اقا یه هدفون بگید 50 60 تومن برای واکم واجبه خدایی هدفونه خودم گم شده
اقا یه هدفون بگید 50 60 تومن برای واکم واجبه خدایی هدفونه خودم گم شده
ممنون یک دنیا
آقا ممکن آدرس این ۳ تا هم که گفته بهم بدی
والا آدرس نداده
شما تو گوگل مپ بزنی virgin dubai کلی جا رو بهت نشون میده نزدیک ترین به محل مورد نظرت رو انتخاب کن
این یه سری فروشگاه زنجیره ایه که اکثر جاهای دنیا هست
موفق باشی
پیدا کردم تو لینک زیر بود لینکی که دوستمون داده بود دو تاش رو صفحه قبل گفته بودم یکیش از دستم دررفت بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این virgin آدرس اینترنتی نداره؟ ممکن واسم بزارین ...ممنون
راستی تا حدود ۲۵۰ تومن بهترین چیزیکه میتونم پیدا کنم تو فول سیزها همین سنهایزر HD595 هست؟
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:44. دليل: پست متوالی
دوستان یه سوالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یکم رفتم سراغ shure se115 بعد تو یکی از این رویو ها یه کاربری گفته بود که من خندم میگیره وقتی میبینم یکی این ایرفون رو زده و داره mp3 128 گوش میده
یعنی همچین ایرفونی فقط با flac و... خوب جواب میده و خریدش احمقانه است
واقعا برام مهمه اگر کسی میتونه لطفا پاسخ بده
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:44. دليل: پست متوالی
می می خوام واسه شافل کریتیو ۶۵۰ بگیرم از اونجای که تهرون نیستم باید اینترنتی بگیرم ؛ تقلبی کریتیو هم که توی بازار هست
به نظر شما چی کار کنم ؟ جای مورد اطمینان هست بهم معرفی کنید - ممنون
خوب کیفیت صدا بستگی به چند چیز داره مهم ترین اون ها:
سورس تولید کننده صدا(کارت صدا /پلیر/.....)
سورس پخش صدا هدفون اسپیکر .....
کیفیت فایل پخش معمولا افراد دوستار کیفیت زیر mp3 320 kb/sec گوش نمیدند و معمولا از فرمت های lossless مثل acc و flac کیفیت یک طرف حالت بد صدای mp3 یک طرف این فرمت بد جوری فشرده میکنه تو بالاترین کیفیت ها هم باز جزئیات نداری اونوقت یه مقداری بعضی هزینه ها غیر معقول میشه حالا اون هدفونی که شما گفتید خیلی گرون نیست تو بعضی ها دیگه خیلی غیر منطقی هست اگه کسی از همچین فرمتی با همچین کیفیتی استفاده کنه.
______________________-
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ بزن شاب تلفن نزدیکترین نمایندگی رو بپرسمی می خوام واسه شافل کریتیو ۶۵۰ بگیرم از اونجای که تهرون نیستم باید اینترنتی بگیرم ؛ تقلبی کریتیو هم که توی بازار هست
به نظر شما چی کار کنم ؟ جای مورد اطمینان هست بهم معرفی کنید - ممنون
تشکر![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)