تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1970 از 3745 اولاول ... 970147018701920196019661967196819691970197119721973197419802020207024702970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,691 به 19,700 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان نامحدودای آسیاتر درست شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توجه توجه نکته ی بسیار مهم !!!

دوستان اینجوری که من بعد از کلی بحث و جدلی که با مسئولین محترم!!! آسیاتک داشتم متوجه شدم نرم افزار محاسبه حجم ترافیک در اوج شلوغی ساعت تعویض از پولی به رایگان در ساعت 2 و همچنین از رایگان به پولی در ساعت 8 صبح دچار هنگ میشود!!!! لذا ممکن است بعد از ساعت 2 همچنان در هنگ به سر ببرد و تا هر وقت که دلش بخواهد از حجم ترافیک شما همینطور کم کند!!! و در ساعت 8 صبح هم باز دوباره دچار هنگ شده و کل مقداری که در ساعات رایگان دانلود کرده اید را مجددا از حجم ترافیکتان کم کند!!!! و به این شیوه تا به حال نزدیک 3 گیگ از حجم ترافیکم رو از بین برده
    و تنها پاسخی که گرفتم این بود که تعدادی از برنامه نویسان پروفشنال!!! آسیاتک در حال کار روی نرم افزارند و راه حل موقت برای جلوگیری از کاهش حجم ترافیک ریستارت کردن مودم قبل از ساعت 2 و در شروع ساعات رایگان و همچنین قبل از ساعت 8 صبح میباشد و اینکه حداقل 10 تا 15 دقیقه بعد از شروع ساعت رایگان اقدام به استفاده کنید و همچنین 10 تا 15 دقیقه قبل از 8 دانلود رو قطع و مودم رو ریستارت کنید.
    یکی از نشانه ها برای فهمیدن اینکه نرم افزار در حال هنگه و در ساعت رایگان از حجم شما کم میکنه اینه که دانلود از سایت هایی که در حقیقت توسط آسیاتک پشتیبانی میشوند و از سرور خود آسیاتک هستند با سرعت بسیار بالایی انجام میشه در صورت مشاهده این سرعت بالا در ساعات رایگان حتما دانلود رو متوقف کنین و مودم رو ریستارت کنین.
    اینکه اینترنت را بالاتر از 10 برابر قیمت کشورهای همسایه میخریم تازه بصورت حجمی و نه نامحدود! و با این کیفیت و پینگ و دی ان اس تعطیل و... همه یک طرف بی عرضگی چند برنامه نویس شرکت که حتی از اصلاح چند باگ ساده هم عاجزند و ده هاهزار کاربر بدبخت را به سخره گرفته اند هم یک طرف!!!

3. این کاربر از keyarash1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من هم آسیاتک رو جمع آوری کردم،‌ جالبه روز آخر ۳ گیگ (2950 مگ دقیقا) ترافیکم مونده بود گفتم حیف نشه و یک فیلم بگیرم فیلمه هم ۲۷۰۰ بود سایزش، رفتم بیرون اومدم دیدم رو ۹۰ درصد مونده و ترافیک تموم شده ) یعنی رو ۲۵۰۰ ترافیک ۲۹۵۰ تایی تموم شده بود، این بود خاطره من از آخرین روز آسیاتک

5. این کاربر از gorzdaran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توجه توجه نکته ی بسیار مهم !!!

دوستان اینجوری که من بعد از کلی بحث و جدلی که با مسئولین محترم!!! آسیاتک داشتم متوجه شدم نرم افزار محاسبه حجم ترافیک در اوج شلوغی ساعت تعویض از پولی به رایگان در ساعت 2 و همچنین از رایگان به پولی در ساعت 8 صبح دچار هنگ میشود!!!! لذا ممکن است بعد از ساعت 2 همچنان در هنگ به سر ببرد و تا هر وقت که دلش بخواهد از حجم ترافیک شما همینطور کم کند!!! و در ساعت 8 صبح هم باز دوباره دچار هنگ شده و کل مقداری که در ساعات رایگان دانلود کرده اید را مجددا از حجم ترافیکتان کم کند!!!! و به این شیوه تا به حال نزدیک 3 گیگ از حجم ترافیکم رو از بین برده
    و تنها پاسخی که گرفتم این بود که تعدادی از برنامه نویسان پروفشنال!!! آسیاتک در حال کار روی نرم افزارند و راه حل موقت برای جلوگیری از کاهش حجم ترافیک ریستارت کردن مودم قبل از ساعت 2 و در شروع ساعات رایگان و همچنین قبل از ساعت 8 صبح میباشد و اینکه حداقل 10 تا 15 دقیقه بعد از شروع ساعت رایگان اقدام به استفاده کنید و همچنین 10 تا 15 دقیقه قبل از 8 دانلود رو قطع و مودم رو ریستارت کنید.
    یکی از نشانه ها برای فهمیدن اینکه نرم افزار در حال هنگه و در ساعت رایگان از حجم شما کم میکنه اینه که دانلود از سایت هایی که در حقیقت توسط آسیاتک پشتیبانی میشوند و از سرور خود آسیاتک هستند با سرعت بسیار بالایی انجام میشه در صورت مشاهده این سرعت بالا در ساعات رایگان حتما دانلود رو متوقف کنین و مودم رو ریستارت کنین.
    اینکه اینترنت را بالاتر از 10 برابر قیمت کشورهای همسایه میخریم تازه بصورت حجمی و نه نامحدود! و با این کیفیت و پینگ و دی ان اس تعطیل و... همه یک طرف بی عرضگی چند برنامه نویس شرکت که حتی از اصلاح چند باگ ساده هم عاجزند و ده هاهزار کاربر بدبخت را به سخره گرفته اند هم یک طرف!!!
    آخه بیشتر از شش ماهه من آسیاتک دارم تا حالا نیاز نشده ابتدای ساعت رایگان مودم رو خاموش روشن کنم. فوقش یه ده دقیقه صبر می کردم بعد دانلود رو شروع می کردم. از حق نگذریم تو این چند وقت واقعاً خوب بودن و من که از دوران مخوف dialUp و ایرانسل این جور اینترنتی رو میدیدم کلی باهاش حال میکردم.
    هر شب هم مابین 3 تا 8 گیگ دانلود داشتم. آخر ماه هم همیشه 1 یا 2 گیگ اضافه میموند.
    حالا چی شده نرم افزارشون هنگ میکنه یک ساعت بعد میفهمه؟ تا حالا درست بوده زدن خرابش کردن؟ عمدیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام کسانی که آسیاتک دارند مثلا 512Mb سرعت دانلود رایگان شبانه چند هست ( همین 512 یا بالاتر یا پایین تر ) ؟
    کسانی که سرویس ویژه باکس داند گفته سرعت تا 10Mb میخواستم بدونم در هنگام دانلود شبانه رایگان سرعت چند میشه ؟

داره خودمونی میشه m.reza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

چرا نظر من باید تایید بشه چی گفتم مگه

اسیاتک دزده اساتک شرف نداره کل 3 ماه 200 تومن پول شارژ دارم
    این بی شرفا مگه 1 تا 8 نبود رایگان کی کردنش 2 تا 8 نامردیه به خدا
    Last edited by m.reza7; 04-10-2014 at 11:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

چرا نظر من باید تایید بشه چی گفتم مگه
    اسیاتک دزده اساتک شرف نداره کل 3 ماه 200 تومن پول شارژ دادم
    این بی شرفا مگه 1 تا 8 نبود رایگان کی کردنش 2 تا 8
    نامردیه به خدا
    Last edited by m.reza7; 04-10-2014 at 20:53.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

این مشکل حجم دزدی تو ساعت رایگان خیلی قدیمیه.من خودم یک سال و نیم پیش این مشکلو داشتم که کلی هم با پشتیبانی بحث کردم سر همون.یک دقیقه قبل از شروع ساعت رایگان مودمو خاموش روشن کردم،صبحم راس ساعت خاموش کردم.1 گیگ ازم کم شده بود.بعد یارو میگفت تو همون یک دقیقه یک گیگ استفاده کردی!کلا یک ربع اول و آخر رو نباید دانلود کرد.

الان کسایی که اکانت قدیمی دارن هم از ساعت 2 شبانشون شروع میشه یا فقط جدیدا اینجورین؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

بابا دزدن اینا شرف ندارن

[IMG][/IMG]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

جمعه صبح که بیدار شدم اکانتم رو نگاه کردم دیدم با وجود اینکه تو ساعت رایگان دانلود داشتم بازم 2.5 گیگ از حسابم کم شده
    منم فکر کردم داداشم با وای فای دانلود داشته یقه اون بیچاره رو گرفتم
    نگو که همه این مشکلو دارند
    Last edited by amir169; 04-10-2014 at 13:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •