سلام
دوستان یه سوال داشتم چجوری میشه از اینترنت adsl یکی دیگه استفاده کرد. منظورم -- و استفاده بدون اجازه نیست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان یه سوال داشتم چجوری میشه از اینترنت adsl یکی دیگه استفاده کرد. منظورم -- و استفاده بدون اجازه نیست.
اولا که دوست عزیز ما باهم دعوا نداریم و کاملا مصالمت آمیز داریم بحث میکنیم و منم چیزی با تعریف کردن از مخابرات نمیره تو جیبم
بعد هم این رو بگم که من هیچوقت نمیگم مخابرات فوق العاده است و فلان و بهمان !! ایراد داره ولی بین بد و بدتر فعلا مخابرات از بقیه سرویس دهنده راضی کننده تر هست
در ضمن چون مخابرات از سیستم ISBNG همارا جدا شد طبیعی هست که مشکلات براش پیش بیاد ولی این ربطی به یوزر نداره و باید جوابگو باشه همونطور که حجم خیلی از دوستان رو خورد مثل همین پیام
مورد 2 هم اکانتینگ هست (که البته برا من اینجوری نشده ولی تو سایت همارا خیلی برا من این اتفاق پیش میومد)
مورد 3 هم که من الان بعد از جدا شدن اینا فقط رو رنج 2 هستم در حالیکه قبلا با رنج 5 پینگ 110 میگرفتم (چند صفحه پیش عکس هاش هست) ولی الان وضعیتشون رو نمیدونم و نمیتونم قضاوت کنم ولی رنج 2 موردی نداره
مورد 4 هم برای من اینجوری نمیشه و سرویسم همیشه وصل هست
مورد 5 رو شدیدا بهتون تاکید میکنم که پسورد سرویستون رو عوض کنید !! چون تقریبا محاله همچین اروری بده مگر اینکه وصل باشی از یه جای دیگه
مورد 6 هم همون برمیگرده به این که یکی از یه جای دیگه با همون مک شما آنلاین هست (وگرنه بیشتر از 10 دقیقه تو اکانتینگ ممکن نیس آنلاین بمونه)(چون اگه اینجوری نبود یه باگ بزرگ به حساب میاد و من این باگ رو چک کردم نداره)
7: طرف داری نمیکنم (امیدوارم طرف داری برداشت نکنید) ولی من خودم یکی از دانلودر هایی هستم که تقریبا همیشه دانلود میکنم (از دوستان تو همین تاپیک میتونی بپرسی) و کمتر موردی برای من پیش اومده که من بیام از کسر حجمم تو شبانه گله کنم (بعد جدا شدن از 1 ماه قبل هم دانلود میکنم) و دانلود هامم همیشه 1 دقیقه بعد ساعت شروع و 1 دقیقه قبل از ساعت اتمام شبانه بوده
8: این مورد رو موافقم و چند تا پست قبلی به همین عنوان یه عکس گذاشتم از تایم اوت
در اخر هم دوست عزیز ببینید !! من از اصطلاح کورکورانه شما اصلا خوشم نیومد !! تو این تاپیک من همیشه هر جا رفتم دوستان رو دنبال خودم اینور اونور کشوندم چون من خودم همیشه به دنیال کیفیت بودم و برام خیلی مهم بوده پس نمیتونم کور کورانه این موارد رو نادیده بگیرم !! پس همونطور که گفتم اول متن این موارد هست ولی به ناچار مخابرات فهلا عملکرد بهتری نسبت به سایرین داره
این رو هم یادم رف بگم !! منظور من از آب و آتیش زدن یه چیز دیگه بود (منظورم این بود که زیاد پشتیبانی رو جدی نگیر )
امیدوارم سرتون رو درد نیارم![]()
Last edited by fanoostalaei; 07-06-2014 at 21:41.
دوست عزیز من هم با شما دعوایی ندارم و خیلی هم از این بحث لذت می برم. در ضمن اطلاعات تون رو هم تحسین می کنم.
خیلی ببخشین که لحن نوشته هام باعث شده فکر کنین که طرف من شما هستین.
این مواردی که من نوشته بودم مربوط به این روز های اخیر نیست در طول این یک سالی که مخابرات استفاده کردم این جور مشکلات برا من پیش اومده که تعدادی از اون ها فعلا حل شده و این مشکلات فقط مختص مخابرات بوده که قبل از مخابرات از خود همارا استفاده کردم و قبل از اون هم از شاتل ( که اونا این مشکلات رو نداشتن ) و الان هم مجبورا از مخابرات استفاده می کنم.
* رنج 2 و 5 از زمانی که پشتیبانی دست همارا بوده ، وجود داشته و الان هم وجود داره که از اول رنج 5 مشکل داشته و الان هم ایراد داره
* من خودم تا حدی به IBSng آشنایی دارم و نسخه اینترپرایز اونو برای چند جا خریدم و استفاده کردم. تو این اکانتینگ امکان MAC فیلتر وجود داشت ولی از زمانی که اکانتیگ مخابرات عوض شده دیگه MAC فیلتر ندارن . چون خودم چندین بار امتحان کردم با تعویض مودم و یا تعویض نوع کانکشن با وجود اینکه MAC من عوض شده ولی بدون مشکل مودم آنلاین شده.
* اگه اکانتینگ IBSng هنگ کنه ممکنه یوزر رو چندین ساعت آنلاین یا آفلاین نشون بده در حالی که واقعیت یه چیز دیگه است.
نمی دونم تا چه حدی با IBSng آشنایی دارین ولی تا جایی که من می دونم هر نسخه از این اکانتینگ یه تعداد محدودی رو می تونه آنلاین کنه و آنلاین نگه نداره. اگه بیشتر از این حد از این اکانتیک کار بکشی و بار اضافی روش بذاری ممکنه تعدادی رو آنلاین نکنه و یا آفلاین نکنه. این مورد 6 من دقیقا از همین ایراد ناشی میشه.
در ضمن فکر نمی کنم دو تا ISP رو بشه با یه اکانتینگ ساپورت کرد. چون موقعی که خط من این ایراد ها رو داشت اونایی که از خود همارا سرویس داشتن همچین مشکلی رو نداشتن
این بار میخوام از فن آوا (آی تی شمس بگیرم ) نظر شما چی می باشد؟!
صبا 1386-> شاتل -> همارا -> میخابیرات -> آسیا تک -> ؟؟؟؟؟
همین الان من دارم همزمان از هر دو سرویس صبا و مخابرات استفاده میکنم.هر کدوم معایبی دارن که پیوسته تغییر میکنن. مثلا الان متوجه شدم که صبا سایت های ایرانی رو لود نمیکنه به جز گوگل ولی مخابرات مشکلی نداره
از طرف صبا پینگ بین 30 -50 رو به بازی های انلاین میده ولی مخابرات 50 -70 هر از گاهی هم بر عکس![]()
گوگل؟؟ مگه گوگل جزو سایت های ایرانی محسوب میشه؟؟؟!!!!
فک کنم اگه dns ست کنی رو lan ، موردت حل میشه
این dns هارو ست کن
217.218.127.127
217.218.155.155
نه فکر کنم دیروز مشکل سراسری بود با ساکس میشد وارد شد ولی بدون ساکس تایم اوت میداد
کسی میدونه این 8مگی که تو سایت صبانت زده قضیش چیه ؟ شماره تلفن پشتیبانیش چیه ؟
Last edited by Hemai; 09-06-2014 at 11:50.
سلام بر دوستان گل و به خصوص حسین عزیز
اقا من تقریبا 5-6 ماه هستش که از مخابرات سرویس اولترای دارم که روی 8 مگ بسته شده و انصافا از دانلود شبانه اش راضی راضیم و حرف نداره ولی متاسفانه از پینگ هاش اصلا راضی نیستم !!! مخصوصا مخصوصا مخصوصا با شروع ساعات رایگان نه میشه صحفه ای باز کرد نه میشه پینگ خوب داشت و فقط و فقط و فقط میشه دانلود کرد .
الان به دو علت میخوام جمع اوری کنم : یکی پینگ افتضاح و سرعت افتضاح باز کردن صحفه تو ساعات رایگان شبانه . دومی مصرف شدن بی رویه حجم به صورت غیر معقول هستش !!!!!!!!!!!!
حالا یه سوالی از دوستان عزیز دارم
تصمیم دارم دوباه بر گردم به سرویس نامحدود و نهایت ماهی 25 تومن بگیرم . برام مهمترین نکته پینگ عالی و پایین تو 24 ساعت شبانه روز هستش . نکته بعدی عدم قطع و وصل و نوسان کیفیت هستش . سرعت دانلود حدود 30 تا 40 بده کافیه .
لطفا بهترین سرویس دهنده ها و سرویس که می تونم بگیرم رو معرفی کنید تا اقدام کنم برای وصل کردن![]()
بهترین پینگ و پایداری شبکه فقط صبانت برای بازی آنلاین حتی به isp های دیگه فکر هم نکنید ولی قیمت ها یکم بالاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)