[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون عدد 103 به 256 نزدیک باشه؟
ریست سخت افزاری نداره من مودم بیرونی دارم
اینکارارو هم کردم ولی فایده نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون عدد 103 به 256 نزدیک باشه؟
ریست سخت افزاری نداره من مودم بیرونی دارم
اینکارارو هم کردم ولی فایده نداشت
این آی پی که بهت افتاده یکی از آشغال ترین آی پی های مبین نته![]()
این ایپی مال شاتله
آهان ببخشید
فک کردم رنج 93
واقعا رنج 93 خیلی داغونه
نمیدونم این IP های داغونو مبین نت از کجا میاره
منظور ایشون همون ریست تنظیمات باید باشه که مودم شما هم داره. هم از روی خود مودم و هم از توی کنترلپنل مودم. نگاه که کردم، دیدم مال مودم شما از این مسیر قابل ریست هست. Adminstration بعد Management و بعد Reset to Default.
درضمن منظورم از تنظیمات دستی Proxy رو که متوجه شدین؟ سری پیش سیستم فوروم، اتوماتیک سانسورش کرده بوده و دیده نمیشد.
من برای ریست شبکه هم از این دستورات استفاده میکنم. توی یه فایل اتوران گذاشتم و با دسترسی ادمین اجرا میکنم و محض اطمینان یه ریستارت هم میکنم. دستورات شما هم اینجور بود؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راجب این قسمت پ رو کسی متوجه نشدم
همینطور راجب قسمت بعدش یکمی مختصر توضیح بدین ممنون
ریست مودم هم اگه اینکارو کنم رمز اکانت میپره،مودم هم به نام من نیست،بعدش دردسری میشه
تا جایی که دیدم آیدی و رمز هم روی جعبه و هم روی مودم نوشته میشه. نگاه کنید ببینید اونجا دیده میشه یا نه و اگه نه آیا از صاحب قبلی میشه گرفتشون یا نه. داشتن این اطلاعات بد نیست و شاید واقعاً روزی مجبور به ریست شدین و چاره دیگهای نداشتین.
در مورد تنظیم Proxy هم که برنامههایی مثل Proxifier بهش نیاز دارن و با اون کار میکنن. منتهی بعد از تنظیم اگه Proxifier اجرا نشده باشه هیچ سایتی باز نمیشه. ولی اگه چیچیپیان اجرا بشه اون تنظیمات ندید گرفته میشه و اینترنت کار میکنه. بسته به نوع مرورگر این تنظیمات جای مخصوصی دارن که باید بگید از چه برنامهای استفاده میکنید.
اون کدها هم برای ریست تنظیمات شبکه هست و نه مودم. به قولی تنظیمات داخل ویندوز هست که بدردبخور هستن و بعضی وقتها مشکلات شبکه و اینترنت با همین ریستهای ساده حل میشن. مثلاً چیزهایی مثل خالی کردن رکورد DNSهای داخل ویندوز یا ریست winsock از این موارد هستن. داخل نوتپد اونها رو بنویسید و کافیه پسوند رو هم bat بدین و بعد اون فایل رو با کلیک راست با دسترسی ادمین اجرا کنید.
مرسی ،قسمت پ روکسی درست شد
راجب رمز اکانت هم،چند ماه پیش ظاهرا مبین نت رمز تمام مودم های بیرونی رو تغییر میده و به همه رمز رو پیامک میکنه؛اما از اونجایی که مودم بنام من نیست پیامکی برام نیومده بود.بعد از چند روز دیدم بقیه نت دارن و فقط من مشکل دارم،از صاحب مودم سوال کردم گفت رمزش عوض شده و رمز جدید رو بهم داد،اما الان طرف اینجا نیست و شمارشم ندارم.رمز روی جعبه هم بدرد نمیخوره دیگه
ریست سخت افزاری چطوریه ؟ من مودمم داخلیه ... هیچ سایتی رو بدون چیزشکن باز نمیکنه ... خسته شدم
فکر کنم یکسری رو اینجوری کردن منم سرعتم حدود یک هفتس نصف شده تو شب . روزا سرعت عالیه شبا نصف میشه .
دوستان دانلود رو میگید از ساعت ۲:۲۰ تا ۸ صبح بزاریم ؟؟یا تا یک ربع به ۸ ...
من ۹ ماه از ۲:۰۵ تا ۷:۵۵ میزارم نمیدونم ولی فکر نکنم اینطوری باشه که بیان نیم ساعت از سرو تهش بزنن
Last edited by pcgamer; 11-01-2014 at 11:16.
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)