. ولی چون اینجا هستن کسانی که توی ساعات مجانی هم مشکل افت سرعت ندارن، بعید هست که عمومی باشه و هر چی هست مال همون منطقه خودتون هست.
    فکر کنم یکسری رو اینجوری کردن منم سرعتم حدود یک هفتس نصف شده تو شب . روزا سرعت عالیه شبا نصف میشه .
    دوستان دانلود رو میگید از ساعت ۲:۲۰ تا ۸ صبح بزاریم ؟؟یا تا یک ربع به ۸ ...
    من ۹ ماه از ۲:۰۵ تا ۷:۵۵ میزارم نمیدونم ولی فکر نکنم اینطوری باشه که بیان نیم ساعت از سرو تهش بزنن
    Last edited by pcgamer; 11-01-2014 at 11:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •