تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 376 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

یم مشکل در utorrent1.8 build 11830
    من هر بار که برنامه را کاملن میبندم و حتی بیست دقیقه بعدش ریستارت کنم٫ وقتی ویندوز دوباره بالا بیاد و utorrent رو اجرا کنم میبینم که تورنتها بحالت inactive در اومده و باید بذارم بیش از 20 تورنت همه check بشه که هم تا حدود یکساعت باعث کندی شدید سیستم میشه و هم هارد رو مستهلک میکنه موندم اشکالش از چیه که مدتیه اینجوری شده؟
    اصل تنظیماتی که تا بحال دست زدم یکی نصب پچ tcpip.sys مخصوص sp3 بوده و دیگری بالا بردن تعداد connectionها به 10000 برای برنامه و تعداد 1000 برای هر تورنت بوده که فکر نکنم اصلن مربوط به مشکلم باشه
    راه حلی سراغ دارین؟
    ديدم کسي جواب نداد.من جوابتون ميدم.
    فکر کنم قبل اينکه برنامه رو ببندي سيستم رو شات داون مي کني(با وجود اينکه گفتي کاملن مي بندي) .واسه همين بعضي سيستما اين مشکل براشون پيش مياد.
    يه راه حلي هم که احتمالا جواب ميده قبل از بستن همه تورنت رو متوقف کن بعد برنامه رو ببند.
    دليل ديگه اي بعيد داشته باشه .....

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

کسی برنامه ای مثل peer guardian 2 ولی برای vista سراغ نداره ؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

ديدم کسي جواب نداد.من جوابتون ميدم.
    فکر کنم قبل اينکه برنامه رو ببندي سيستم رو شات داون مي کني(با وجود اينکه گفتي کاملن مي بندي) .واسه همين بعضي سيستما اين مشکل براشون پيش مياد.
    يه راه حلي هم که احتمالا جواب ميده قبل از بستن همه تورنت رو متوقف کن بعد برنامه رو ببند.
    دليل ديگه اي بعيد داشته باشه .....
    نه توجه کن گفتم حتی 20 دقیقه بعد از بستن برنامه! ولی یک راه حلی خودم پیدا کردم:پیش از ریستارت کردن چند بار برنامه رو باز و بسته میکنم با فواصل زمانی متفاوت.بعدش ریستارت میکنم تا اینجوری نشه

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تبديل لينك تورنت به لينك مستقيم

1. در مرورگر* خود آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را تايپ كنيد. حال بايد از بين دو كلاينت موجود، يكي را بر حسب نياز انتخاب كنيد. كلاينت اولي كه بيشترين امكانات را دارد بر حسب تكونولوژي آژاكس نوشته شده است و مناسب اكثر مرورگر ها است. كلاينت دومي، ورژن ساده شده اولي است و داراي امكانات كمتري است و مناسب وسايل همراه (Mobile) است.

(*اين آموزش با مرورگر فايرفاكس انجام شده است)

کد:

2. سپس بر روي گزينه Add Torrent كليك كنيد:

کد:

3. حالا بايد انتخاب كنيد كه آيا مي خواهيد لينك تورنت ذخيره شده بر روي هارد خودتان را بدهيد (Local Torrent) يا لينك هاي سايت هاي تورنت را(Online URL) :

(ما لينك سايت تورنت LegalTorrents.com را مي دهيم)

کد:

4. به سايت LegalTorrents.com مي رويم و لينك تورنت فايل مورد نظرمان را Copy مي كنيم.
    توجه: لينك هاي آنلاين تورنت حتما بايد پسوند torrent. داشته باشند.

کد:

5. لينك كپي كرده را در صفحه اي كه در مرحله 3 باز كرديم Paste مي كنيم:

کد:

6. بر روي Get URL كليك مي كنيم:

کد:

7. چنانچه لينك پيست شده درست باشد به صفحه اي انتقال داده مي شويد كه در آن ليست تمام فايل هاي موجود در لينك داده شده به فهرست در مي آيد. حال شما مي توانيد از بين فايل هاي موجود، هر كدام را كه خواستيد انتخاب كنيد. ما در اين آموزش، تمام فايل ها را انتخاب مي كنيم:

کد:

8. بر روي گزينه Start كليك مي كنيم:

کد:

9. تورنت شما آغاز مي شود. فرآيند آغاز شدن، حداكثر 5 ثانيه به طول مي انجامد:

کد:

10. تورنت شما همينك آغاز شده است و شروع به دريافت اطلاعات كرده است. حالا بايد صبور باشيد. در ابتدا سرعت پائين خواهد بود اما پس از 5 تا 10 دقيقه، سرعت بهبود خواهد يافت:
    (سرعت دانلود لينك ما برابر 160 كيلوبايت است)

کد:

11. همانطور كه مشاهده مي كنيد پس از گذشت دقايقي، سرعت دانلود افزايش يافته است. البته سرعت، از تورنتي تا تورنت ديگر متفاوت است. ماكسيمم سرعت براي كاربران عادي، 500 كيلوبايت است و البته خيلي بيشتر براي كاربران پريميوم.
    سرعت دانلود را مشاهده كنيد:

کد:

12. دانلود به پايان رسيد. فايل هاي دانلود شده بر روي سرور به نمايش در مي آيد. هر كدام را كه خواستيم بر روي سيستم مان ذخيره كنيم بر روي گزينه save در سمت راست كليك مي كنيم. و يا اگر همه آنها را خواستيم بر روي save all as zip كليك مي كنيم:

کد:

13. كادر دانلودر فايرفاكس باز مي شود:

کد:

کد:

تهيه كننده: Nevissane
    Last edited by Nevissande; 01-10-2008 at 08:10.

5. 3 کاربر از Nevissande بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    سایت دانشگاه اخیرا تمام مرورگرها رو بجز IE بسته بود و تغییر connection setting اش هم فقط برای ادمین ممکن بود.اما با یک برنامه مثل freegate آدرس و پورت پراکسی شو پیدا کردیم و با وارد کردن اون تو firefox,opera ... مشکل حل شد. اما وقتی همین پراکسی رو تو portable utorrent وارد می کنم دانلود نمیکنه. به تمام tracker ها وصل میشه ولی DHT لاگین نمیشه و نمیتونه node ها رو پیدا کنه . لطفا کمک کنید میشه کاری کرد ؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال داشتم بابرنامه utorrent یه فایل گرفتم بعد از تموم شدن دانلود در قسمت استوس فایل نوشته بود seeding
    یعنی چی؟
    یعنی داره برنامه رو برا بقیه به اشتراک می زاه
    بعد یه سوال دیگه مگه موقع دانلود همون طور هم آپلود نباید بکنه در حالی که برامن 80kB آپلود کرد؟
    بگما این اولین تجربه من در تورنته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال داشتم بابرنامه utorrent یه فایل گرفتم بعد از تموم شدن دانلود در قسمت استوس فایل نوشته بود seeding
    یعنی چی؟
    یعنی داره برنامه رو برا بقیه به اشتراک می زاه
    بعد یه سوال دیگه مگه موقع دانلود همون طور هم آپلود نباید بکنه در حالی که برامن 80kB آپلود کرد؟
    بگما این اولین تجربه من در تورنته
    حدس شما درست است و با تکمیل دانلود،فقط آپلود برای دیگران خواهید داشت.اگر برایتان مشکلی وجود ندارد تا چند روزی بگذارید تا به همین ترتیب برای سایرین هم آپلود انجام شود.در صورتیکه برایتان مقدور نیست می‌توانید فایل مورد نظر را به جای دیگر منتقل کنید و تورنت مورد نظر را Stop یا از لیست حذف نمایید.

اینکه میزان آپلود شما تا این اندازه ناچیز بوده احتمالاً می‌تواند تنها دلیل آن وجود نداشتن Peer یعنی کسانیکه فایل ناتمام دارند باشد.همه‌ در حال Seed بوده‌اند
    Last edited by Gesher; 02-10-2008 at 11:08.

9. این کاربر از Gesher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

سلام
    سایت دانشگاه اخیرا تمام مرورگرها رو بجز IE بسته بود و تغییر connection setting اش هم فقط برای ادمین ممکن بود.اما با یک برنامه مثل freegate آدرس و پورت پراکسی شو پیدا کردیم و با وارد کردن اون تو firefox,opera ... مشکل حل شد. اما وقتی همین پراکسی رو تو portable utorrent وارد می کنم دانلود نمیکنه. به تمام tracker ها وصل میشه ولی DHT لاگین نمیشه و نمیتونه node ها رو پیدا کنه . لطفا کمک کنید میشه کاری کرد ؟
    برنامه اي مثل فري گيت از يک اي پي و پورت مخصوص استفاده مي کنه و اين آدرس و پورتي که شما يافتيد مال ادمين نيست و مال خود برنامه است.(آي پي هم يه آي پي کليه:127.0.0.1و پورت هم يک پورت کلي)
    فکر نکنم اصلا احتياجي به وارد کردن پورت و پروکسي داخل يوتورنت باشيد چون هيچگونه تاثيري به کانکت شما نداره (مگر اينکه تراکر بسته يا ----- شده باشه که بعيده) در ضمن به دليل محدوديتهايي که پروکسي ها دارن اصلا استفاده از اونها در برنامه هاي p2p موثر و به صرفه نيست.بنابراين مشکل يه چيز ديگه است .

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان
    برنامه های EZ Booster رو برای p2pها (مثل emule و limewire و utorrent و ...) تا حالا تست کردین ؟
    نتیجه ای داره ؟

【ツ】

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حدس شما درست است و با تکمیل دانلود،فقط آپلود برای دیگران خواهید داشت.اگر برایتان مشکلی وجود ندارد تا چند روزی بگذارید تا به همین ترتیب برای سایرین هم آپلود انجام شود.در صورتیکه برایتان مقدور نیست می‌توانید فایل مورد نظر را به جای دیگر منتقل کنید و تورنت مورد نظر را Stop یا از لیست حذف نمایید.

اینکه میزان آپلود شما تا این اندازه ناچیز بوده احتمالاً می‌تواند تنها دلیل آن وجود نداشتن Peer یعنی کسانیکه فایل ناتمام دارند باشد.همه‌ در حال Seed بوده‌اند
    از جواب ممنونم باید بگم که من سرویس حجمی دارم ونمی تونم بزارم تا بقیه هم دانلود کنند
    یه سوال دیگه داشتم سرویس من512 هست با تور نت حدود 30kB/sمی گیره این سرعت خوبه؟
    این برنامه Utorrent قابلیت زمان بندی داره یانه ؟(مثلا بزاری فلان ساعت شروع کنه بعد سر یه ساعتی قطع کنه )
    یه قسمتی توش دیدم ملی فکر کنم خیلی ضیعف باشه(از لحاظ برنامه ریزی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •