تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 307 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان؛
    این لینوکس با اینکه خیلی باحاله ولی چرا کار کردن باهاش سخته؟ من تا حالا سه بار خواستم کلاّ ویندوز را کنار بذارم و به لینوکس کوچ کنم ولی در ساده‌ترین مورد موندم؛ متأسفانه هیچکس از دوستان هم نیست که این سیستم عامل به این عظمت را اقلاّ یه بار نصب کرده باشه یه کم آدمو راهنمایی بکنه؛
    یک مقاله یا سایت جامع و در عین حال ساده سراغ دارید که مشکلات مبتدیان را حل کنه؟
    ضمنا به نظرتون لینوکس خوبه یا مکینتاش؟ و به چه دلیل؟
    سپاس از مهرتان.
    شما سوال داری بپرس هستن بچه ها جواب میدن(:چشمک)

اگه هم دوست داری سوالاتتو تو سایت linuxquestions.org تو بخش مربوط مطرح کن که جواب بگیری. اونجا مرجع بزرگی برای یادگیری هست، واسه هر مشکلی بری اونجا(سرچ هم بکنی) دست خالی برنمیگردی!
    اگه فقط کاربری عادی داری مک یا اگه دوست داری لینوکس مثل اوبونتو(میتونی بخونی مینت!) یا فدورا رو نصب کن.
    اگه برنامه نویسی میکنی و میخوای حرفه ای بشی و از کار سیستم عامل و نرم افزار سر در بیاری بیا تو لینوکس. به نظرم openSUSE و slackware(اگه حوصله نصبش رو داری) برای شروع خوبن.
    اگه مغزت درد میکنه واسه ور رفتن با کامپیوتر بیا تو لینوکس که سردرد بگیری حال بده! میتونی از arch یا slackware شروع کنی بعد هم بری سراغ LFS (آخر سردرد!)

2. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این جا انجمن گنو لینوکسه ، با این حال من به شدت BSD رو توصیه میکنم مخصوصا PC-BSD

اگه هم لینوکسی دوست دارین ، تعصب دارین :p
    میتونین از Oracle Solaris استفاده کنین، ورژن آخر 11 هستش

رسما میگم خودتونو به این چیزایی که مرسومه محدود نکنین!!! دنیای بیرون خیلی زیباتر از این حرفاس!

4. این کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

bsd واسه سرور بيشتر كاربرد داره
    رو pc ‎نميدونم خوبه يا نه؛ review ‎هاي كه از pcbsd ‎خوندم جالب نبودن؛ البته به دليل داشتن kde ‎من سمتش نميرم!
    در مورد سولاريس بيشتر توضيح ميدين؟ اسمشو زياد شنيدم؛ دسكتابش جيه؟ unix-based ‎هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

bsd واسه سرور بيشتر كاربرد داره
    رو pc ‎نميدونم خوبه يا نه؛ review ‎هاي كه از pcbsd ‎خوندم جالب نبودن؛ البته به دليل داشتن kde ‎من سمتش نميرم!
    در مورد سولاريس بيشتر توضيح ميدين؟ اسمشو زياد شنيدم؛ دسكتابش جيه؟ unix-based ‎هست؟

PCBSD فقط اومده freebsd رو واسه دسکتاپ آپتیمایز کرده و من که تست کردم هیچ مشکلی نداره!!! اصلا میشه اونو نصب نکرد و مستقیم freebsd رو نصب کرد، که البته بعدش باید دستی همه چی رو تنظیم کرد
    روی PCBSD خوب به راحتی میشه Gnome نصب کرد، محدودیتی در انتخاب برنامه ها ندارید

،

solaris مال شرکت SUN بود که Oracle شرکت رو خرید الان مال Oracle هستش
    برای Network Administration و Server و ...
    تا اونجایی که من میدونم هستش لینوکسه، امیدوارم اشتباه نکرده باشم
    ، همچنین بگم که آخر امنیته!
    از Gnome استفاده میکنه، ورژن ماقبل 3

7. 2 کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

PCBSD فقط اومده freebsd رو واسه دسکتاپ آپتیمایز کرده و من که تست کردم هیچ مشکلی نداره!!! اصلا میشه اونو نصب نکرد و مستقیم freebsd رو نصب کرد، که البته بعدش باید دستی همه چی رو تنظیم کرد
    روی PCBSD خوب به راحتی میشه Gnome نصب کرد، محدودیتی در انتخاب برنامه ها ندارید

،

solaris مال شرکت SUN بود که Oracle شرکت رو خرید الان مال Oracle هستش
    برای Network Administration و Server و ...
    تا اونجایی که من میدونم هستش لینوکسه، امیدوارم اشتباه نکرده باشم
    ، همچنین بگم که آخر امنیته!
    از Gnome استفاده میکنه، ورژن ماقبل 3
    BSD به دو علت نسبت به گنو/لینوکس بهتره!
    اول اینکه BSD یک سیستم یکپارچه هست، برای همین پایداریش فوق العاده زیاد هست، لینوکس یک هسته هست که جدا طراحی میشه، بعد هر شرکتی میاد و با تغییرات یک توزیع تولید می کنه، بعد هر برنامه نویسی برای اون توزیع ها برنامه تولید می کنند! که در این بین باعث پایین اومدن پایداری میشه!
    BSD از هسته، پوسته، برنامه ها همه و همه توسط یک تیم مشخص تولید میشه!
    دومین دلیل هم این هست که BSD از برنامه های گنو/لینوکس پشتیبانی میکنه ولی گنو/لینوکس از برنامه های BSD پشتیبانی نمیکنه!

اما BSD مشکلاتی هم داره! که مهمترینش، ساپورت کردن دیر سخت افزارهای جدید هست!
    یک جمله ی معروف هست! میگه اگه یک سیستم جدید خریدید، که از سی پی یو تا کلیدهای کیبوردش بیشتر از دو - سه ماه تولیدش نمی گزره، حتی به فکر BSD هم نیافتید! گنو/لینوکس رو انتخاب کنید چون خیلی شانستون بیشتره! ولی اگه یک سیستم معمولی که خیلی هم جدید نیست دارید BSD اولین انتخاب شماست!

ولی خوب اینجا انجمن گنو/لینوکس هست، و ما کاری با BSD نداریم! انشالا اگر روزی این انجمن تکونی به خودش داد و تفکیک شد، اگر دیدیم پتانسیلش هست بخش BSD رو هم راه اندازی می کنیم.

در مورد solaris هم بگم که این سیستم لینوکس نیست، و هسته ی خودش که از UNIX به ارث رفته رو داره ولی از برنامه های گنو پشتیبانی میکنه، رابط گرافیکی اون هم به طور پیش فرض گنوم هست.
    من نصبش کردم، راستیش تجربه ی زیاد جالبی ندارید باهاش! چون خیلی به صورت حرفه ای به کاربر نگاه کرده!

یک نموداری دیدم دیروز قشنگ بود!
    اگر مک رو یک سیستم برای کاربرای خیلی تجمل پسند و راحت طلب و غیر حرفه ای تصور کنیم و UNIX رو یک سیستم حرفه ای و خیلی خشک و سخت نمودار زیر به نظرم خیلی کارایی داره

MAC OS -> WINDOWS -> GNU/LINUX -> BSD -> UNIX

(البته به مکی ها بر نخوره بگویند کجای مک غیر حرفه ای هست! ولی در عالم علوم کامپیوتر سیستم مک واقعا یک سیستم غیر حرفه ای و صرفا تجملاتی و کاربر پسند هست - کاری به حرفه های گرافیک و اینها ندارم! صرف نگاه کامپیوتری)

9. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

من لینوکس مینت رو نصب کردم.....ولی یه سری مشکلات دارم: ۱)وقتی آهنگ پلی میکنم صداش خیلی کمه.همه جا رو چک کردمولی نشد....۲)دکمه Fn برای کموزیاد کردن صدا کار نمیکنه..۳)کارت گرافیکم Ati 6470m هست.درایورشو نصب کردم ولی یه واترمارک پایین صفحه اومده نوشته Unsupported Hardware.........اون مشکل کم بودن صدا خیلی رو اعصابه...چجوری حلش کنم؟!

داره خودمونی میشه eitkod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    من یه چند تایی سوال دارم اگه میتونین کمک کنین
    1_ به نظر شما بهترین لینوکس کدومه؟
    2_ من لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کردم تا اونجایی هم که یادمه ویندوز رو بوت کردم ولی حالا بوتم لینوکسه! از توی تنظیمات هم عوضش کردم ولی نشد ؟
    3 _تی این لینوکس هیچ فایل تصویری یا صوتی باز نمیشه؟
    اینم مدلشه:
    red hat red hat fedora 14
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام این مشکلو چطور میشه حل کرد

root@bt:~# apt-get install chntpw
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    chntpw is already the newest version.
    0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 51 not upgraded.
    root@bt:~# chntpw
    The program 'chntpw' is currently not installed. You can install it by typing:
    apt-get install chntpw
    You will have to enable the component called 'universe

البته بگم تو backtrack 5

کسی نیست کمک کنه؟

کسی نیست کمک کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خواهشا یکی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام این مشکلو چطور میشه حل کرد

root@bt:~# apt-get install chntpw
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    chntpw is already the newest version.
    0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 51 not upgraded.
    root@bt:~# chntpw
    The program 'chntpw' is currently not installed. You can install it by typing:
    apt-get install chntpw
    You will have to enable the component called 'universe

البته بگم تو backtrack 5

کسی نیست کمک کنه؟

کسی نیست کمک کنه؟
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید مخزن universe رو فعال کنید بعد یه آپدیت کنید دوباره تلاش کنید برای نصب....
    بازم مطمئن نیستم تاحالا با backtrack کار نکردم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •