تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 278 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

زده باتری 6 سلولی ولی 4 هست و اینکه خوشون میان رم اضافه میکنن 1 میلیون میکشن روش یعنی چی ؟؟

تاره اونایی که قیمتش کمتر هست زده بکلایت نداره انگار دست ایناست و اون 16 گیگی رو زده بک لایت داره نرخرین دارن 1 میلیون بالاتر گرون میدن نامردا
    دوست عزیز، اونجا زده باتری 6 سلولی، منم دقت کردم ولی اگه بری توو مشخصات فنی میبینی زده 4 سلولی! رم رو هم خودشون اضافه نمیکنن، چون من شنیدم توو خارج هم اینجوری هس که کانفینگ های مختلف رم های متفاوتی دارن، پس اینا زیاد نمیکنن! درمورد قیمت هم آره، گرون میگن، فعلا که ما قصد خرید نداریم، باید بیاد بازار بعد!

2. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ببین دوست من، من با نوشتن نظر قبلی اصلا قصد تحمیل نظر خودم رو نداشتم و دیدی که تا اونجایی که تونستم نظرم رو با جنبه های + و - گفتم! همونطور که گفتم نقاط + اون لپ تاپ سیستم قویش هس که هیچ لپ تاپ داخل بازار تا الان بهش نرسیده، حتی N550JK هم ضعیف تره، چرا که سی پی یوش جدیدتره و کمی قوی تره 4800qh، گرافیکشم که خیلی قوی هس هم سری گیم هس GTX هم حافظه گرافیکیش DDR5 هس! قابلیت اضافه کردن SSD اونم به تعداد 2 عدد کنار خوده HDD هم که دیگه قدرت این لپ تاپ رو بی نظیر میکنه! پس بدون که این لپ تاپ با این قیمت فعلا توو بازار ایران رقیبی نداره از لحاظ سیستمی و قدرت! ولی خب بقیه موارد که به نظرم توو لپ تاپ باید بهش توجه بشه توو این لپ تاپ کم کار شده و زیاد رووش کار نکردن و قیمت مناسب این لپ تاپ هم به خاطر همین موضوع هس! صفحه نمایش مات با کیفیت نه چندان جالب، کیفیت نه چندان جالب بلندگوها، کیفیت نه چندان جالب خوده لپ تاپ، پلاستیکی بودن با اون وزن، ظاهر نه چندان جالب لپ تاپ و... اینا هم نکات - این لپ تاپه! حالا این دیگه به شما و نیازتون بر میگرده که نکات + رو بزرگ ببینین یا نکات - رو که بتونین یه انتخاب خوب داشته باشین و از خریدتون لذت ببرین! به هر حال هر محصولی یا کلا هرچیزی توو این دنیا نکات + و - خاص خودشونو داره و + مطلق و - مطلق نیس!
    حتی این N550JK که من ازش به عنوان شاه لپ تاپ ایسوس ازش یاد میکنم هم نکات + و - داره و مطلق + نیس! خب ظاهرش فوق العادس، انگار مک بوک اپل گرفتی دستت، ظریف و نازک، با وجود آلومینیومی بودن 2.6 کیلو وزن داره و زیادم سنگین به حساب نمیرسه! صفحه نمایش فوق العاده زیبا با رنگ بندی های شفاف و زوایای دید فوق العاده و اینکه میتونی لمسی بگیری و از لمسی بودن هم لذت ببری! کیفیت بلندگوها هم که دیگه گفتن نداره، اولین لپ تاپ بازار و حتی جهان هس تا به امروز که 4 کانال صوتی داره داخلش و یه ساب ووفر هم داره، ینی با این سیستم میتونی یه سالن بزرگ رو اداره کنی از نظر موسیقی :-) کیفیت ساختش هم که خیلی خوبه و هرچیم باشه برند ایسوس هس، سومین برند جهان! اینا نکات + این لپ تاپ هستن ولی خب نکات - که داره یکی میتونه باطری داخلیش باشه که نمیشه به وسیله خودمون جدا کرد تا مثلا وزن لپ تاپ کم بشه و یا تعویضش بکنیم، البته اگه باطری موردی پیدا کرد گارانتی تعویضش میکنه ولی خب زمان میبره! نکته - دیگه سیستمش هس، البته نه اینکه ضعیف باشه نه، از خیلی لپ تاپ های بازار قوی هس ولی نسبت به اون msi که شما میخواستی خب کمی ضیف تر عمل میکنه! سی پی یوش 4700qh هس و گرافیکش با اینکه سری گیم و سری جدید 8 مکسول هس GTX 850 ولی حافظه گرافیکیش DDR3 هس! ولی خب به من یا اون دوستانی که همه جوانب لپ تاپ براشون مهمه این N550JK بهترین گزینه هس، ما نکات + این لپ تاپ رو خیلی بزرگ میبینیم و نکات - رو خیلی کوچیک و ناچیز، برا همین میتونیم راحت تصمیم بگیریم که بین این همه لپ تاپ توو بازار این رو انتخاب کنیم!
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم دوست عزیز :-)
    درست میگین دوست عزیز من همچین برداشتی نکردم که شما دارین نظرتون رو تحمیل میکنین. واقعا ظاهرشو ندیده بودم. من این لپ تاپ رو برای مکانهای اداری هم میخوام یه جورایی وقتی رفتم دیدمش تو عکسا زد تو ذوقم. من برام زیباییش خیلی مهمه همچنین قدرت تصویری اون. من زیاد کار سنگینی باهاش ندارم. شاید یه بازی باشه ولی اکثر کارای من کار با نرم افزارهای solidworks & catia & autocad و امثال ایناست. فک نکنم با این سیستم n550jk مشکلی داشته باشم و چون فیلم زیاد میبینم کیفیت ساخت صفحش که این ips هست و اون نیست خیلی برام مهمه. در ضمن من یه سوال فنی دارم. هرچی هم خوندم تو نقدا باز متوجه نشدم که صفحه مات بهتره یا صفحه براق. چون من خودم تبلت نوت 8 دارم و دقیق نمیدونم بخاطر محافظ صفحش هست یا خودشه که خیلی نور رو بازتاب میکنه. حتی داخل خونه هم که نور مستقیم روش نیست یکم چشم رو اذیت میکنه. میخواستم ببینم آیا این صفحه براق هم همینطوره؟ و اگر یه وقت براق بگیریم و اذیت کنه میشه چیزی مثل محافظ صفحه تبلت و گوشی روش انداخت تا مات بشه؟ و این مشکلی پیش نمیاره واسه مانتور لپ تاپ؟

4. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اون به خاطر صفحه براق هست و صفحه براق اشغال ترین چیزیه که من تاحالا رو لبتاپ و تبلت دینم 10 دقیقه نگاه میکنی باید چشم پزشکی بری برای شما که میخوای مثل فیلم هم ببینی مات خوبه شارژ رو هم بیشتر نگه میدار چون براق برای کم شدن بازتاب نور باید نور صفحه رو زیاد کنیم ولی مات نه لمس هم برای لبتاپ خیلی بد وقتی میخوای کار کنی باهاش هی جلو عقب میره و دوم اینکه همش باید دستت رو هوا باشه خیلی خسته کننده هست و مثل تبلت نیست کسانی که داشتند ناراضی هستند و من خودم با لمس از نزدیک کار کردم من که حال نکردم باهاش فقط پول اضافه هست اگه براق بگیری اول کسی که فحشت میده منم
    Last edited by hacker13; 19-05-2014 at 10:44.

6. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اون به خاطر صفحه براق هست و صفحه براق اشغال ترین چیزیه که من تاحالا رو لبتاپ و تبلت دینم 10 دقیقه نگاه میکنی باید چشم پزشکی بری برای شما که میخوای مثل فیلم هم ببینی مات خوبه شارژ رو هم بیشتر نگه میدار چون براق برای کم شدن بازتاب نور باید نور صفحه رو زیاد کنیم ولی مات نه لمس هم برای لبتاپ خیلی بد وقتی میخوای کار کنی باهاش هی جلو عقب میره و دوم اینکه همش باید دستت رو هوا باشه خیلی خسته کننده هست و مثل تبلت نیست کسانی که داشتند ناراضی هستند و من خودم با لمس از نزدیک کار کردم من که حال نکردم باهاش فقط پول اضافه هست اگه براق بگیری اول کسی که فحشت میده منم
    دستت درد نکنه دیگه داداش، حالا به ما فحش میدی :-(
    من لمسی دوس دارم و براق بودنش خیلی کیفیت نمایش و رنگ بندی ها رو عالی نشون میده، اولش شاید به چشم فشار بیاد ولی عادت میشه!
    راستی یکی از دوستان محترم رفته توو دیجی کالا نظر نوشته که بروبچ p30world خواهان n550jk با کانفینگ های مختلف هستن :-) شما بودی دوست عزیز؟ به هرحال دمتون گرم، ما همه خواهان ورود زودتر با قیمت خوب JK به بازار هستیم...

8. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اره عزیزم

گفتم دیجیکالا توان خریدش رو راحت داره و مثل بقیه نامرد نیست وارزون میده اونقدر گرون نمیده حتی زنگ هم زدم گفتن بزودی

10. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان این لینک رو الان پیدا کردم :-)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این جهت این لینک رو گذاشتم اینجا چون اگه دقت کنین میبینین حافظه گرافیکش رو زده DDR5
    ینی اگه این کانفینگ واقعا باشه (که چون سایت خارجی هس و 100% هس) و بیاد ایران 100% همینو میخرم!!!
    ینی میشه؟؟؟
    دست شمام درد نکنه دوست عزیز hacker13، زحمت کشیدی...
    ایشالله زود بیاد بگیریم، من دیگه داره حوصلم سر میره

12. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اصلا وقتی توو گوگل سرچ میکنین لپ تاپ N550JK، تمام نظرات من به نمایش در میاد، گوگل رو تصاحب کردم با این کار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من لپ تاپم که برده بودمش آواژنگ رو گرفتم... خودشون یه ویندوز 8 ریخته بودن و من که نگاه کرد هبودم گرافیکاشو هم آپدیت کرده بودن( اینتل 3075 و جیفورس 335.23.). .بعد که دو سه تا بازی ریختم دیدیم دیگه مثل قبل ارور صفحه آبی نیمده و فک کنم مشکلش از رم بود

بعدش خودم دوباره ویندوز عوض کردم!.! ینی دوستم عوض کرد ( خودش مغازه داره). .بعش گفته بودم 8.1 بریزه و حواسش نبود 8 ریخت دوباره... منم دیگه بیخیالش شدم و همین 8 رئو استفاده میکنم.. بهش گفتم گرافیکارو آپدیت کن.. گفت نه اگه آپدیت کنی بهم میریزه و خراب میشه و شاید دوباره اررو صفحه ابی بده و مگه دیوونه ای که سرت درد میکنه و همین رو استفاده کن.. منم الان دو سه تا بازی ریختم و دیدم با همین گرافیک تو دی وی دی خودش ( اینتل 9.18.10.3071 و جیفورس 9.18.13.1193) هم بازی رو اجرا میکنه و بعد بازی هم ارور نمیده....

خب به نظرتون من خودم برم گرافیکارو آپدیت کنم؟( اگه آپدیت کنم چجوری باید انجامش بدم؟ باید گرافیک قبلی رو آن اینستال و بعد ریاستارت کنم؟ یا رو همین نصب کنم و از کجا دانلود کنم؟)

بعدش 8.1 نریزم؟!! یکی دیگه دوستم گفت نمیدونم فلان سایت آپدیت جدید 8.1 رو گذاشته رو سایتش و من واست دانلود کردم و اگه خواستی اونو تو فلش میریزم واست میارم !

مرسی

15. این کاربر از Aref 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

1

ای بابا اگه ddr5 بیاد...با کانفیگ 16 gb و gtx 760m 4 b و یه ترا هارد.........من میخرمش فعلا مخه پدر رو زدم یه دو تومن کمک کنه...
    دوستان من در اینجا انواع روشات مخیدن رو یاد میدم
    در ضمن من اگه بگیرم حتما لمسیشو میخرم عین داش qazlmp.....ولی لامثب خوب گرونه ها....من توی همون سایتی که داش qazlmp گفتن رفتم canada computers دیدم نوشته قیمتو 1,349,000 در سه ضرب کردم شد
    چهار ملیون و 47 هزار تومان بدون تاچ اسکرین با تاچ و اینا همون 4500 میشه به انضمام قیمتش که میاد اینجا یه 100 200 تومن زیاد میشه....حالا با اون 16 gb 4600 میشه
    با این تنظیمات بازی ها رو می بلعی قورت میدی = و در نهایت بازی رو کیفیت اولترا اجرا میشه
    داداش ما هم حوصلمون سر رفت.....ما هم دنبال موبایلیم هم لپ تاپ.....ولی اولویت با لپ تاپ....می خواستم sony z1 بگیرم.........اولویت با لپ تاپ....تبلت....اولویت با لپ تاپ
    حالا اگه میخواین اینو بگیرین باید از روش به اصطلاح(((((((خود شیرینی)))))))) استفاده کنین من یادتون میدم
    1_مامان: پسرم برو درس بخون....بچه:اصلا در این قسمت نگو نه.....4 ساعت بخون بعد همین روال پیش برین به آرزوتون میرسن
    2_بابا:پسرم بیا برو خرید کن.......بچه:اصلا در این قسمت نگو نه.....برو کارو بکن بیا...بخداا قسم اگه از این روش برین به خیلی چیزا میرسین...
    3_یه ذره خود شیرینی و الفاظ کلامی قشنگ هم لازمه....مامان جون دوست دارم و بابا جون بی نظیری و.....
    حالا از اینا بگذریم.....از این روشات استفاده کنین خفن ج میده
    Last edited by wrath of god; 19-05-2014 at 13:27.

17. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش، گرافیک رو اشتباه نوشتی! GTX 760M نیس گرافیک این مدل کلا!
    این گرافیک عالیه: GTX 850M 4G GDDR5
    منم هم اینو میخوام اول بگیرم بعدشم گوشی یا one plus one یا s5 prime یا g3 میگیرم!
    خود شیرینی هم که بعله، همه باید همین کارو بکنیم، چون فعلا مصرف کننده ایم و جیبمون وصله به جیب پدرامون :-)

19. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •