تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 597 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان. مودم ftth که هم قیمتش مناسب باشه و هم مخابرات اونو تایید کنه و بشه اونو به صورت آزاد از بازار خرید چی پیشنهاد میکنین؟
    سلام دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه کدوم مودمو بخرم بهتره؟
    Last edited by amfouter; 03-10-2019 at 20:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه کدوم مودمو بخرم بهتره؟
    EchoLife HG8245H من از دیجی با گارانتی 1 ساله خریدم 799 پورت سبز بود در صورتی که به شرکت زنگ زدم گفت فقط آبی داریم و پچ کورد سبز 3 متری داخل جعبه بود همبن شرکت بدون گارانتی 787 میده مورد خاصی نداره 2 مدل دیگه هم دیجی داره ارزون تر که اونا هم میتونی بخری اما گارانتی ندارن
    Last edited by blackbird; 04-10-2019 at 00:08.

3. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    یه سوال دیگه هم داشتم. موقع نصب مخابرات گیر نداد یا بهونه ای نیاورد که با پچ‌کورد سبز نمیتونیم سرویس بدیم و باید مودم مارو تهیه کنین؟
    حقیقتش کمی نگرانم که مودمو بگیرمو مخابرات بگه این مودم مورد تایید ما نیستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    یه سوال دیگه هم داشتم. موقع نصب مخابرات گیر نداد یا بهونه ای نیاورد که با پچ‌کورد سبز نمیتونیم سرویس بدیم و باید مودم مارو تهیه کنین؟
    حقیقتش کمی نگرانم که مودمو بگیرمو مخابرات بگه این مودم مورد تایید ما نیستش.
    الان که معلوم نیست شما بخری سبز یا آبی باشه و مخابرات اصلا کسی رو مجبور به خرید مودم از خودش نمکینه و این مودم های دیجی هم مطمئن باش موردی نداره اما مورد پچ سمت پریز رو شاید پیدا کنی من هم همین مورد برام پیش اومده البته من بعد نصب مودم خریدم به مخابرات و پیمانکار هم گفتم پریز رو عوض نکردن گفتن افتی نداره RX Optical Power باید تو محدوده 11 تا 20 باشه درسته که مال من هم بود و سرعت هم موردی نداره دیگه بیخیال شدم حالا شما یا مودم رو از پیمانکار بگیر یا اگه مطمئنی سرویس میدن از دیجی بخر که سبز و آبی از الان معلوم بشه اگه که پریز همون رنگ بزنن، اگه هم نزدن موردی نداره من الان دارم کار میکنم

6. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوستان بین EchoLife HG8546M

EchoLife HG8245H

EchoLife HG8546M
    کدوم بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان بین EchoLife HG8546M

EchoLife HG8245H

EchoLife HG8546M
    کدوم بهتره ؟

این دو مدل برای کار اینترنت تو سرعتی که مخابرات میده فکر نکنم برتری داشته باشن 8245 دو تا پورت تلفن داره و برای وایرلس هم فکر نکنم تفاوتی داشته باشه اگه بودجه مهم نیست همون 8245 رو با گارانتی بگیر اگه گارانتی برات مهم نیست بدون گارانتی بگیر و اگه بودجه کم داری 8546 من مودم دیگه نمیشناسم دوستانی که میدونن کمک میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
    من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
    من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
    درباره VDSL سوال کنید. این سرویس از تانوما پایین تر ولی از ای دی اس ال بهتر است. همچنین با طرح جدید رایگان مودم ای دی اس ال را با وی دی اس ال تعویض می کنند. و البته نیازی به سیم کشی مجزا هم ندارد.

11. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درباره VDSL سوال کنید. این سرویس از تانوما پایین تر ولی از ای دی اس ال بهتر است. همچنین با طرح جدید رایگان مودم ای دی اس ال را با وی دی اس ال تعویض می کنند. و البته نیازی به سیم کشی مجزا هم ندارد.
    من سوال کردم در مورد vdsl گفت باید از مرکز مخابراتی بپرسی ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

الان که معلوم نیست شما بخری سبز یا آبی باشه و مخابرات اصلا کسی رو مجبور به خرید مودم از خودش نمکینه و این مودم های دیجی هم مطمئن باش موردی نداره اما مورد پچ سمت پریز رو شاید پیدا کنی من هم همین مورد برام پیش اومده البته من بعد نصب مودم خریدم به مخابرات و پیمانکار هم گفتم پریز رو عوض نکردن گفتن افتی نداره RX Optical Power باید تو محدوده 11 تا 20 باشه درسته که مال من هم بود و سرعت هم موردی نداره دیگه بیخیال شدم حالا شما یا مودم رو از پیمانکار بگیر یا اگه مطمئنی سرویس میدن از دیجی بخر که سبز و آبی از الان معلوم بشه اگه که پریز همون رنگ بزنن، اگه هم نزدن موردی نداره من الان دارم کار میکنم
    سلام
    امکانش هست یه عکس از پریز بذارید ببنیم چه شکلی هست یعنی میخوام ببینم دیوار خراب میشه یا نه چطوریه ؟
    Last edited by Anishtain_DM; 08-10-2019 at 19:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •