تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 197 از 391 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

نمیشه خرید پستی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بیا اینجا :
    هر مدی دو ست داری سفارش بده تا برات بفر ستم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه بروبچه های جنرال باز
    ببخشید اگه خواسته باشم این مد ایران رو سفارش بدم می تونین برام بفرستین؟چقدر درمیاد؟
    من که فکر نکنم جوازشو بدن احتمالا بخاطر ایرانه که داخل بازی همشون تروریستند

داره خودمونی میشه mohamd reza akbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

ببخشید اگه خواسته باشم این مد ایران رو سفارش بدم می تونین برام بفرستین؟چقدر درمیاد؟
    منم موافقم نمیتونید بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

قیمت هرمد چنده اقای ufo..........

داره خودمونی میشه L E G E N D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

10

فكر كنم كه حدسم درست بود.
    قبلاً هم گفتم يا ايشون واسه اون شركتي كار ميكنه كه اين مد رو درست كردن و فقط اطلاعاتش رو به ما ميداد!
    يا هم اينكه ...
    چون من اين مدرو تو چنتا سايت خارجي هم ديدم كه داشتن روش كار ميكردن و تصاوير تبليغيش رو گذاشته بودن!
    آدرسشون بوكمارك كرده بودم ولي ويندوز عوض كردم و از اونا بكاپ نگرفتم، پاك شده. اگه دوباره پيدا كردمشون لينكشو ميزارم تا بريد ببينيد.
    مطمئنا اگه اين دوستمون اين مد رو داشت تاحالا حتماً يه جا براي دانلود يا فروشش ميزاشت. تازه اگه با شركتي هم قرار داد اسپانسر داشت قطعاً اون شركت سريعتر از اين حرفا براي انتشارش اقدام ميكرد.
    بابا شاخ غول و كه نميخوان بشكنن! يه مد بيشتر كه نيست! حالا اگه بازي كامل بود يه چيزي واسه گفتن بود.
    بيخيال بابا. بالاخره اون سايتا رو دوباره ميگردم پيدا ميكنم. گوش بزنگ ميشينم وقتي امد ايران رو منتشر كردن يه لينكدانلود براتون ميزارم بچه ها.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

به زو دی خبر تو ن می کنم ...

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

قیمت هرمد چنده اقای ufo..........
    قیمت هنوز تعیین نشده ولی به زودی خبر می دم چه جوری تهیش کنید ...

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

منم موافقم نمیتونید بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من مو افقم دارم رو ش کار می کنم بهتو نخبر می دم و اقعا بر ای این ساز ما نها و این مملکت متاسفم آدم رو مجبور می کنند به راه غیر قا نو نی....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

کسی نمیتونه کاری کنه زوم این بازی دورتر بیاد؟

9. این کاربر از amirtoty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

فكر كنم كه حدسم درست بود.
    قبلاً هم گفتم يا ايشون واسه اون شركتي كار ميكنه كه اين مد رو درست كردن و فقط اطلاعاتش رو به ما ميداد!
    يا هم اينكه ...
    چون من اين مدرو تو چنتا سايت خارجي هم ديدم كه داشتن روش كار ميكردن و تصاوير تبليغيش رو گذاشته بودن!
    آدرسشون بوكمارك كرده بودم ولي ويندوز عوض كردم و از اونا بكاپ نگرفتم، پاك شده. اگه دوباره پيدا كردمشون لينكشو ميزارم تا بريد ببينيد.
    مطمئنا اگه اين دوستمون اين مد رو داشت تاحالا حتماً يه جا براي دانلود يا فروشش ميزاشت. تازه اگه با شركتي هم قرار داد اسپانسر داشت قطعاً اون شركت سريعتر از اين حرفا براي انتشارش اقدام ميكرد.
    بابا شاخ غول و كه نميخوان بشكنن! يه مد بيشتر كه نيست! حالا اگه بازي كامل بود يه چيزي واسه گفتن بود.
    بيخيال بابا. بالاخره اون سايتا رو دوباره ميگردم پيدا ميكنم. گوش بزنگ ميشينم وقتي امد ايران رو منتشر كردن يه لينكدانلود براتون ميزارم بچه ها.
    سلا م
    ا ول اینکه چرا جو سازی می کنی شما اصلا من رو می شناسی که تهمت می زنی
    د وم اگه شما این ادرس رو داشتی پیش از این می زاشتی و من بی صبر انه مشتا قم بد و ن این کدام سایته که این مد رو تبلیغ کرده و تازشم اگه یک سر چ با نا م این بازی در گو گل کنید همه چی دستتو ن می آد ....دیگه اینکه د وست گرا می من اگه این مد رو نسا ختم علاف نیستم که بخو ام این همه وقت جو اب دادن و د و ند گی اش کنم من تمام زیر و بم این مد رو می دو نم و بعد از اینکه به دستتو ن رسید هر سو الی از هر قسمتش داشتید بگید بر اتو ن تو ضیح می دم ....
    شا خ غو ل شکو ند ن رو انشا الله یکبار که گذر تو ن به این ارشاد و بنیا د افتا د می فهمید و می ببینید که این همه حر ف و حمایتت رو باید بذار ن دم کو زه و آبش و بخور ند و بیش از یک تبلیغ ر سا نه ای و شعار نیست این مملکت تا امر وز چی اش در ست بو ده که این باشه حالا خو به ایر ان یک تو لید کننده بازی نیست چو ن مجوز بر ابر با مد ت سا خت دو بازیه در خا رجه ست .....-
    این بازی به خاطر اینکه جنرال زرو مجوز نگر فت و یک آخو ند تو نما یشگاه گفته بو د این بازی توش انتحاری ها از مسجد بیر و ن می آد ( همو ن بیس های جی ال ای رو احمق می گفته مسجد ) محوز بهش ند ادند به خاطر همین گیر باز اره ....
    و این رو هم بد و نید تا آخر این ماه اگه مجوز صادر نکنند من خو دم تو وب سایتم فر و شش رو شر و ع می کنم ....
    در ]خر دو ست گرامی هیچ و قت به کسی الکی انگ نزن این شر کت فقط تو زیع کنندس سازنده نیست ....خو ب بر ید ببینید این شر کت رو زانه چقدر بازی می فر و شه مد من این بین گمه و چه نیازی داره اینجا تبلیغ کنه .....
    در آخر از همه صبر و حو صله شما متشکرم و واقعا بر ای این کاغذبازی و بوروکراسی مملکتم متاسف و غمگینم ....

11. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

کسی نمیتونه کاری کنه زوم این بازی دورتر بیاد؟
    عدد 5 بزن ببین درست میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

اقای منصوری لینک برنامه finalbig میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •