بیا اینجا :
هر مدی دو ست داری سفارش بده تا برات بفر ستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
بیا اینجا :
هر مدی دو ست داری سفارش بده تا برات بفر ستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه بروبچه های جنرال باز
ببخشید اگه خواسته باشم این مد ایران رو سفارش بدم می تونین برام بفرستین؟چقدر درمیاد؟
من که فکر نکنم جوازشو بدن احتمالا بخاطر ایرانه که داخل بازی همشون تروریستند![]()
منم موافقم نمیتونید بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت هرمد چنده اقای ufo..........
فكر كنم كه حدسم درست بود.
قبلاً هم گفتم يا ايشون واسه اون شركتي كار ميكنه كه اين مد رو درست كردن و فقط اطلاعاتش رو به ما ميداد!
يا هم اينكه ...
چون من اين مدرو تو چنتا سايت خارجي هم ديدم كه داشتن روش كار ميكردن و تصاوير تبليغيش رو گذاشته بودن!
آدرسشون بوكمارك كرده بودم ولي ويندوز عوض كردم و از اونا بكاپ نگرفتم، پاك شده. اگه دوباره پيدا كردمشون لينكشو ميزارم تا بريد ببينيد.
مطمئنا اگه اين دوستمون اين مد رو داشت تاحالا حتماً يه جا براي دانلود يا فروشش ميزاشت. تازه اگه با شركتي هم قرار داد اسپانسر داشتقطعاً اون شركت سريعتر از اين حرفا براي انتشارش اقدام ميكرد.
بابا شاخ غول و كه نميخوان بشكنن! يه مد بيشتر كه نيست! حالا اگه بازي كامل بود يه چيزي واسه گفتن بود.
بيخيال بابا. بالاخره اون سايتا رو دوباره ميگردم پيدا ميكنم. گوش بزنگ ميشينم وقتي امد ايران رو منتشر كردن يه لينكدانلود براتون ميزارم بچه ها.![]()
به زو دی خبر تو ن می کنم ...
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
قیمت هنوز تعیین نشده ولی به زودی خبر می دم چه جوری تهیش کنید ...
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
من مو افقم دارم رو ش کار می کنم بهتو نخبر می دم و اقعا بر ای این ساز ما نها و این مملکت متاسفم آدم رو مجبور می کنند به راه غیر قا نو نی....
کسی نمیتونه کاری کنه زوم این بازی دورتر بیاد؟
سلا م
ا ول اینکه چرا جو سازی می کنی شما اصلا من رو می شناسی که تهمت می زنی
د وم اگه شما این ادرس رو داشتی پیش از این می زاشتی و من بی صبر انه مشتا قم بد و ن این کدام سایته که این مد رو تبلیغ کرده و تازشم اگه یک سر چ با نا م این بازی در گو گل کنید همه چی دستتو ن می آد ....دیگه اینکه د وست گرا می من اگه این مد رو نسا ختم علاف نیستم که بخو ام این همه وقت جو اب دادن و د و ند گی اش کنم من تمام زیر و بم این مد رو می دو نم و بعد از اینکه به دستتو ن رسید هر سو الی از هر قسمتش داشتید بگید بر اتو ن تو ضیح می دم ....
شا خ غو ل شکو ند ن رو انشا الله یکبار که گذر تو ن به این ارشاد و بنیا د افتا د می فهمید و می ببینید که این همه حر ف و حمایتت رو باید بذار ن دم کو زه و آبش و بخور ند و بیش از یک تبلیغ ر سا نه ای و شعار نیست این مملکت تا امر وز چی اش در ست بو ده که این باشه حالا خو به ایر ان یک تو لید کننده بازی نیست چو ن مجوز بر ابر با مد ت سا خت دو بازیه در خا رجه ست .....-![]()
این بازی به خاطر اینکه جنرال زرو مجوز نگر فت و یک آخو ند تو نما یشگاه گفته بو د این بازی توش انتحاری ها از مسجد بیر و ن می آد ( همو ن بیس های جی ال ای رو احمق می گفته مسجد ) محوز بهش ند ادند به خاطر همین گیر باز اره ....
و این رو هم بد و نید تا آخر این ماه اگه مجوز صادر نکنند من خو دم تو وب سایتم فر و شش رو شر و ع می کنم ....
در ]خر دو ست گرامی هیچ و قت به کسی الکی انگ نزن این شر کت فقط تو زیع کنندس سازنده نیست ....خو ب بر ید ببینید این شر کت رو زانه چقدر بازی می فر و شه مد من این بین گمه و چه نیازی داره اینجا تبلیغ کنه .....
در آخر از همه صبر و حو صله شما متشکرم و واقعا بر ای این کاغذبازی و بوروکراسی مملکتم متاسف و غمگینم ....![]()
عدد 5 بزن ببین درست میشه؟؟
اقای منصوری لینک برنامه finalbig میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)